Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Anti-Flag + ZSK
donderdag, 20-02-2003 zaal open 20.00 uur; aanvang 21:00 uur
013, Tilburg
entree € 8,00; v.v.k. € 8,00 + € 1,59 service
Informatie Bands (2) Wie gingen er (34) Recensies (13)

Recensies door leden

Gepost door: pezking Gepost: 21-02-03 00:00:00
T was wel leuk, ze speelden alle goeie nrs behalve 911 for peace omdat ze geen tijd meer hadden, toch wel kut want das 1 van de beste nrs. ZSK was ook wel goed, waren lekker veel mensen (uitverkocht), enige nadeel was dat ze best wel kort speelden....
Gepost door: koekoek Gepost: 21-02-03 00:00:00
dat was zooo fijn! geen smerig benauwde mistige stinkende zaal, Beter! ZSK vond ik ook erg ok, publiek was niet heel enthousiast over ze geloof ik. Anti-Flag erg leuk, was wel kort opzich, maar we moesten toch een trein halen en konden sowieso al niet voor de toegift blijven jammer genoeg. Veel kinderen trouwens...
Leuke avond gehad.
Gepost door: oioiroy77 Gepost: 21-02-03 00:00:00
Ik vond het zeker geslaagd, vond het voorprogramma (zsk) wat minder, de zanger ging overigens bij de laatste paar nummers naakt spelen.. :S, voor de rest was antiflag weer zeer goed, ik heb ze vorig jaar ook gezien samen met millencolin, heb ten slot nog samen met zanger en bassist op de foto gestaan, was wel fun!
Gepost door: selfesteem Gepost: 21-02-03 00:00:00
Het voorprogramma begon veel te laat. Zsk speelde goed gaf een goed show en was de moeite waard om te zien. Daar volgde Anti-flag snel op De nummers klonken erg goed ze speelden goed, er was een pit maar dat was een zielig zootje als je zo graag elkaar zo slaat ga dan op een vechtsport. Verder was alles goed in orde een duidelijke 7
Gepost door: triplecrap Gepost: 21-02-03 00:00:00
Vooral nu de oorlog in Irak er aan zit te komen was ik wel toe aan een flinke dosis politieke punk. Daarom was ik blij dat anti-flag naar Nederland bleek te komen. Het was trouwens best een zware beslising, guttermouth of anti-flag. Ik had beide bands al een keer gezien en ze waren beide erg goed, maar omdat tilburg dichterbij is, dus ook makkelijker met het halen van de laatste trein, was de keuze snel gemaakt. Op naar Tilburg. Treindeur was kapot, kwamen we iets te laat achter. Stonden we dan in Tilburg West. Maar weer terug, we waren toch nog goed op tijd voor het voorprogramma, wat ik overigens minstens net zo cool vond als anti-flag. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik luister nu toch al de gehele dag naar de CD. Onder de indruk.
Anti-Flag. Nou, na dat uitrusten en luisteren naar het voorprogramma toch maar eens wat naar voren, voor anti-flag. Ze speelden naar verwachting, gewoon heel netjes en goede nummers. Het was trouwens wel erg kort. Wat ik echter wel gru-we-lijk taai vind zijn die kleinde kutkinders die niet snappen dat je niet volhard mensen gaat duwen op rustige stukjes. Ik heb trouwens ook een hekel aan die klapmongolen die opeens van helmaal achter in de zaal iemand naar voren duwen en daarbij een stuk of 3 mensen omgooien, dat heeft niks meer met "dansen" te maken. Al bij al een prima avond gehad. Ook cool dat er zoveel actie voerders tegen de oorlog waren. Niks dan lof voor deze mensen.
Gepost door: bruce Gepost: 21-02-03 00:00:00
Ik en 2 andere vrienden hadden dus geen kaartje..
Maar doordat ik aan de cassierre had gevraagd of er nog reseveringen waren die nog konden vervallen, antwoordde zij daarop: Ja, er is nog een reservering van 4 kaartjes, maar die vervalt pas om kwart voor 10..
Nou okeej voorprogramma hebben we dus moeten moeten missen..
We hebben vanaf kwart over 8 t/m kwart voor 10 in de kou buiten gestaan..
Ik had ook nog voor iemand anders een kaartje gehaald die er toevallig maar eentje nodig had..
Nou om kwart voor 10 eindelijk binnen..
Laatste nummer van ZSK gehoord, klonk niet echt geweldig..
Toen kwam Anti-Flag, ik nog helemaal aan het ontdooien van de kou..
De show was echt kick, maar duurde wel iets te kort..
Volgens een paar mensen speelde ze zelfs minder nummers dan op de playlist stonden, jammer..
Maar na het optreden de bandleden nog een hand gegeven..
Pat Hetic heb ik nog een aai over de bol gegeven, wat trok die gozer rare gezichten tijdens het spelen..
Van Chris #2 heb ik nog een handtekening op mijn kaartje..
Yeah..
En na dat de band leden ze zaal uit waren, meteen een sigaret aan gestoken :P..
Maja het was echt een geweldig avond..
Gepost door: pissdrunk Gepost: 21-02-03 00:00:00
ag
Gepost door: morrie Gepost: 21-02-03 00:00:00
wegens omstandigheden dan maar godver ...
vast wel een 10
Gepost door: unite Gepost: 21-02-03 00:00:00
was koel!
Gepost door: sp0enk Gepost: 21-02-03 00:00:00
....ZO wat was dat een kleine zaal...=D Was al eerder in de andere zaal geweest van de 013, maar dit was wel ff wat anders. Wel erg gezellig en Intiem ( nee geen orgies..)
De band in t voorprogramma was best goed. 1e nummers iets minder, maar na Sham 69 begon de sfeer te komen.
Anti Flag was erg gaaf, wel redelijk kort, maar ach, dat krijg je als de muziek goed is ;) Beetje mietjespubliek af en toe, met gemiddelde leeftijd van 5, maar al met al errug geslaagd!
( behalve het feit dat we op arnhem station stonden en er geen treinen meer reden naar ede wageningen.... 45 oiro voor taxi! )
Gepost door: minmax55 Gepost: 21-02-03 00:00:00
werdt gek van die mannentjes die heletijd You gotte die for you goverment riepe het is standaard dat ze dat nummer spelen hoef je het niet zo fucking te gaan schreeuwe alleen zonde van je fucking stem
Gepost door: timmytheturtle Gepost: 22-02-03 00:00:00
dit is echt het vetste concert wat ik ooit heb gezien, maar ik wist dat haast wel van te voren.anti-flag in de kleine zal van 013, beter kan het niet.ik vond het alleen vet irr van die lui die er dan zo door heen gaan schreeuwen, spelen!!!, als justin sane zijn praatje houd.
Gepost door: zahovic Gepost: 25-02-03 00:00:00
Djeumig de Jozus. Waan-, krank-, en ondubbelzinnig goed. Echte Unity. Zsk was aardig, al vind ik dat Anti-Flag een beter voorprogramma verdiende. Dit gaat niemand dit jaar nog overtreffen.....denk ik. Het was zeker wel een concert om pas de volgende ochtend met de eerste trein weer richting het noorden te gaan, mede dankzij de roltrap niet te vergeten.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact