concertagenda
The Dwarves
zondag, 26-04-2015 open 15:00
Baroeg, Rotterdam
€13,- / €15,-
http://www.baroeg.nl/programma/the-dwarves-svetlanas-steve-adamyk-band/

Informatie Bands (4) Wie gingen er (3) Recensies (0)
Vol trots kondigt Baroeg dit optreden van The Dwarves aan. In de jaren 80 opgericht als rauwe garage rock act en uitgegroeid tot een hardcore punkrock band waar je rekening mee moet houden. Niet alleen op muzikaal gebied. De teksten van de band balanceren vaak op het randje en de optredens zijn ook zondermeer spannend te noemen. Dat is uiteraard een goede reden om naar Baroeg te komen (of om vrouwen en kinderen op 26 april op te sluiten).

De Nederlandse band Disturbance is ook toegevoegd aan het programma. Deze 4 koppige punk band bestaat al sinds 1996. De mannen van Disturbance mixen hun muziek met 82 streetpunk en UK 77 style. Hierdoor neigt hun sound lichtelijk naar de psychobilly en anarcho scenes.

The Dwarves nemen het Russische Svetlanas mee op pad. Deze female fronted 77 punkrock band opereert vanuit Milaan en bracht recentelijk een split single uit met het legendarische Adolescents.

De snelle punkrock band Accelerators staat ook op de planken. Accelerators heeft 500 shows in 20 verschillende landen gespeeld. Deze band uit onze eigen Rotterdamse bodem voegt een hoge dosis energie toe aan deze avond!

Er wordt geopend door de Canadese The Steve Adamyk Band. Deze band speelt thrash pop die geďnspireerd is door punk uit de jaren ‘70 en jaren ’90 garage rock.© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew