concertagenda
Presidents of the USA - UITVERKOCHT
(UITVERKOCHT)
woensdag, 02-03-2005 aanvang: 20:30
Mezz, Breda
20 eu
http://www.presidentsrock.com/

Informatie Bands (0) Wie gingen er (7) Recensies (4)
Eindelijk, na een pauze van drie jaar zijn ze terug; net zo melig en lichtvoetig als een paar jaar geleden! Bekend van hun hits Peaches en Lump zijn The Presidents of the United States of America op de proppen gekomen met hun zesde album Love Everybody, dat in Europa uitkomt op 28 februari 2005. Slechts gewapend met een drie-snarige gitaar, een twee-snarige bas en een uiterst miniem drumstel gaan ze de wereld opnieuw veroveren, wie weet deze keer voorgoed.

Al hun vorige albums waren een overweldigend succes. Het album The Presidents of the United States of America was dubbel platina, goed voor drie grote hits en zorgde voor twee Grammy nominaties. The Presidents tourden de hele wereld over en werden overal even goed ontvangen. De eerste, totaal uitverkochte, shows die zij hebben gegeven na het uitkomen van hun nieuwe album, bewijzen dat men ze nog lang niet is vergeten!

Het doel van Voicst bij elk optreden is met hun energie de zaal in ontroering te brengen en mee te nemen naar hun wereld. Zelf willen ze niet graag in een hokje gestopt worden, maar toch krijgen ze vaak het stempel ADHD-rock uit Amsterdam opgeplakt. Tjeerd (zang/gitaar), Joppe (drums) en Sven (bas/zang) vinden het allang prima, als ze hun ‘ding’ maar kunnen doen. Na een aantal lovende recensies op hun demo en een Essent Award, hebben ze inmiddels hun debuutalbum uitgebracht. Eerder stonden zij in het voorprogramma van onder meer Millionaire en Nada Surf. ( www.voicst.com)© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew