Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Gas Erop! : met The Shavers + Spoiler + Superaction + The Homoos
vrijdag, 03-09-2004 19:30 uur
Effenaar, Eindhoven
€ 6.00
http://www.effenaar.nl
Informatie Bands (2) Wie gingen er (4) Recensies (1)
Plankgas beginnen we aan het laatste seizoen in het oude pand. De Effenaar is voor de gelegenheid omgetoverd tot een onvervalste Truck-stop. Truckerspetten en bilspleten boven de spijkerbroek behoren tot het verplichte kostuum.

The Shavers staan voor het ultieme rock’n’roll leven. De imposante blikvanger van het trio is de immense poëet en tekstdichter Johannes de Boom. Met gitaar en drums als enige instrumenten weten The Shavers een opwindende en rauwe show neer te zetten die heerlijk stinkt naar rock 'n roll, surfpunk, Dick Dale en het alternatieve levenslied. De pure en oprechte nederlandstalige teksten van The Shaevers zijn zeer herkenbaar en uitstekend geschikt om mee te brullen. Eenieder die The Shavers al eens live in actie zag, is al lang overtuigd. Overtuig jezelf en zorg dat je er vavanond zeker bij bent want de ziekte van levende legende Johannes (hij heeft een vorm van reuma) hangt als een zwaard van Damocles boven zijn hoofd. Je weet nooit wanneer hij de rock en roll aan de wilgen moet hangen …

Als het Gas erop gaat, dan mag een Spoiler natuurlijk niet ontbreken. Voordat je het weet maak je anders brokken. Spoiler dook de Eindhovense Void studio in voor hun tweede cd ‘The Return of King Sonic’. De stonerrock sound maakt hierop plaats voor vette heavy 70’s rock a la Kiss en AC/DC met de magische sfeer van Soundgarden.

Eindhoven rockcity wordt vanavond vertegenwoordigd door de lastpakken van The Homoos.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact