concertagenda
Guttermouth / 1208
donderdag, 20-02-2003 21.00 hrs / doors: 20.30 hrs
Melkweg, Amsterdam
€ 9,00 + memb

Bands (2) Wie gingen er (23) Recensies (10)

Recensies door leden

Gepost door: lonneker Gepost: 21-02-03 00:00:00
1208 is ongeveer een nieuwe band op epitaph, geloof ik en ik kan wel begrijpen waarom ze daarop zitten. Alle bandleden bespelen hun instrumenten perfect, maar ik vond het net iets te gelikt en 13 in een dozijn.

Guttermouth was echt te cool. De zanger praatte veel met het publiek en we lagen constant dubbel om zijn flauwe grappen. Het was allemaal goed gespeeld inclusief zang. Als je van de Vandals houdt, vind je Guttermouth helemaal geweldig!
Gepost door: pebbles Gepost: 21-02-03 00:00:00
Vol scepsis ging ik naar de Melkweg. Ik bedoel Guttermouth was dat wel leuk eigenlijk?1208 Leek me dan wel interessant maar Guttermouth leek me eigenlijk een giga flauwekul band. En dat waren ze ook en hoe! Jezus wat hadden ze een geniale podium presentatie. En in tegenstelling tot de meeste bands met oversexte grappen waren Mark en consorten gewoon komisch. Erg de moeite waard.
Gepost door: panka Gepost: 21-02-03 00:00:00
tja...dat was gewoon vet
Gepost door: leonie Gepost: 21-02-03 00:00:00
1208 vond ik we leuk, maar dat vind ik al snel, ik bedoel ze doen t allemaal beter dan als ik daar zou staan...
Maar Guttermouth vond ik echt geweldig, ik heb in tijden niet meer zo gelachen, die vent was echt grappig...
Gepost door: wendie Gepost: 21-02-03 00:00:00
Ja hoor het was weer zover 1 van m’n favo livebands waren weer in het land en daar moet je dan wel naartoe natuurlijk ook al was ’t voor de vierde of vijfde keer. Het publiek was geloof ik wel ok, zowaar nog aardig wat leeftijdsgenoten gespot. Het voorprogramma was 1208, een typisch epitaph bandje dus dat is altijd wel om aan te horen. Daarna kwam Guttermouth (goh) en was iedereen weer blij.

Helaas was ik na een paar nummers m’n schoen al kwijt wat me vreemd genoeg (en gelukkig) nog niet eerder gebeurt was want het leek me nooit zo prettig en dat is het inderdaad niet. Heb zelfs iets on-wendie’s ervoor gedaan en ben heel zielig op ’t podium gekropen om om me schoen gaan vragen had namelijk ECHT geen zin om de volgende dag zonder schoen door te brengen daar was het iets te koud voor. Helaas geen succes en geboekt, wel een hug van Mark (singer)gescoord :P werd uiteraard ook niet opgevangen, kutpunkers ;) snap overigens ook niet zo goed wat men zo leuk vind aan dat stagediven.

Maargoed gelukkig stond niet lang daarna jullie flitsende reporter en mijn engel van de avond ;) op ’t podium met mijn schoen, Mark dacht dat het zijn schoen was want hij was zijn schoen ook kwijt, niemand snapte er nog wat van maar vanaf dat moment was ik ook weer blij. Volgende keer toch maar weer gewoon kisten dan heb je die ellende tenminste niet.

Het optreden zelf was, zoals alle guttermouthoptredens, weer briljant hoewel ik ze de vorige keer in de melkweg gloof ik iets leuker vond maar dat kwam misschien doordat ze vandaag veel nieuwe nummers deden en maar 4 of 5 oude nummers. Maar omdat het Guttermouth is en het best leuke nummers waren, moeten we ze dat maar snel vergeven. Een paar uur voor het concert hebben we de band nog even gestalkt tijdens hun luns in de “kleedkamer” deed mij trouwens meer denken aan een bunker. Zijn erg relaxte gasten allemaal en met name die Mark is offstage ook erg grappig en beschaafd :P Daarnaast kreegk gratis bier dus ik vond het allang prima allemaal. Wat wel jammer was, was dat ik me horloge alweer verloren dacht te zijn maar ’t schijnt dat IEMAND die van me vervreemd heeft en ik wil hm terug! :P
Gepost door: ferk Gepost: 21-02-03 00:00:00
1208 vond ik wel aardig. Niks spectaculairs ofzo. Maar Guttermouth was wel cool! Wel werd er meer gepraat dan gespeeld maar het is vergeven :-) Was lang geleden dat ik weer eens een band zag met zoveel interaktie met het publiek!
Gepost door: spike Gepost: 21-02-03 00:00:00
ok nix aan
Gepost door: essork Gepost: 22-02-03 00:00:00
Mooi feestje daar, echt 1 van de betere concerten waar ik ben geweest, jammer dat ze whiskey niet hebben gespeeld, maar zo heeft iedereen wel eens een nummer die ze willen horen, ze kunne nie alles spelen.
Gepost door: zusjevanmygyl Gepost: 22-02-03 00:00:00
nou t was weer een concertje om over naar huis te schrijven......eerst was 1208 had ik nie helmaal gezien maar da was wel owkej.....daarna kwam guttermouth....en da was feest......alleen jammer da ik de knie van die zanger in mun oog kreeg waarna hij in mun nek belande waardoor zijn snoer van die microfoon acher mun oor bleef hangen waardoor ik dus best wel pijn had en vervolgens nie de pit uit kon komen, waarna ik dus maar nood gedwongen op het podium ben geklommen waar ik vervolgens een dansje moest doen.....maar t was wel leuk.......zzzzzuper!!!!!
Gepost door: kiwie Gepost: 23-02-03 00:00:00
ja was cool optreden© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew