Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Focus Punkfest 2005
vrijdag, 18-03-2005
zaal 20.30 uur / aanvang 21:30

Focus, Geertruidenberg
€ 3
Informatie Bands (4) Wie gingen er (12) Recensies (9)
Punkfest bij Jongerenpodium Focus op 18 maart
Op 18 maart organiseert Jongerenpodium Focus in "De Bakkerij" (Haven 18, achter c.c. De Schattelijn) te Geertruidenberg een punkavond. Op de derde concertavond van dit jaar zullen Spunk, Five Years Later, Delychees en Kezus Krijst een optreden verzorgen.

Opener van de avond zal zijn Spunk. Deze vierkoppige formatie uit Sleeuwijk is eind 2003 ontstaan en neemt zichzelf naar eigen zeggen 'niet al te serieus'. De bedoeling is om vooral door te blijven gaan zoals ze dat nu doen en ze hebben zich de slogan "Punk as it's meant to be" aangemeten. Verder zal deze avond Delychees optreden. Deze band heeft, sinds hun ontstaan in de zomer van 2003, al een behoorlijk aantal optredens achter de rug. De sleutelwoorden van Delychees zijn ambitie, energie en humor en via hun optredens proberen ze punk voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.
Ook Five Years Later zal deze avond de Bakkerij op z'n kop zetten. Met hun pakkende liedjes en energieke liveshow heeft deze band de laatste jaren al een grote schare fans opgebouwd. Ze proberen in de punkwereld een eigen stijl te ontwikkelen en spelen alles: van poppunk tot snelle skatepunk-nummers.
Als afsluiter van de avond zal de Rotterdamse formatie Kezus Krijst optreden.

Deze band maakt Nederlandstalige punk en is, 8 jaar na de oprichting, nog altijd springlevend. Nog altijd even maatschappij kritisch met zijn teksten en nog altijd even fel.
Het belooft een dampende avond te worden in de Bakkerij….. Zorg dat je er bij bent!

Het idee achter Jongerenpodium Focus is om jongeren in de omgeving van Geertruidenberg bezig te houden met muziek. Het concept daarbij is 'door en voor jongeren'. Op dit moment beschikt het jongerenpodium over een aantal fanatieke vrijwilligers, maar meer hulp is nodig! Focus wil beginnende bands en andere acts de mogelijkheid geven om hun muziek op een podium met publiek te laten horen.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact