Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Children Of Fall / Lack / The Fart Farmers in de ACU
vrijdag, 25-03-2005 21:00 uur
ACU, Utrecht
5 euro
http://www.acu.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (1)
Lack (Dk), Children of Fall (Sw), the Fart Farmers
Het Deense Lack heeft in de afgelopen jaren een duidelijke muzikale stijlverandering doorgemaakt. In 2001 kwam het keihard rockende, muzikaal vooral aan Refused refererende debuutalbum 'Blues Moderne:Danois Explosifs' uit. Inmiddels is de band het meer gaan zoeken in de misschien minder zware, maar zeker niet minder interessante regionen. De sound gaat meer richting indierock met transparantere songs, maar nog steeds vol van passie en noodzaak. (www.lackattack.dk)

Children of Fall is eind jaren 90 in Zweden ontstaan uit de as van Serene. De politieke en emotionele hardcorepunk van de band grijpt je naar je strot en laat je niet meer los. De band is in januari de studio ingegaan voor het opnemen van hun derde full-length, dit keer genaamd ?Bonjour Tristesse? (wat hebben die Scaninaviers toch met de Franse taal vraag je je af) en hopelijk is dit weer net zo'n knaller als z'n voorgangers. (www.childrenoffall.net)

The Fart Farmers hebben hun bandnaam gekozen om mensen te verwarren en aan te tonen dat een bandnaam niet representatief hoeft te zijn voor de muziek die de band speelt. De band verkiest zogezegd inhoud boven stijl, geen woorden maar daden. Beinvloed door punk, hardcore en zelfs singersongwriter is de band in de loop van de tijd gekomen tot een frisse mix van oldschool hardcore en punk, die soms doet denken aan een band als the Nerve Agents. (www.thefartfarmers.com)

Na afloop barst de Vitamine ACU disco weer los!

Aanvang: 21:00 uur * Prijs: 5,-



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact