concertagenda
Peter Pan Speedrock + Electric Eel Shock + El Guapo Stunt Team
vrijdag, 22-04-2005 19:30
Effenaar, Eindhoven
€ 12.50 - UITVERKOCHT
http://www.effenaar.nl

Informatie Bands (4) Wie gingen er (8) Recensies (1)
UITVERKOCHT!

Rock N Roll in de Rockcity van Nederland!

Peter Pan Speedrock !Maffe Jappe :)..! Electric Eel Shock!

en de smerige rock n roll belgen: El Guapo Stuntteam

De eerste Eindhovense band die ooit de Effenaar uitverkocht zal ook de laatste zijn! Vanavond vieren we met Peter Pan Speedrock niet alleen het feest rond de release van hun nieuwste CD "Spread Eagle", maar ook hun afscheid van de oude Effenaar. Toen ze als jonge broekies in de Effenaar stonden te fantaseren over een plek op het podium, hadden ze nooit durven dromen dat ze keer op keer de tent zouden uitverkopen!

Electric Eel Shock rules!! Deze drie Japanse rockers maakten al veel fans als support van The Datsuns en Danko Jones. Vette hardrock riffs, coole poses, punk statements, levensgevaarlijke klimpartijen en vreemde titels als "Sex, Drugs and E-mail". Electric Eel Shock staat garant voor super veel rock 'n' roll plezier!

El Guapo Stuntteam (voormalig finalist van Humo's Rock Rally) is als een bokspartijtje met Mike Tyson. Je bent kansloos in de eerste ronde en voor je het weet heb je een pak slaag gehad dat je nog lang zal heugen. Het is één van de beste rock 'n roll bands van België en de onbetwistbare koningen van de underground scene met een live show die we sinds The Who niet meer gezien hebben.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew