Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Kylesa
maandag, 16-06-2014 19:00
Iduna, Drachten
€ 10,-
http://iduna.nu/#kylesa
Informatie Bands (1) Wie gingen er (1) Recensies (0)
maandag 16 juni • open 19:00 • toegang € 10,-

KYLESA (vs)
LAZER/WULF (vs)
INDIFFERENT SUN

Het Amerikaanse metalmonster Kylesa staat bekend om hun brute en veelzijdige combinatie van sludge, psychedelic rock, hardcore en stoner, aangedreven door een ritmesectie bestaande uit maar liefst twee drummers. Afgelopen jaren was de band vrijwel constant “on the road”, maar voor de laatste plaat ‘Ultraviolet’ heeft Kylesa een langere pauze ingelast om het album tot de puntjes uit te werken. Het resultaat is een stuk psychedelischer en donkerder dan hun vorige werk, met meer focus op de vocalen van zangeres/gitarist Laura Pleasants. Kylesa is het bastaard kind van Black Sabbath en kan zo in het rijtje van bands als Mastodon, High on Fire en Baroness geplaatst worden!

Het Amerikaanse Lazer/Wulf reist deze tour met Kylesa mee Vanuit Atlanta opereert dit trio dat een mix maakt van, hou je vast, indie rock, jazz fusion, crust punk, doom sludge and zelfs funk. Oftewel bijna niet te omschrijven of voor te stellen maar absoluut een band om mee te maken!

Opener vandaag is het Groningse post punk/metal ensemble Indifferent Sun dat uit de muziek van acts als Killing Joke, Voivod, Prong, Entombed en Sonic Youth haar invloeden haalt.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact