concertagenda
Toy Dolls
donderdag, 18-11-2004 aanvang: 20:30
Melkweg, Amsterdam
15,00 + memb
http://www.melkweg.nl

Bands (2) Wie gingen er (38) Recensies (9)

Recensies door leden

Gepost door: renzz Gepost: 19-11-04 12:22:18
/
Gepost door: maniax Gepost: 19-11-04 12:24:22
toy dolls waren gaaf. voorprogamma niet te veel van meegekregen.enne, ja toydolls waren gaaf, zeker lol gehad. beetje volgepropt en het bier was belachelijk duur.maarja, dat is de melkweg h e...
Gepost door: travis182 Gepost: 19-11-04 14:52:16
We gingen rond half 8 weg en had er beetje de pestpokkepleures aan want regende als de malle en was fucking koud (nee ben een mietje maar wind, regen en bijna vriespunt is niet grappig). Dus maar besloten met ov te gaan. Najah na een uurtje ofzow toch aangekomen bij de melkweg en maar 5 min hoeven te wachten in de rij.

Eerst speelde een belgisch bandje "Bambix". Zaal was nog niet echt vol en niemand die had er echt oog naar. Zelf waren ze niet te verstaan met dat brakke belgisch taaltje. maarja de band bestond uit 3 personen met een belgisch gebeuren met tiete en gitaar aan het zingen. Weinig van verstaan maar muziek was wel "te doen"
Bla... na een half uur of meer hielden ze er (eindelijk) mee op en kwam speeltje dolls. wal en ik zaten rustig op het terras boven dus zagen die zanger richting een doos (ja DOOS) kruipen om uiteindelijk eruit te sjumpen om de show te laten beginnen. De sfeer was echt prima en heb nog nooit zo erg genoten (denk dat dat het goede woord is) van niet alleen de muziek maar ook van de hele show erom heen. Ze deden echt hun best om het publiek te vermaken met kleine acts wat erg goed uitpakte.
Geen idee hoelang ze gespeeld hebben maar nadat ze klaar waren met spelen kwamen ze nog 2 keer terug wat goed was voor nog extra 20 minuten lachen met die gasten.
Najah en afgelopen weer met een smile op me gezicht er weer af laten spoelen door die klote regen op de terugweg.
Achteraf een hele leuke avond en zeker een aanrader voor de volgende keer om te zien.
Gepost door: wutkunker Gepost: 19-11-04 15:03:25
leuk leuk leuk, ik heb echt genoten, misschien iets te veel rampestamp maar dat moet ook wel kunnen. ze hadden heel veel leuke acts met kleding en kleine scetchs voor de rest gaaf gaaf gaaf
Gepost door: ferk Gepost: 19-11-04 15:15:27
Bambix is gewoon lekker strak en klinkt ook nog!
De Toy Dolls waren wel gaaf, ik kende niet echt veel van ze, want meestal zette ik na 2 nummers het af want zijn stem is zo fucking irritant. Maar live hoor je hem amper gelukkig. Wel een geweldige gitarist zeg!! Jah, was het wel waard allemaal.
Gepost door: Gepost: 19-11-04 17:53:12
Het was erg leuk. Bambix kende ik niet, maar ze waren best aardig :). The Toy Dolls waren helemaal te gek! Het enige wat er ontbrak was een circus tent:p. Ik vond het alleen minder dat er te veel mensen waren. Maja, the toy dolls waren gewoon te gek! Nummers zoals: Astma, Nelly en Olga kwamen voorbij, en ze maakten der echt een show van!
Gepost door: lordofthedragons Gepost: 19-11-04 23:44:56
Bambix viel tegen maak alsjeblieft geen grapjes of probeer net als de Toy Dolls te doen als je dat duidelijk niet bent....(wij zijn de gekke band Bambix uit Nijmegen)......grrrrrrrrr ergerde me eraan maar muzikaal hedden ze wel een paar leuke liedjes erbij ook al had ik ze een stuk beter verwacht....

Toy Dolls hadden een erg goed uitgekiende en ook erg goed uitgevoerde show.......echt geweldig.....
Gepost door: wimp Gepost: 20-11-04 11:01:38
Yooo gasten.! de toydolls waren echt super vet! alleen ik denk dat ik wel 1 van de jongste mensen daar was. Want het is natuurlijk wel een beetje ouwe lulle punk:P maar dat vind ik wel cooll.. ik zit nu wel onder de blauwe plekker. haha.. ook de ska band die ernaa kwam was cool..! tot later
Gepost door: alan Gepost: 21-11-04 18:08:31
twas vet© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew