concertagenda
Misfits
vrijdag, 17-09-2004
Patronaat, Haarlem
http://www.patronaat.nl/

Informatie Bands (1) Wie gingen er (37) Recensies (8)

Recensies door leden

Gepost door: fran Gepost: 18-09-04 16:01:31
Haalloooooo
Gister traden the Misfits op in Haarlem en t was GEWELDIG!
Eerst kwam t voorprogramma, the Roolettes, was best leuk opzich. Maar ik kwam uiteraard voor the Misfits. Ze begonnen met Hybrid Moments en verder andere nummers van de playlist. geweldig! en t leek net of jerry me hekende van het optreden in amsterdam waar ik backstage was met een vriend. en bij Dig up er Bones mocht ik t podium opkomen om mee te zinge :P whehehe dus ik sleurde een vrined van me t podium op en we gingen dig up her bones zingen/schreeuwn (H) geweldig!
en ik heb weer een handtekening van Jerry Only en k sta met m op de foto. echt een geweldig optreden en ze moeten heeeel snel weer in Nederland komen!

oi!

punt

.
Gepost door: fiend Gepost: 18-09-04 18:30:54
voorconcert geen reet aan

MISFITS
geweldig!
beter als in april
en jerry die gast is geweldig wat hij over hebt voor zijn fans :|
toen die in de hal bij de jassen kwam staan en gewon praatje maakte met me was echt super vet"!
Gepost door: ferk Gepost: 18-09-04 19:18:49
The Roolettes... wel grappig niet echt mijn ding. The Misfits wel gaaf natuurlijk, alleen een beetje jammer dat ze hun nummers zo afraggen. Kies dan van je "beste" nummers de "betere" nummers en werk die zo mooi mogelijk uit. Ik had echt het gevoel dat ze zo snel mogelijk er door heen moesten, en daardoor werd het behoorlijk eentonig... maar jah, Misfits he :)
Gepost door: gek Gepost: 18-09-04 19:32:36
was wel gezellig :)
Gepost door: snusnu Gepost: 19-09-04 17:16:40
t was weer geweldig ik heb weer genoten zelfs van t voorprogramma
t enige minpuntje was dat t geluid niet super was maar t was een top avond dat is cker :D
Gepost door: aidskweker Gepost: 20-09-04 10:51:11
ok dan stond ik voor patronaat met demian om 6 uur voor de deur met een fles martini ,paar biertjes en een geeltje en een patatje .gaat eindelijk de deur open begint ie te nekke ...in de wijve plee!!whaha the roolettes was wel grappig maarjah kon mn ei dr niet egt in kwijt uhuuh...!!misfits ware egt zeker goed .lang niet zon goed concert gezien ,kwerd helemaal gek lekker gepit...american psycho maakte me egt helemaal gek..alleeen jammer dat op het eind al die kids naaar jerry zate te gille en ik ze moest beuke omdat k anders platgewalst werd..kutgroupies.
Gepost door: erikje Gepost: 20-09-04 18:44:03
minder dan ik verwacht had maar wel leuk hoor :)
Gepost door: stamkonijn Gepost: 21-09-04 00:58:04
ik stond helemaal vooraan, dus kon alles goed zien en horen. Eerst the roolettes, vond ik ook erg goed. Maar ik kwam natuulijk voor the misfits. Ze speelden lekker wild, snel en hard. Jerry was heel erg leuk tegen t publiek, had ik niet zo verwacht. Aan het einde nog een handtekening gescoort. T was een erg vette avond. Wel een paar dagen doof geweest, maarja dat hoort derbij he© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew