Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Kelly Osbourne + Good Charlotte
dinsdag, 21-01-2003 20:30:00
Melkweg, Amsterdam
nog niet bekend
http://www.melkweg.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (9) Recensies (6)

Recensies door leden

Gepost door: renzz Gepost: 22-01-03 00:00:00
/
Gepost door: g3rtjuh Gepost: 22-01-03 00:00:00
De avond begon met Kelly. Wat ook de reden was waarom ik ging, als ik eerlijk ben. Naar mijn mening waren er wel veel kleine kinderen die onder de 12 waren volgend mij, maarja, je weet t nooit meer.

Kelly was lekker bezig, ging wel goed met alles. Tot ze de mensen een han gaf en ze het publiek in werg getrokken. De security er meteen op, anders was er niets aan de hand geweest en had ze door kunnen zingen wat ze in eerste instantie ook deed.

Verder liep dat goed af...

Toen kwam GC op het podium in toen werd het beuken, pogoën en weet ik wat allemaal niet meer. De melkweg stond te springen. Ze stonden op een moment zelf de aanwezigen stage diven te leren en hoe t precies moest. Ze hadden zelfs commentaar over een jongen die "doof" was omdat ie zonodig moest stage diven terwijl ze niet speelde. Verder geen gekke dingen gebeurt, behalve dat de band leden van Kelly tijdens GC gingen stage diven.

((( alleen de volgende keer ga ik alleen, door mn vriendin kon in niet pogoën :( )))
Gepost door: lonneker Gepost: 22-01-03 00:00:00
Kelly Osbourne speelde wel wat kort. Niet dat dat erg was. En soms was het een beetje vals. Good Charlotte bleek een leuke band te zijn :) Toch maar een 8 voor GC dan.
Gepost door: jeroensmeets Gepost: 22-01-03 00:00:00
Kankers, dat was lachen. Kelly stond in het voorprogramma van Good Charlotte, en Kelly heeft nog wel haar eigen serie op TV. Het bewijs dat ze een PR-agent van lik mijn vestje heeft.

Het hoogtepunt was nog het flesje water wat vanuit mijn handen naar de camera achterin de zaal vloog.

Good Charlotte was lachen vanwege alle mensen die alleen maar gekwamen waren om te rellen. Props naar die gast die hardhandig van het podium werd verwijderd, en later terug kwam om op iemands anders rug te gaan stagediven.

Fotos van kelly en nog wat bezoekers staan op http://mad.kinktastic.nu/kellyosbourne
Gepost door: ansjuliekjuh Gepost: 22-01-03 00:00:00
echt good charlotte is zooooow goed he!!!! ze zijn al goed op de cd... maar live NOG beter... kelly osbourne... was NIX aan.... zow super niet mijn smaak.. maar good charlotte he die doet ram aanmoedigen van COM ON AND STAGEDIVE stond zown rij op et podium.... voor te stagediven.. zeer kewl dus ;)
Gepost door: fishbone Gepost: 22-01-03 00:00:00
Nou wat was dat een media avond zeg! Niet te geloven. Wat een heisa om die kelly heen zeg........ Ik moet zeggen dat de band goed speelde, maar Kelly kan niet zingen! Het was ook onverstelbaar hoeveel klein grut er rond liep, echt erg!
Maar goed, waar ik voor kwam was Good Charlotte! Die hebben een geweldige show gegeven. Bespeelde het publiek erg goed en speelde ook erg veel goeie nummers! Naar mijn smaak dan. bij elkaar was het toch een zeer geslaagde avond!Jammer dat het alleen zo vroeg was afgelopen, maar ja kunt niet alles hebben!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact