concertagenda
Punkfest at the Peppel
zaterdag, 03-09-2005
14:00 uur tot 23:30 uur

de Peppel, Zeist
€ 7
http://www.peppel-zeist.nl

Informatie Bands (9) Wie gingen er (93) Recensies (43)


De zaal gaat open om 14:00 uur en sluit weer rond 23:30 uur.

vanaf Driebergen-Zeist bus 50 richting Utrecht.
Vlak na het politiebureau op de Utrechtseweg uitstappen.(halte Steniaweg/Renesselaan) Stukje terug lopen naar de Montaubanstraat. Deze uitlopen tot de rontonde. Dan zie je de Peppel aan je rechterhand (naast de mitra slijterrij.)

vanuit Utrecht moet je bus 50 richting wageningen hebben .
Uitstappen bij halte Steniaweg/Renesselaan. de Utrechtseweg oversteken en uit lopen tot de Montaubanstraat. Deze inslaan en uitlopen tot de Rontonde. Dan zie je De Peppel aan je rechterhand (naast de mitra slijterrij.)

Van uit Amersfoort bus 56 richting Wijk bij Duurstede.
Uitstappen op Zeist Busstation(naast de konmar supermarkt). Dan loop je rechtdoor over de Slotlaan(dè winkelstraat van zeist.) totdat je bij een groot kruispunt komt met aan je rechterhand een kleding winkel.(united colours of beneton) Hier sla je rechtsaf de 1e Hogeweg in en loopt achtereenvolgend langs een noten winkel, snackbar, V&D en een ijswinkel. Bij de ijswinkel sla je linksaf en steek je meteen de weg over. Nu loop je de Montaubanstraat in en na 20 meter zie je De Peppel links.(en deze keer gewoon eens niet naast die verrekte slijterij!)

De laatste bussen richting Amersfoort of Utrecht zijn nog te halen na het feest.© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew