concertagenda
The Pulse contest met UNDER CONSTRUCTION
zaterdag, 21-05-2005
Blizzbee, Borne
http://www.blizzbee.nl

Informatie Bands (1) Wie gingen er (2) Recensies (1)

Recensies door leden

Gepost door: goldmember Gepost: 23-05-05 08:54:29
het was een leuk feestje.

de avond begon met de band sweet candy kills, ze hebben leuke catchy songs maar de uitvoering was slecht, zang was slecht te vestaan omdat de gitaren te hard stonden, en gelukkig maar want tijdens mijn bezoek aan de wc ( achter het podium ) waar je de zang juist heel goed hoorde merkte ik dat de zang erg vals was en veel te schreeuwerig.
erg strak vond ik het niet en het werd na verloop van het optreden wat saai om naar te luisteren.

als tweede band speelde Epicenter, een bandje die beinvloed worden door diverse rock stijlen waaronder Placebo.
je kon merken dat ze een hele poos niet hadden gerepeteerd, met her en der een foutje maar ze waren leuk om naar te luisteren.

als derde band speelde er een coverband, The Glove Puppets, muziekkwalitatief een erg goede band, met diverse covers van oa joe cocker, blof, red hot chili peppers en franz ferdinand.
echt een show was er niet en er waren een paar mensen van hun eigen aanhang die aan het dansen gingen.
ook hier werd het na een paar nummers al vlug saai om naar te kijken mede door de te lange rust momenten op het podium en doordat de zanger ook nog toetsen speelde.

als laatste band speelde Under Construction, met hun vrolijke punkrock nummers kregen ze de zaal aan het feesten, ondanks dat de eerste 5 nummers niet echt tot hun recht kwamen door het slechte geluid op het podium en in de zaal.
er werd flink gesprongen op het podium en er onstond een waar feestje.

na de optredens nam de jury ( die bestond uit leden van coverbandjes !!!! )

de uitslag was een beetje verrassend, als vierde eindigde epicenter, met als motivatie dat de jury hun muziek vond bestaan uit niet samenhangende stukjes, ikm dacht eerder dat ze de muziekstijl gewoon niet begrepen en neits vonden.

als derde eindigde Under Construction, met als motivatie dat we leuk waren om naar te kijken maar dat de muziek niet tot zijn recht kwam door het slechte zaalgeluid.

sweet candy kills werd tweede, de jury was vij lovend, maar kende de zangeres al langer en was dus duidelijk dat het hier om vriendjes politiek ging.

the glove puppets werden eerste met als motivatie dat ze erg goede muzikanten waren en een goede band publiek verhouding haddn neergezet, vind het vreemd dat het mij niet is opgevallen.
ze waren orgineel en hadden orginele covers.

jammer van de jury, maar het was wel erg gezellig© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew