Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Rosrock
zaterdag, 02-07-2005 Aanvang 14:00
Rosrock Terrein, Rossum
€ 10 v.v.k & € 12,50 aan de kassa
http://www.rosrock.nl
Informatie Bands (5) Wie gingen er (10) Recensies (1)

Recensies door leden

Gepost door: buzzsaw Gepost: 04-07-05 23:00:57
Dit blijft toch echt het allermooiste festival. Zo klein en persoonlijk, maar toch zo groot in sfeer en gezelligheid. De zaterdag was geniaal. De Metalbands hadden van mij niet gehoeven. Ik moet toegeven dat het australische dungeon goed was in zijn soort, maar ik krijg knallende koppijn van dit soort muziek. Over de gothic herrie van ex libris nog maar te zwijgen.
The A.R.G. opende het festival met een meer dan melige show in vrouwenkleding, slechte humor en piemels. Daarna waren wij (orcastrated) aan de beurt, met een voor mijn gevoel waardige afscheidsshow. Daarna maar even de 2 metalbands zo veel mogelijk overgeslagen. Daarna weer heerlijk in de sfeer geraakt met de dromerige muziek van fallen angels, waarna de zaterdag alleen nog maar bestond uit punk-rock... allemaal heerlijke optredens van Misselijk, The Lullabeles, Bambix en The Riplets.
Op zondag zo brak als een hondje in de zon wat bandjes gekeken. Zou er graag wat over zeggen, maar heb van mama geleerd dat wanneer je niks aardigs kan zeggen je beter je mond kan houden.
Wederom een geslaagde RosRock... volgend jaar weer voor de 5e keer...



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact