concertagenda
Hardcore New Years Bash
vrijdag, 03-01-2003 18:30:00
Effenaar, Eindhoven
Prijs: 7.00 Voorverkoop: Begint vrijdag, 13 dec 2002
http://www.effenaar.nl


Moderator opties:
concert wijzigen
bands wijzigen

Informatie Bands (5) Wie gingen er (5) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: ufke Gepost: 04-01-03 00:00:00
Ik hou niet zo van hardcore. Dependent viel tegen, heb ik beter gezien, Hardsell was wel geinig en de rest was niet zo boeiend.
Gepost door: Gepost: 04-01-03 00:00:00
Waar moet ik beginnen? Ik moet zeggen dat over het algemaan de bands absoluut op elkaar leken. Dat was wel jammer...
V.o.t , die een reunie had, speelden in stijl en dat bedoel ik letterlijk. De zanger in een elviskostuum, de bassist als een monnikachtig geval, de gitarist als pooier en de andere gitarist als nazipolisist. Al met al op het podium gekomen met carnavalsmuziek zat de stemming er bi de meeste mensen doed in..Het was ook wel grappig, maar een hoogstaand niveau was het meestal niet, omdat sommige nummers nogal op chaos uitliepen.
Hardsell, een skinheadband, was ook wel aardig, maar dan opnieuw errugg lachwekkend door de typetjes die in de band zelf stonden. De beste band vond ik zelf act of ignorance, speelden goed en trak..Jammer was trouwens wel dat MM uitviel (de zanger had die ochtend een zoontje gekregen), maar dat mocht de pret niet drukken natuurlijk...Al met al was het een geslaagd optreden al was het maar om de mensen die bij dat optreden aanwezig waren~!
Gepost door: duvel Gepost: 04-01-03 00:00:00
dit was mijn eerste bezoek aan de effenaar en ik vond het zeer geslaagd.. V.O.T. speelde voor een band die 2 jaar niet geoefend had (als band zijnde) ergug goed en Hardshell was ook goed te doen.. maar ik was gekomen voor mijn al time favorite The Butcher.. en dat was me weer het feestje wel..jammer dat er zo weinig beweging was :( helaas was MM afgelast (1 van de bandleden was vader geworden) ...de andere 3 bandjes spraken me absoluut niet aan..... al met wel een goeie avond! :)
Gepost door: hans Gepost: 06-01-03 00:00:00
het was vet maar het was jammer dat we V.O.T. niet af konden kijken (kutbussen) en er waren nieuwe projectors voor het scherm achter het podium die stonden aan. moeten ze niet meer doen het word er nix mooier op. verder waren het allemaal goede bands.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew