Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Revenge of the psychotronic man (uk) + sects tape + tim loud
vrijdag, 14-04-2017 20:00
De Wissel, Peer
6
http://https://www.facebook.com/events/2200523630173113/
Informatie Bands (1) Wie gingen er (1) Recensies (0)
Antifolk, ranzige snelle punkrock a la zeke en dampende garage punk, alledrie samen op één avond, dat is wat u geserveerd krijgt vanavond.
Revenge of the psychotronic man maakt het soort opgefokte punkrock die je na drie nummers al in een complete roes door de kamer doet hossen. Het feit dat het tevens de band is van big boss van TNS records zorgt bij ons enkel maar voor extra bonuspunten.
Tim Loud speelt antifolk (voor de niet hipsters onder u, vroeger noemden we zoiets gewoon een singer songerwriter met ietwat afwijkende tekstjes die uptempo nrs afhosselde) en komt uit Leeds. Een stad die zo verschrikkelijk opwindend moet zijn dat Tim bijna non stop on tour is en zelfs bereid is om naar Peer af te zakken. Dedication! Ohja, Tim schrijft fantastisch goede lyrics en beschikt over een zeer degelijke strot ook pluspunten, net als zijn gevoel voor het verzinnen van legendarische veel te lange songtitels gedrenkt in zelfspot en een typisch Brits gevoel voor Humor.
Sects Tape is een apart geval, bezwerende garagepunk, carnavaleske live performance en de innemende presence van de guru maken dat zelfs de meest overtuigde atheisten ten prooi vallen aan dit Waals gezelschap.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact