Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Teenage bottlerocket, masked intruder, hoist the colours
zondag, 03-05-2015 18:00
Iduna, Drachten
9 vvk / 11 deur
http://www.iduna.nu/#teenage-bottlerocket-masked-intruder
Informatie Bands (2) Wie gingen er (3) Recensies (0)
Driemaal Punkrock met een grote P vandaag in Poppodium Iduna met niemand minder dan de Amerikaanse Fat Wreck bands Teenage Bottlerocket, Masked Intruder en tenslotte het Nederlandse Hoist the Colours dat de avond af mag gaan trappen!

Sinds 2001 maakt Teenage Bottlerocket de podia onveilig. Beinvloedt door genre genoten als Screeching Weasel, Bouncing Souls en Ramones tourde de band de wereld over en deelde zij het podium op lange tours met bands als Volbeat, Iced Earth en Me First and the Gimme Gimmes. Dat dit ze geen windeieren heeft gelegd is een understatement. Sinds de oprichting heeft de band een groeiende schare fans en hebben ze een heuse cultstatus bereikt. In hun bestaan bracht Teenage Bottlerocket al een groot aantal albums, singles en splits uit waarvan het uit 2013 afkomstige American Deutsch Bag het meest recent is. Op het moment van schrijven is de band bezig met het opnemen van een nieuw album dat halverwege 2015 uit zal komen.

Nog zo'n band met een grote cultfollowing is Masked Intruder. Gehuld in verschillende gekleurde bivak mutsen maken Intruder -blue, -yellow, -green en -red heerlijke catchy poppunk die doet denken aan een mix van The Ramones, vroege green day en Descendents. Eind 2014 bracht de band haar tweede album M.I. uit die door de muziekpers enthousiast werd ontvangen en vele deuren voor het kwartet heeft geopend. Live is de band een sensatie die je niet wilt missen en waar je moeilijk bij stil kan blijven staan. Aan het einde van de set zal je jezelf er op betrappen dat je constant met een big smile hebt staan kijken!

Hoist The Colours is een kwartet Groningse Punkrockers, met een gedeelde passie voor gezelligheid, slechte grappen en 90′s punkrock a la Lagwagon en No Use For A Name.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact