Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Caffeine Shot and Ripoff
vrijdag, 13-02-2004 20:00
SWAF, Hoorn
Free
http://www.swaf.nl
Informatie Bands (2) Wie gingen er (7) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: g3rtjuh Gepost: 14-02-04 00:00:00
Als ik eerlijk ben, kan ik niet zeggen wat nou het hoofdprogramma was! :)

Zowel R.I.P. Off als Caffeine Shot waren goed, ook al miste er iets bij de laatste, ik heb ze beter meegemaakt, maar misschien was dat omdat ik half doof werd van een versterker.

Maar goed, R.i.P. Off was vanuit Utrecht naar Hoorn gekomen en toen ze binnen liepen vonden ze het klein, maar het optreden was perfect en ik heb ze daarna niet meer horen klagen :). Muzikaal gezien zijn ze ook erg goed en zeker het kijken waard!!!

En dan Caffeine Shot, dit keer met een gast optreden. De nummers worden steeds beter, alleen eerst was er geen gitaar en later weer geen duidelijke zang. Wanneer krijgen ze en ruimte met goed geluid, naja, wie weet volgende week vrijdag. Het gast optreden was leuk, alleen niemand hoorde er iets van geloof ik, en het was zo nu en dan vals. Verder was het een geslaagde avond!
Gepost door: unpredictable Gepost: 14-02-04 00:00:00
jeeeeeeej heb eindelijk caffeine shot gezien... en kan niet veel meer zeggen dan dat het zeker toppie
was! voorprogramma was trouwens ook wel vet:) jammer dat het geluid enzo eerst niet helemaal lekker ging maar toen dat hersteld was heb k zeker wel genoten:D
Gepost door: caffeineshotbasje Gepost: 14-02-04 00:00:00
nou het was weer lekker vlammen, helaas kwam ik iets te laat uit werk om het gehele voorprogramma te zien. ik heb echter wel genoeg gehoord om te kunnen zeggen dat ze muziek technies beter zijn.

verder was caffeinshot wederom opperbest. en ik kan het weten want ik zit erin
Gepost door: breakthepublicpeace Gepost: 15-02-04 00:00:00
Ripoff speelde een zeer fijne set weg. En als ik eerlijk ben waren zij ook beter dan wij natuurlijk. Maar daar ging het niet om. De sfeer was goed en de interactie met het publiek was ook zeer fijn. Ik heb zeker lekker gedrumt ook. En ik ben blij dat we weer een stap vooruit zijn gegaan.
Gepost door: bitchaarsmamaneuker Gepost: 15-02-04 00:00:00
Zo was zeker geslaagde avond. Leuk om te horen dat jullie ons "beter" vonden, haha, al ja, weet ik veel. ik vind jullie gewoon ook heel goed en heb niet echt een oordeel wie er nou beter is. Daar ging het ook niet om, het was gewoon gezellig! Tot next time!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact