Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Benefietconcert Shandon
(UITVERKOCHT)
zondag, 02-02-2003 13:00
City Theater, Schijndel
€ 10,-
http://www.shandon-benefiet.tk/
Informatie Bands (9) Wie gingen er (15) Recensies (8)

Recensies door leden

Gepost door: grijsmuis Gepost: 03-02-03 00:00:00
Zondagochtend, om 12 uur vertrokken we met de bus, vanuit Nirwana in Lierop richting Schijndel. Na busreis van een uurtje kwamen we aan in Schijndel. Nu een tijdje te hebben gewacht, voordat we Cafe de Beurs in konden, gingen we kijken naar het Lieropse bandje, Fellatio, welke Dog Eat Dog covers speelde. Klonk wel goed, publiek kwam nog niet echt los. Belgian Ascolityi hebben we overgeslagen, omdat we enigszins tijd nodig hadden om enkele pilseners, die overigens niet te zuipen waren aangelengd heineken, te nuttigen. Toen kwam Facegrind, een hardcoreformatie, waarop een leuk pitje ontstond waarop we ons goed uit konden leven. Voordat Facegrind was afgelopen waren we maar naar Skin Of Tears gegaan, die ik 2 dagen eerder al in Jonosh had zien optreden. Ze gaven een heel goed concert weg, met hun punkmuziek met onder andere reggae invloeden. Het publiek deed hevig mee en er ontstond een leuk sfeertje! Na dit concert effe lekker gaan eten, waarna we undeclinable gingen bekijken. Ze speelde een half uur hun muziek, welke ik van een afstandje heb geluisterd. Klonk goed!. Hierna zijn we bij Human Alert gaan kijken, welke bagger klonk, vanachter uit het cafe, omdat daar alleen de zang doorkwam uit de boxen. Later op weg naar het City Theater, komend langs het podium, klonk de muziek een stuk beter, als je er ook gitaar, bas en drum bij hoort. De heideroosjes speelde ook goed, ik blijf ze gaaf vinden! Ook goed vond ik het nummer wat de Heideroosjes samen met Olly, de zanger van The Shandon speelde!.
Na de Heideroosjes zijn we gewoon wat gaan zuipen en ik heb nog een drumstok van Skin Of Tears weten te bemachtigen, bij de merchandise verkoper van de band :). Ook de miniatuurhandtekeningen van de Heideroosjes zijn best lachen (op blaadjes van 1/4 cm2). Daarna nog even van Janez Detd genoten, die ik niks tegen vond vallen, omdat ik er bar weinig van had verwacht. En als afsluiter GFK die een partij lompe, goed luisterbare hardcore ten gehore brachten, wat zeker goed klonk!

Heel geslaagde dag dus!!
Gepost door: herojuana Gepost: 03-02-03 00:00:00
het was kei gaaf! sfeer was wel goed, band waren gaaf, alleen het bier, en af en toe het geluid in de grote zaal, waren wat minder. het was wel kei gezellig.
Gepost door: freelancer Gepost: 03-02-03 00:00:00
IK HEB GODVERDOMME ZO LANG OVER DIE KUT RECENSIE ZITTE TYPE DAT IK UITGELOGD BEN...

<img src=
"http://www.stuntman.fi/htm/tuotteet/liput/lippu28.jpg">
VUILE TYFUSHOERE!
Gepost door: psycho Gepost: 03-02-03 00:00:00
T war n goeie avond .. voor mij dan tenminste heb me goed vermaakt enzo ... maar toch voor mij heideroosjes speelde von ik goed....en de sfeer zat er dan ook bij hr goed in :D ... leen bij sommige bands teveel peuters die "pogo-en of stagediven"mjah boeie :D
en wat betreft de sfeer gaaf en shandon khoop da gullie wa kan doen me da geld :d
Gepost door: zerocool Gepost: 03-02-03 00:00:00
Op het rotte weer na was werkelijk de hele dag geslaagd. Favo bands die optraden: Human Alert, Heideroosjes, Skin of Tears (ZEER GOED), Undeclinable, GFK (wat ik eerst brak vond, maar uiteindelijk zeer goed vond klinken), I against I, Gazzoleen, en nog een paar diek zo niet kon herinneren maar die wel goed waren...

enige brakke bandje: FaceGrind, totaal ongeinspireert je shit afraggen die dan ook nog es niet goed klinkt.......
Gepost door: dreadpunky Gepost: 04-02-03 00:00:00
ghighi..mijn spekkies hongen op het podium aan frank zuh microfoon van de Heideroosjes..:D..ben trotos..:Dmuh 8ste x HR en geweldug met Olly van shandon UNITE TONiGHT
k vond HR wel t beste en skin of tears vonk ook keivet..alleen die schijndelse boeren konne ni skanken alleen maar slaan en hard..muh bekken zijn baluw van het tegn het podium gedrukt worden bij de HR en muh gezigt van de crowdsurfertjes..maar dan nog..undeclinable vond k ietsje tegen vallen maar alles moest dan ook kort ..jammer gnoeg..
human alert zette hun showtje ook goe neer../en 5days off was ook wel keej..de rest ook..maar de Heideroosjes jha..die blijven nogsteeds de beste punkers van nederland..
!!
en mijn spekkies zijn ook punk..:P..
:D
kortom; het was weer lekker gezellie..maar de volgende keer plies ietsje minder boers..:P
Gepost door: selfesteem Gepost: 04-02-03 00:00:00
Jah de muziek was goed de heideroosjes zo goed als altijd alleen de kleuters in de "pit" was niet om aan te zien. Maar het was verder een erg leuk concert undeclinable was ook goed. hoewel de zaal eigenlijk te klein is om echt goed te presteren. Wel was alles erg goed geregeld geen fouten in het programma etc. Het was de prijs meer dan waard.
Gepost door: thepunkboy Gepost: 05-02-03 00:00:00
WIE DIT HEEFT GEMIST DIE HEEFT HEEL VEEL GEMIST!!!HEEEL VEEEEL TOFFE BANDS!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact