Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Rise Against + Alexisonfire
zaterdag, 30-04-2005
W2, Den Bosch
?
Bands (2) Wie gingen er (13) Recensies (7)

Recensies door leden

Gepost door: pezking Gepost: 01-05-05 03:22:46
Was voor t eerst te vroeg op een show, nbeetje lomp want khad dus stuk langer op groez kunnen blijven...close second en mono waren nietslecht maar vond t nou niet echt bij rise against passen. Alexisonfire past er dus wel goed bij en die show was weer vet, ajammer dat ze maar 7 nrs speelden, 3 minder dan gister maja zal te maken hebben met show op groez. Rise Against was ook beetje moe van groez leek t, speelden 4 nrs minder dan gister maar wel veel vettere nummers, vooral torches amber changing en six ways til sunday...Was gelukkig toch de moeite waard om 2e deel van groez hiervoor te skippen
Gepost door: reynouts Gepost: 01-05-05 12:31:21
Close Second en Mono niet veel van gezien.. Close Second klinkt altijd wel goed en Mono erg eentonig.
Daarna Alexisonfire, ze speelde erg kort, geluid was wel beter dna in Nighttown. Super coole show.
Rise Against was ook weer goed, ze speelde een request voor mij, dat maakte de wat korte show helemaal goed. Een leuke show zo op koninginnedag!
Gepost door: crap Gepost: 01-05-05 15:57:47
close second was gewoon weer heel goed, net zoals de vorige keer in de w2. Supr drummer! Mono vind ik niets aan beetje lauwe koek. Alexisonfire was erg goed, ik had er ook wel wat goeds van verwacht, de zanger maakt er wel een showtje van. Dan rise against, jah gewoon weer lekker !! alleen Tim (zanger ) was zijn stem een beetje kwijt, omdat hij ook al op groez had opgetreden, maar hij probeerde er alles van te maken. Was een erg leuke gig.
Gepost door: veronique Gepost: 01-05-05 19:58:53
geweldig..
alexisonfire dan...
de rest vond ik n beetje tegen vallen..
Gepost door: tom Gepost: 02-05-05 16:27:19
Close Second:
Goede band, coole nummers, sterk gedaan!

Mono:
Bah, wat een wuften. Geen reet aan.

Alexisonfire:
Hoog jongentjes-die-liever-meisjes-hadden-willen-zijn gehalte (of voor jongentjes met make-up), maar alhoewel deze muziek nogal weinig doet vond ik het live zeer aangenaam. Goede show, energiek en nummers zaten goed in elkaar.

Rise Against:
Vet! Had ze tot mijn schande nog nooit live gezien. Veel coole nummers, alhoewel ik er toch redelijk wat miste (die ze in Rotterdam blijkbaar wel deden). Ook hulde dat ze eerst op Groezrock speelden en dezelfde dag nog in Den Bosch!

DJ Remkeaux en Saladielesen:
Fijne nummers gedraaid, fijne mannen!
Gepost door: tom Gepost: 02-05-05 16:45:52
...die gast die 20 keer op het podium stond moet zijn debiele kop eens in de zaal houden en niet op podium en die gast die dacht te stagediven met zijn voeten eerst en daarmee mij bijna schopte krijgt die volgende keer een stomp op zijn bek, langharige hippie.
Gepost door: gerdje Gepost: 03-05-05 14:32:35
Ik moet toegeven dat ik een enorme fan ben van Rise Against, maar ik heb toch meer genoten van hun concert in Rotterdam (29 april, Nighttown). In Den Bosch kon ik duidelijk merken dat ze al twee concerten in twee dagen hadden gehad. De echte passie was er niet, die er wel de dag ervoor was. Desondanks blijft Rise Against een retestrakke en wrede band. Verder vond ik Alexisonfire beter dan op de vrijdag. Ze speelden minder "zeiknummers". Close Second klonk zeer aangenaam, maar Mono is echt een k*tband. Zij kregen bijna de zaal leeg vanwege hun muziek!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact