Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Disturbance, Broken bones, R.N.L.
zaterdag, 07-12-2002 20:00:00
Het Bolwerk, Sneek
vvk € 7, kassa € 8
Bands (5) Wie gingen er (39) Recensies (19)

Recensies door leden

Gepost door: misfits Gepost: 08-12-02 00:00:00
ja man was vet wreed en nu auw enzo
Gepost door: simen Gepost: 08-12-02 00:00:00
tsja...... niet elke band gezien maar ik weet nog dat last to go erg leuk was en ook dat disturbance goed was en the riplets ofzow waren niet geweldig maar ging wel.... tsja ik heb me wel vermaakt en ik zou dit zo nog een keer willen doen....
Gepost door: chaospunk1981 Gepost: 08-12-02 00:00:00
het was gezellig en de bands speelden goed oi oi
Gepost door: punkzganz Gepost: 08-12-02 00:00:00
was wel een retevet feestje Rnl was niet zoveel aan Last To Go vond ik wel lijp Disturbance vond ik beter The Riplets was niets aan en Broken Bones was wel goew allen beetje slecht geluid. was een koel avondje punk
Gepost door: punkrulez77 Gepost: 08-12-02 00:00:00
de avond begon met een bandje jaja je leest het goed een bandje en niet zomaar een bandje neen een punk bandje en de gitarist zijn gitaar was lek en hij had geen extra snaren mee en toen moest ie een gitaartje lene van een ander bandje jjaja je leest het goed een anderbandje en niet zomaar een bandje een punkbandje en toen was er een meisjes band met een orgel dat was niet leuk maar de zangeres was wel leuk meisie en ze speelde basgitaar en toen kwamen er een paar gekke mannen met hanekammen dat was wel cool en ging ik de pit in en dat was heftig en een figuur van antidote was er ook dat was echt koel en toen kwam broken bones met een goede harde ouwe pit en werd ik de pit door geslingerd omdat ik klein ben en toen viel ik op mijn staartbotje en toen ging ik niet meer de pit in en toen was het voorbij
Gepost door: wobma Gepost: 08-12-02 00:00:00
het was weer eeb leuk avondje.<br> RNL was cool.<br>Die tweede band heb ik niet echt naar gekeken.<br>Disturbance was het beste van de hele avond!!!<br>Bij de riplets heb ik me ook wel vermaakt.<br>En toen moest ik dus weg dus ik heb broken bones niet kunnen zien.
Gepost door: liekje Gepost: 08-12-02 00:00:00
ik een paar woorden gezegt: LEUK FEESSIE!!!!!, dit is de eerste keer sinds tijden dat ik me zo vermaakt heb, zonder bands te missen. dus volgende keer maar weer zou ik zo zeggen
Gepost door: overthestars Gepost: 08-12-02 00:00:00
Nou heb ik dus per ongeluk een tweede recensie aangemaakt, dat was dus niet de bedoeling! Hoe haal ik dit weg??
Gepost door: overthestars Gepost: 08-12-02 00:00:00
Zo, dat was even een gezellig en phat avondje! Phatte bands (Last To Go en The Rippplets wat minder...) BONUSAIRMILES voor Disturbance!

Die arme Puke had letsel... en dudewithnoeffeks ook... en ik had het idee dat dit een enige echte punx.nl meeting was... <b>Wie was je nou, jij in je punx.nl shirt, die mij ging filmen?!</b> Tsjongejonge wat een groupies allemaal :)
Ohja, ik ben ook nog bevorderd tot een echter true-e punker door Zeepaardjespunk en tot Triangeliste in DuloZ (klinkt als: doelloos), de phatte band van Miep (niet te verwarren met mij, evillemiep). Maar goed, dat is weer een ander verhaal.
Nu ga ik toch echt mn haar verven/verfen... Werd ik daar gister nog aan mn blondeersel herkend...GRMBL...
Gepost door: balkpunkmeisje Gepost: 08-12-02 00:00:00
Wij kwamen wat later, waardoor we (geloof ik) de eerste band niet hebben zien spelen. We zijn toen aan een tafeltje gaan zitten want de band die toen speelde vonden we niet zoveel aan. Toen kwam disturbance en dat vond ik wel heel erg cool! Dus toen zijn we em weer naar de zaal gepeerd en een paar nummers waren nog bekend ook. Daarna kwamen the Riplets op het podium, die mij helemaal niet aanspraken dus konden we weer lekker even gaan zitten. En als laatste de Broken Bones, die ik echt ontzettend VET vond!!!! En natuurlijk kwam er weer een toegift, maar dat is meestal zo met de hoofdact. Het was al met al wel een leuk avondje, maar niet al te druk. Owjah, er ging ook nog een man met een helm op skateboarden, dat was wel cool!
Gepost door: miep Gepost: 08-12-02 00:00:00
de gemiddelde leeftijd hing weer ergens rond de 14, 15... en wat was het weer druk, k werd er helemaal blij van, vorige week met jakkiebahmetal was het uitverkocht, en dan maar zeggen dat punk niet dood is, hmmz.... maar okeej, eerste band, k heb nog nooit zo gelachen, wat een KUTBAND, dankzij een van die nummers hebben wij nou ook een band opgericht: DuLoZ, we hebben ook een nummer, die heet ook DuLoZ, we danken onze 9 fans en 2 groupies waarvan er 1 ook de triangelspeelster is, dankjewel evillemiep: ) maar okeej, 2e bandje, eehmz niet gezien, 3e bandje, eehmz, halve minuut gezien, 4e bandje (riplets???) ph@t koel, jaah riplets zijn leuk, de enige leuke, de laatste band, ook niet gezien... neej, dit hoeft van mij en anderen niet snel over gedaan te worden. nou maar hopen dat het bij de travoltas wel leuk word.....o btw, bart, onze eerste groupie, dankje wel voor groupie worden!!! : )
Gepost door: zeepaardjespunk Gepost: 08-12-02 00:00:00
VET!!!!!!!!!!!
The Riplets waren bagger,maar dat zijn ze altijd.Disturbance,RNL enz heerschten.Nog ff een paar kleine dingetjes: Puke,wanneer gaan we trouwen?Misfits,niet zoveel drinken.Devotchka,je bent vet lief.Ruben,niet teveel mensen afzeiken eikel.Drunkpunx,goed optreden.Evillemiep,je bent een truee punker!Wobma,eindelijk hebben we gemeet!En de rest, Oi!
Gepost door: ottelienpienter Gepost: 08-12-02 00:00:00
t was niet zo hele druk maar t was wel super gezellie volgende pukfeest moet maar gauw t was koel maar wel auw
Gepost door: soeskee Gepost: 08-12-02 00:00:00
t was echt vet gezellig en de muziek was ook goe!
Gepost door: puke Gepost: 08-12-02 00:00:00
RNL was egt keigaaf Last to go ook vette SkaOI! ik heb nog nooit zoveel fucking letsel opgelopenals bij dit fest SUPERdeLUX dude. volge x maar weer ff keihard beukuuuuuuh OI!
Gepost door: wickedpunx Gepost: 08-12-02 00:00:00
RNL was echt super gaaf, toen kwam last to go super vettte ska punk, hierna kwam disturbance die ze beter hadden kunnen wisselen met the riplets (riplets waren ongelovelijk KUT en disturbance was weer supergaaf en broken broken bones wat ik gehoord heb was best lekker(meer hardcore as punk) oftewel een aardig geslaagde avond
Gepost door: sjappieextra Gepost: 10-12-02 00:00:00
het was gezellig en heb me goed vermaakt.
Gepost door: cassino Gepost: 10-12-02 00:00:00
vet cole
Gepost door: suikerspin Gepost: 10-12-02 00:00:00
Ja, ik geloof dat het wel een geslaagd feestje was, wij waren er al om 4 uur, was erg goed verzorgd in het Bolwerk allemaal . RNL ging best goed zaterdag, Last To Go was wel grappig, Disturbance blijft een van de beste nederlandse punkbands (vind ik), altijd feest. Riplets heb ik expres niet gezien en Broken Bones was ok feest. Naja, meer valt der niet te melden. Tot et volgende feestje!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact