concertagenda
Murphy's Law
maandag, 04-07-2005
Innocent, Hengelo

Informatie Bands (3) Wie gingen er (9) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 05-07-05 11:24:37
Ik had eerst echt flink de balen ervan in. Kwam toch eigenlijk alleen naar Hengelo voor Murphys Law. Spijtig genoeg klopte er weer geen flikker van de planning. Door de planning dachten we rustig met de trein te kunnen gaan om beiden biertjes te kunnen drinken.
En dan loopt de planning zelf met een band minder nog een uur uit. Daar was ik echt wel even ernstig pissig over. Ga in het vervolg dan denk ik ook niet meer op die planningen af (die gvd wel altijd klopten als we met de auto gingen)
Ging dus ook richting station zonder Muprhys Law gezien te hebben.
"Gelukkig" daar de trein gemist door een teringmachinist. Snel teruggegaan en wel echt een supershow gezien. (tot ongeveer 5 over 12). Uiteindelijk me op laten pikken in Deventer.

Maar Murphys law.
Hoezo die lui maken er een show van, drummen op Jagermeister, ??een flikker op?? nummer en ons een beetje uitkafferen toen we later binnenkwamen. Zeer blij dat ik ze alsnog gezien heb nadat ik ze op pressurefest gemist had. Gewoon een goede feestband ondanks dat er haast geen mensen waren.

Black Cloud Halo vond ik behoorlijk melodieus. Geen grote geluidsbrei maar een goed te onderscheiden bas en gitaarwerk.
I-Reject gewoon goed te doen.

Wat ik vooral leuk vond was Thomas die met me mee was eigenlijk alleen maar van punkrock houdt en zich toch prima met debands voor Murphys Law heeft weten te vermaken
Gepost door: aardappelanders Gepost: 05-07-05 13:18:57
ik sluit me aan bij arjan (ookal was ik niet nuchter) en vicky (ookal heb ik de trein niet gemist)
Gepost door: paal Gepost: 05-07-05 17:46:40
nooit van de band gehoord, maar het deed me oren goed!!!...vooral de verzoeknummers: broodje en flikker op..© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew