Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Night of the Punks XI
zaterdag, 26-06-2004 zaal open: 20:00
Baroeg, Rotterdam
€ 7,-
http://www.bloodorwhiskey.ie
Informatie Bands (4) Wie gingen er (41) Recensies (16)

Recensies door leden

Gepost door: billenplas Gepost: 27-06-04 01:17:33
vettte avond met gewapend beton en reetveters

en leuke mensen
Gepost door: thevips Gepost: 27-06-04 10:44:07
sfeer was leuk...

eerst wij: redelijk gespeeld, kon beter maarja...

Gewapend Beton: VET!

rest helaas niet gezien, moest toejn naar huis....
Gepost door: killer Gepost: 27-06-04 11:00:34
was erg gezellig, jammer dat ik zo vroeg weg moest, ha me nummer nog gezongen voor de reedvetertjes.
was erg leuk
Gepost door: casualtyjuul Gepost: 27-06-04 11:02:38
me recensie van net ging fout, en heb geen zin om het over nieuw te doen.
al met al een aardig, nuchter, avondje voor mij
Gepost door: gerrit Gepost: 27-06-04 11:19:15
Damm wat was ik brak van de dag/nacht/ochtend/middag ervoor... ik kon alleen wat rare piepgeluiden uitbrengen dus het enige wati k maar heb gedaan is pils gedronken... was niet super druk, natuurlijk ivm voetbal was wel jammer maar goed toch wel gezellig

de bands :

Reetveters - ze bestaan nog niet zo lang maar toch, vond het niet echt wat. Zeker vind ik het debiel om een nakse bananen nummer te coveren als de zanger van de nakse ook in de band speelt (en het dan ook nog slecht coveren) en waarom moet tegenwoordig iedere band van die zure ska stukjes door nummers heen gooien PURE VERKRACHTING. Maar nu klink ik als een negatieve zeikstraal, er zaten wel wat leuke nummers tussen en de drummer was lekker bezig.
Gewapend Beton - Ik verbaas me er nog steeds over gastjes van 15/16 die een partij staan te blazen op het podium erg erg erg goed.
Tech9 - Vond het goed klinken erg goed zelfs, maar op een gegeven moment vond ik de tv toch boeiender.... hoe spannend met die penalties zeker die laatste nog nooit zoveel zenuwachtige blikken gezien.
Blood or Whiskey - leuk voor 10 minuten debiel doen... maar g.v.d ze gingen maar door en door (natuurlijk ook niet zo verwonderljk als je ze speed geeft)

Daarna wachten op een taxi duurde een eeuwigheid maar goed al met al leuke avond!
Gepost door: kringspiermusketier Gepost: 27-06-04 13:20:07
leuke bands ja, niet al te veel meegekregen van gewapend beton en tech 9, maar van wat ik heb gehoord was et wel leuk

blood or whiskey was wel vet maar ze zeikten te veel en te eindeloos tussen de nummers door

en nouw ben ik brak

p.s. sorry romy dat ik nie ben gekomen vanochtend maar ik was pas om 12 uur wakker(ik had wel me wekker gezet!) en tot de conclusie gekomen dat ik te brak was, iedereen waarschijnlijk al richting den haag zou zijn en dat ik geen zin meer had. nogmaals sorry.
Gepost door: sweetskull Gepost: 27-06-04 17:59:32
erg leuk allemaal
Gepost door: rob Gepost: 27-06-04 19:26:55
al met al een beetje een raar avondje, met dat voetbal erbij. de opkomst was naar verwachting erg laag. vond de sfeer wat tammer als normaal.
bands:
-reetveters:was met andere zaken bezig maar wat ik er van gezien heb was niet echt bijzonder maar wat niet is kan nog komen natuurlijk.
-gewapend betton:tering!! helemaal mijn smaak,moest een beetje aan varukers denken. deze band wil ik zeker vaker gaan zien.
-tech9:erg knap de manier waarop ze het publiek loskregen,sex pistol cover,nieuwe liedjes en nog wat uit de oude doos. kon ze niet echt, vind ze gaaf.
-blood or whiskey:nederland had gewonnen dus het barste toen echt los, vond het erg choatish en het liep niet echt,ze overtuigde in sneek ook al niet helemaal,terwijl ik ze op h.i.t.s. super vond en op cd ook.

afterparty: met blood or whiskey nog wat int hotel zitten zuipen en vervolgens de stad in vervolgens mochten we waterfront en de consul niet meer in, konden we nog pils halen tot het licht werd in willens en wetens.
toffe lui!!
-
Gepost door: lordofthedragons Gepost: 27-06-04 23:31:53
eikels van de Baroeg duurt allemaal veel te lang...... vorrige NOTP ook al het eindicht pas om 1 uur en dan is de helft van het publiek al weg bij de hoofdact......plan dan gewoon 3 bands en je bent een uur eerder klaar en je kan dan nog op een redelijk tijdstip thuiskomen als je niet uit Rotterdam komt......
Voor de rest wel blij dat ze toch goede dingen organiseren en ook nog best frequent ook nog.....

Reetveters alleen het laatste liedje dus kan er niet echt over oordelen maar vond het niet echt super

Gewapend beton ga ik zeker vaker zien klonken echt goed....

tech9 niet echt mijn stijl maar ze brachten het erg goed en ik heb me erg goed vermaakt

Daarna dus heel laat Blood or Whiskey.... leuke band om te zien en te horen maar er ging met het geluid echt alles mis eerste kwartier was alleen maar piepen en dat kwam sporadisch terug gedurende het concert.....jammer want ze hadden wel goede zin op het podium (de helft was toch wat verder als aangeschoten)

en daarna dus rennen voor de laatste trein op Lombardijen
Gepost door: rienkhhk Gepost: 28-06-04 09:29:59
Hm, heb wel betere notp´s meegemaakt. Vanwege het voetbal waren er erg weinig mensen. De reetveters heb ik gemist, gewapend beton had ik de week daarvoor nog gezien, tech9 vond ik niet boeiend en onder deze bands heb´k maar lekker voetbal staan kijken, dat was wel vet. Blood or Whiskey viel me nogal tegen, dacht dat het n soort van Flogging Molly was maar dan wat harder, dat viel dus wel tegen. Verder was het wel gezellig, zeker toen NL won. Portugal!
Gepost door: flapperpunk Gepost: 28-06-04 10:22:08
tja wat vondt ik ervan... wij speelde in iedergeval niet echt goed.. da was zeker.. moetten er zeker nog aan werken .. dus... das 1 ... GEWAPEND BETON was echt helemaal TOP!!!... en ja tech 9 ja da viel me wat tegen... maar wel ok... en BLLO OR WHISKEY.. ook vet.. alleen alles n beetje t zelfde ... n beetje eentonig.. maar wel vet...
al met al 3 vette bands .. alleen wij waren ja .. bagger maar ok ....
Gepost door: punkdwaas Gepost: 28-06-04 13:24:42
hahaha wat heb ik het verneukt. Maar goed ach het was wel dikke fun. Ik heb me wel vermaakt en heb wel even met grote bewondering naar gewapend beton gekeken. Voor de rest vond ik blood or wiskey zeker ook bruut. Tech-9 wel leuk maar niet echt geweldig.
Gepost door: krabkrabaanmebil Gepost: 28-06-04 13:33:08
heb het wel naar me zin gehad bands waaren goed bezig behalve wij dan haha maarja .
Gepost door: romy Gepost: 28-06-04 13:47:36
Vette bands en leuke mensen. Goed naar mn zin gehad.
Gepost door: justshutup Gepost: 28-06-04 19:43:44
Tja, de reetveters gingen gewoon kut. Verder waren de bandjes wel gezellig, goed sfeertje. Blood or whiskey was echt heel leuk, een beetje eentonig en misschien lag het aan mij maar ik vond het geluid ene beetje kut....Iedereen deed gezellig mee,ja ik vond het echt geslaagd.
Gepost door: greppeldel Gepost: 29-06-04 12:47:59
alleen laaste band stukje van meegepakt.
maar het was zeer te doen.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact