Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Opperdepop festival
vrijdag, 25-10-2002 21:00:00
Haske, Balk
Informatie Bands (3) Wie gingen er (2) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: balkpunkmeisje Gepost: 27-10-02 00:00:00
Naah.....het was eigenlijk helemaal niet zo druk. De bankjes waren wel weggehaald (slim!) en er was nu wel een (kleine) pit. Verder speelden de Screwballs goed (maar volgens mij kunnen die in mijn ogen niet fout spelen, dus misschien speelden ze ook wel slecht) Enne frozen blue crystals vond ik kutmuziek, maar die lui zijn wel aardig. Ik moet toegeven dat ik het vrijdagavond leuker vond!
Gepost door: blex Gepost: 28-10-02 00:00:00
Het was weer een mooi weekendje. Allereerst de entrée: vrijdag was het gratis en zaterdag 2 euro. Okee dan. Ondanks dat was er eigenlijk geen hond, maar dat kan mij niet interesseren. De bands. Eerst speelde .44 en die maakten iets van hiphop hardcore in de stijl van Neuk! Dat was wel leuk, maar wel een beetje chaotisch allemaal. Daarna speelde 50/50 en dat was erg strak. Een beetje in de stijl van Satanic Surfers maar dan meer hardcore of zoiets. Goeie band! Daarna nog een bandje waarvan ik niet ben achter gekomen wat nou de naam was. Ze speelden op zich wel leuke nummers, ik hoorde hier en daar wat invloeden van (wederom) de Satanic Surfers en Rise Against. Ze speelden nog een cover The Story Of My Life van Millencolin. Maar de zanger was niet zo aardig, want het was dus wat rustig en dood allemaal.
Op de zaterdag speelden eerst de Action Heroes. Dat was wel leuk. Daarna kwam er een bandje dat speelde iets heel instrumentaals ofzo, maar dat was mij allemaal veel te traag dus toen ben ik maar eens even wat rond gaan lopen enzo. En in de grote finale speelden de Screwballs en damn wat zijn die lui goed. Heb me uitstekend vermaakt. Leuk feit was dat, net toen er een paar van die kale gasten kwamen binnenlopen ze met het nummer white power sucks begonnen. Perfecte timing! In de toegift nog wat ouwe nummers maar het was dus weer genieten geblazen. Al met al een leuk festivalletje.
Gepost door: soeskee Gepost: 30-10-02 00:00:00
ik ben er dus ook geweest, en het was wel gezellig, alleen wel wat rustig. ik ben er alleen zaterdag geweest, omdat toen de screwballs optraden. greetz soeskee



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact