Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Anemic, Daily Fire, Mystery Guest
zaterdag, 17-01-2004 21:30
Ex-Voto, Voorhout
4 euro
http://www.ex-voto.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (2) Recensies (2)
Na het uitbrengen van twee demo`s en wat bandwisselingen, is de band Anemic doorgegaan als een vijftal muzikanten die samen graag hardcore spelen zoals het oorspronkelijk bedoelt was. Ze spelen muziek die zij zelf goed vinden, niets meer en niets minder. Wat vooral opvalt zijn de vocalen van Roy, die afwijken van de geijkte hardcorezang, wat ik op zich wel een verademing vind. In de verschillende recensies (veelal lovend) waarnaar verwezen wordt op de website komt dit ook naar voren. Deze jonge formatie uit Wassenaar/Voorschoten is nu een tijdje bezig en hebben al een aantal optredens op hun naam staan. Dit jaar zitten er twee mini-tours in het verschiet en de toekomst ziet er dan ook rooskleurig uit voor deze heren.

Daily Fire is de lokale hardcore-trots. Deze heren uit Katwijk zijn al een paar jaar bezig, maar zijn na het veranderen van de samenstelling een nieuwe weg ingeslagen zodat de wedergeboorte van de band een feit was. Daily Fire heeft al wat optredens achter hun naam staan met The Apers, Face Tomorrow, Crivits, Section 8 (Zweden) en Children Of Fall (Zweden) en een aantal in ItaliŽ, Frankrijk en BelgiŽ.

Op deze hardcore-avond heeft Ex-Voto ook nog gezorgd voor een ďMystery GuestĒ. Wie dat is kunnen we natuurlijk niet verklappen, maar we verzekeren je dat het de moeite waard is om te komen bekijken.

© copyright 2002 - 2023 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact