Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Fields of Rock
zaterdag, 18-06-2005 13.00
Goffertpark, Nijmegen
€ 67,50 (excl. servicekosten)
http://www.fieldsofrock.nl
Informatie Bands (2) Wie gingen er (45) Recensies (23)

Recensies door leden

Gepost door: evilnijn Gepost: 19-06-05 01:46:27
het was heel warm, heel druk,. het was zeer vet en er ging veel bier doorheen =)
Gepost door: seth Gepost: 19-06-05 03:02:20
Het was echt een superdag, superlekker weer, alleen jammer dat het niet echt bierdrink-weer was.
Mijn mening over de bands die ik heb gezien:
Alter bridge; gitaarwerk aardig alleen die zanger zingt als een wijf
Papa roach; supervet, leuke show, zanger is een goede entertainer
Motorhead; geweldig optreden
Slayer; was wel aardig
Velvet revolver; vet gitaarwerk,kutzanger
Black sabbath; echt geweldig, wat een vent die ozzy, merendeel van het publiek was in extase, hij bracht meer teweeg als rammstein
flogging molly; ook supergaaf,hele tent op zijn kop!
rammstein; goed optreden, leuke dingen met het publiek(oa de zeilboot act)

kortom; topdag
Gepost door: nofx182 Gepost: 19-06-05 09:58:29
relax festival Soulfly was heel erg vet^^ Rammstein en papa roach waren ook heel erg koewl, mooie dag en een geslaagd festival
Gepost door: bricktop Gepost: 19-06-05 10:06:59
dillinger was prachtig, kotsende zanger, mooi hoor, tja rest was ook mooi,
Gepost door: flynn Gepost: 19-06-05 10:33:22
geen woorden voor, alles was perfect!
Gepost door: gerben667 Gepost: 19-06-05 11:24:50
Jah het was zooooo erg VET!!! serieus Velvet Revolver!!! Flogging Molly!!! Rammstein!!! AUDIOSLAVE!! Black Sabbath!! lekker weer kickass buttons en stickers voor mn gitaar en gitaarband :P PERFECT! alleen weggaan in donker park iets:P was minder
Gepost door: lijntje Gepost: 19-06-05 12:18:11
het was echt super
alleen kan astma wel een spelbreker zijn
heb me wel enorm vermaakt
hopelijk volgend jaar weer

(naar huis fietsen asje inde meute lopende mensen terecht komt is een RAMP)
Gepost door: doorndoosje Gepost: 19-06-05 12:30:10
jaaaw heel gezellig.. maar dat wasset ook, niet echt veel bands gezien maja daar kwam ik eigk ook niet voor maja, was toch gratis ;)
Gepost door: killauthority Gepost: 19-06-05 13:40:20
volgend jaar weer
Gepost door: pogopunk Gepost: 19-06-05 14:15:24
Was echt een mega gezellige dag, alleen was er net iets teveel zon... heb nu echt veel pijn van de verbrandheid! Maar verder was het een top dag!
Gepost door: manni Gepost: 19-06-05 17:20:59
ja was chill..koele bands gezellig sfeertje..lekker weer:)
Gepost door: rockerbaby134 Gepost: 19-06-05 17:48:50
Twas echt een keigave dag! Rammstein gaf een vette show weg en After Forever, Metal Church, Motorhead, Slayer, Dreadlock Pussy, Papa Roach, Black Sabbath waren ook keivet! Dussum ckers ut geld waard geweest :)
Gepost door: cin Gepost: 19-06-05 18:09:35
Het was echt te vettt!!! Eindelijk Machine Head gezien.. geniaal was et! jammer dat Bullit for my Valenitne had afgezegd. Maar verder vonk het echt super vett!
Velvet revolver was gaaf, papa roach ook, The Ga*Ga*s waren toffff! en Flogging Molly was ook weer geweldigg! =D
Ik heb er een donders fijn dagje gehad..
Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 19-06-05 18:19:04
Niet zo raar want ik stond buiten. En binnen zaten alle KUT altows naar KUT muziek te luisteren.

Mooi spul, beetje voetballen, skaten (oow wacht, dat kan ik helemaal niet) en doen alsof de volgende dag de wereld vergaat.
Gepost door: axvasel Gepost: 19-06-05 18:23:59
was super! ik zou eigenlijk buiten de hekken zitten maar iemand had dus een kaartje voor me geregeld!

super dag
Gepost door: sangr Gepost: 19-06-05 19:53:55
k heb een lange recensie geschreven die wat nauwkeuriger is (het is zeer subjectief):

FIELDS OF ROCK 2005 GODVERDOMME!!!!

Nou, dit is dus het eerste grote festival die ik mee gemaakt heb. Weinig nadeligs over te vertellen, het was vet gaaf :-D! Om te beginnen met de bands die ik gezien heb:

- Alter bridge

Dit was de band die op de mainstage het festival opende nadat zon lul van het festival zelf wat zat op te scheppen over het podium en de hoeveelheid bier. Niemand waar ik mee naar het festival was gegaan had in deze band zin, maar dat kon mij weinig schelen en ik ging dus zo ver mogelijk naar voren (wat best lastig was door de dag heen) Ze begonnen met het nummer metalingus, 1 van de hardste nummers van hun. Ze waren zeker niet slecht bezig, alleen de afstelling van het geluid viel tegen. Waarschijnlijk kwam dat doordat ze als eerste waren. Ze speelde strakke partijen nummers met erg goede sound van de gitaar (die distortion willen we hebben!) overal was het een goede openersact en het laatste nummer, open your eyes was (vind ik) net zo prachtig als het origineel.

Rating: 7,5
Ze speelden erg goed, maar af en toe was de zanger wat zeikerig en de gitarist (iets van Tremonti) zat een solo te spelen van een minuut of 2 en dat is vervelend. Verder zeker waardige opener!

- Papa roach

Na alter bridge keken we op het programma gedoe en zagen niks boeiends dus gingen we maar even naar Papa roach kijken (hier hadden we in het begin niet zo’n zin in omdat we gehoord hadden dat ze live zwaar klote waren). Ze begonnen met dead cell, die ze erg maf speelden, want sommige dingen speelden ze veels te langzaam. Het was niet echt slecht maar ook niet goed. De zanger zat als maar te lullen dat we lawaai moesten maken.. Ok, maar als jullie nou is FATSOENLIJKE NUMMERS zouden spelen…dan zou dat misschien ook nog goed komen. Verder zat hij als een echte emo-metal lul te ouwehoeren. Anger dit, Pain dat.. En eindelijk op het eind speelden ze wat klassiekers (between angels and insects, broken home, last resort). YES!!!

Rating: 6
Voor zo’n grote band vond ik het zeker onder de maat. Ik had ze slechter verwacht maar toch vond ik het jammer. De afstelling was ook wat aan de zwakke kant (gitaar te zacht, basgitaar klonk te brommerig). De grootste dumper was dat ze van die nieuwe kutnummers gingen spelen ipv goede nummers op infest en lovehatetragedy. Kon zeker beter, maar het ging wel.

- Motörhead

Die waren goed! Goede recht voor zn raap Rock ’n roll metal! Het was opeens wel asociaal druk en dus kon ik maar weinig zien. We gingen even weg om een paar anderen terug te vinden, maar opeens kwamen we er achter dat de mensenmassa (anders als in het begin) niet meer ophield. Ik was dus een beetje naar de grond aan het kijken, kijk achterom..heuj, waar is de rest van mijn groepje nou…Dus ik was een lange tijd alleen en ging ook niet meer veel naar Motörhead luisteren. The ace of spades was natuurlijk weer gaaf en voor zulke oude knakkers beukte het goed!

Rating: 7
Ze waren echt goed, maar het is niet bepaald mijn muziekstijl. Ook dat ik de anderen zoek raakte zorgde ervoor dat ik niet echt meer op ze ging letten, maar ze waren zeker goede band voor de mainstage!

- Slayer

Natuurlijk! SLAYER! Ik had me voorgenomen om mezelf kapot te pitten, dit ging echter niet door omdat ik in een mast zat met zon bliksemschicht, zodat ik hopelijk gezien was door een bekende :D. Naar een nummer of 3 kwamen er waarempel 2 bekende aan waarmee ik mee naar voren ging. Slayer speelde op de mainstage b, maar die was compleet vol, dus wij gingen naar de a, midden voor de speakertoren! Dit was ook een stuk beter als ver weg, want ver weg werd het geluid sterk afgezwakt en dus kut. Vlak voor de speakers was het geluid werkelijk waar ASOCIAAL. De drum zorgde voor vreselijke koppijn en pijn in de maag. De gitaar was vreemd genoeg wat minder qua distortion. Ook sommige riffs speelden ze bijvoorbeeld gepalm muted en zooi. Maar gelukkig was dat niet altijd zo. Eerlijk gezegd viel mij slayer wat tegen, omdat ze nog steeds de zelfde nummers spelen als bijvoorbeeld 5 jaar geleden. En ze stonden wat stil. Maar om die nummers is live te horen is natuurlijk wel een erg groot voorrecht! Alleen jammer dat ik helemaal aan de andere kant stond en dus naar een scherm stond te kijken, dat gaf het gevoel alsof je naar een erg grote radio aan het luisteren was.

Rating: 7
Zeker strak, maar de sound vond ik wat minder. Het mocht wel iets extremer klinken (was soms ook wel zo, maar niet genoeg) Sommige riffs zoals gezegd waren wat zwak en het was veels te druk. Wel stonden we lekker voor de speakertoren en dus beukte het lekker hard!

- Velvet revolver
Uit mezelf had ik nooit gedacht dat ik daar naar zou gaan kijken omdat wat ik ervan gehoord heb, gewoonweg kut was. Deze mening veranderde snel toen ik hun eerste nummer hoorde. De sound van hun beukte lekker met goed harde distortion, goede drumritmes en lekkere riffs. Wat mij tegenviel was de zanger. Hij had waarschijnlijk geaccepteerd dat hij meer van jongens hield ofzo, want hij bereikte op het podium werkelijk waar flikkerfactor 20 of meer.. Het was wel cool dat slash vlak voor ons nog van het podium naar een lager gedeelte sprong en dat de zanger ging crowdsurfen.

Rating: 7,5
Ze klonken erg goed en hadden verassend genoeg voor mij erg goede nummers (ook kutte maargoed).
En Slash, natuurlijk had goede solo’s en riffs (die kale met het petje op ook) de bassist was gewoonweg eng. Hij keek erg raar. Het viel mij niet tegen en de sound en afstelling was dik in orde ( Grote aanrader voor guns ’n roses fans!).

- Machine head

Na Velvet revolver wou ik graag naar Chimaira, maar ik kwam er achter toen we wat aan het uitrusten waren, dat het al 7 uur was en hun dus klaar waren..Maargoed, Machine head in de tentstage had nog wel een tijdje te gaan en dat was maar goed ook :D! Ik heb werkelijk waar nog nooit zoiets heavy’s gehoord, en die zanger de hele tijd maar complimentjes aan het publiek geven (weet niet of hij dat sowieso gedaan had maargoed) dat ook best goed bezig was. Loodzware ‘monsterriffs’ die bands zoals hatebreed als poprock laten klinken (om het maar is formeel te zeggen). Ook de circle pit aan het eind was geinig, ondanks dat die zowat stil stond :D. Ik heb denk ik wel wat nekwervels verbrijzeld met het headbangen. De zanger van Chimaira deed ook nog mee en ze speelden nog een sepultura cover (die soulfly ook ging doen).

Rating: 8,5
Precies mijn muziekstijl! Heerlijke heavy shit om vreselijk hard op los te gaan, enige minpunt was dat omdat het zo bokke hard was, alles een beetje onduidelijk klonk. Maar dat mocht werkelijk waar de pret niet drukken! Ik heb nog nooit zo’n harde distortion gehoord.

- Black sabbath

Heb er maar heel weinig van gehoord en nog minder van gezien, maar wat ik hoorde was vreselijk saai en langzaam, dus ging ik maar naar de mtv stage kijken naar Soulfly!

Rating: -
Sja, ik heb er te weinig van gehoord/gezien.

- Soulfly

Niemand wou weer is mee, omdat ze een goede plek wouden hebben voor Rammstein, maar ik wou is zien of Soulfy live nog steeds net zo slecht was als 2 jaar geleden in Groningen…NOPE! Ik kwam er aan en ze speelden een of ander kut tribal nummer. Toen die afelopen was kon het dan eindelijk beginnen. Ik mezelf naar voren beuken en een goed kijkplaatsje zien te bemachtigen. Die vond ik ook, maar toen zag ik de pit. Ik dacht bij mezelf dat ik de hele dag nog steeds geen goede pit had mee gemaakt dus ging ik tijdens Soulfly vreselijk te keer! De sound van onder andere de gitaar was af en toe wat te soft, maar max cavalera’s vocals waren zeer goed!Ook het publiek was gaaf, zeer energiek en vooral; flauw :D. In de pit werd je alle kanten opgeduwd, dan wou je even uitrusten..BAF! knal je naar voren en duwt weer iemand je de andere kant terug. Uiteindelijk heeft mij dat alles een zere rug en een bloedneus opgeleverd (YEAH, AANDENKEN!!). Er vielen er veel, maar die werden wel gewoon weer, zoals het hoord, opgetild en als er een echt lelijk neer kwam stond er wel een groepje stil om heen om pitters tegen te houden. Ik werd ook nog opgetild om te crowdsurfen (dat mocht niet) maar die klootzakken probeerden mij over het hek heen te tillen zodat ik afgevoerd zou worden :-). Dit lukte ze niet want er waren een paar andere die mij terug trokken, dus het was flink gaaf om dat even gauw te doen (kreeg ook veel complimentjes van de anderen, WOEW :D). Verder waren er allemaal rondzwalkende dronken mannen zonder t-shirt aan die opzicht wel vervelend waren maar ook wel grappig, omdat ze de hele tijd bezig waren met mensen over het hek heen te tillen :-). Verder hadden ze nog een 2 paar nummers samen met Chino van Deftones / Team sleep gespeeld (en het zoontje van Max, goede screams had hij) Dit was denk ik wel 1 van de 3 leukste optredens van de dag (samen met Rammstein en Machine head)

Rating: 8
Ze bleken opeens verassend goed te zijn en de sfeer bij het publiek zat er goed in! Een beetje lomp doen op het festival ging bij deze band wel lekker, ook de nummers met de gastartiesten waren lekker. Sound was af en toe wat jammer maar dan juist weer omgekeerd en teringruig. En de nummers zelf zijn natuurlijk ook goed!

- Floggin Molly

Zoals wel bekend, is dit een typische boeren-feestband die opzich niet eens zo verkeerd was. Voor het einde van de avond was het natuurlijk wel even leuk om lomp te gaan dansen op gitaren gemengd met violen en zooi :-). Niet dat ik dat deed, ik was weer is de anderen kwijt (die zeiden dat ze wel zouden blijven zitten waar ze toen zaten maar nee, meteen weg naar voren waar rammstein zou gaan optreden). Verder heb ik niet veel van ze gezien. Ik wou Rammstein ook van vooraan zien.

Rating: 7,5
Eigenlijk te weinig van gezien om ze te beoordelen maar wat ik ook ervan gehoord heb van de anderen schenen ze ook nog grappig te zijn. Wat ik ervan gehoord heb klonk net zo als het origineel dus viel weinig te klagen. Omdat het absoluut niet mijn stijl was heb ik niet echt geluisterd, maar wat ik hoorde klonk erg goed en energiek. Het geluid was ook goed afgesteld, behalve dat de akoestische gitaar niet te horen was.

- Rammstein

De afsluiter van het festival, en dat was niet eens erg! Erg goede sound en boven alles; VRESLIJK BRUTE SHOW! Hoeveel liter benzine er wel verbrand is, zou het niet weten. Erg strakke industrial sound met lekkere gitaar sound. De zanger kwam op met schmink op z’n gezicht alsof z’n gezicht vreselijk verbrand was (dit soort uiterlijk gold voor de hele band). Erg vermakelijk dat de bassist in een roeibootje over het publiek ging varen en Columbus ging nadoen :-). Goed van Rammstein dat ze anders als Papa Roach tenminste alle nummers gingen spelen die ook gewoon goed waren, zoals ich will, sonne, du hasst enz. Al dat vuur maakte het ook lekker warm (en ik stond wel op 50 meter afstand). Het vuurwerk was ook gaaf en nog luider dan de geluidsinstallatie. Goed van de drummer dat hij meer gebruik maakte van dubbel bass, want daardoor klonk het ook gewoon een stuk bruter. Het einde vond ik wat jammer, want toen klonk nog engel door de speakers, maar zonder rammstein en instrumenten. Ik had het, met iedereen neem ik aan, mooier gevonden als ze dan nog even snel zouden invallen en het nummer engel nog even kwamen spelen. Wat ook opviel aan de act van Rammstein, was dat ze nauwelijks of geen contact met het publiek hadden (de zanger heeft denk ik maar 1 keer het publiek bedankt). Dat is opzicht ook best knap, want met Papa roach en Machine head werd je er gek van.

Rating: 8,5
Een meesterlijk optreden, met een grote nadruk op de show. Het is niet helemaal mijn muziek maar het viel mij geen moment tegen. Echt erg hoe die lui er uit zagen, vet mooi :-)! Hoe het geluid was afgesteld was ook perfect ondanks dat je af en toe de zanger niet kon verstaan. Ook de vuurspuw maskers waren bruut en vooral eng! De zanger had ook nog een paar lange handschoenen waar hij vuur mee kon spuwen ( leuk als zijn armen eens wat moe worden :D). Echt de perfecte eindband!





Nou, dat waren de bands, nu het geheel!

Pluspunten:

- De sfeer:
Zoals de meeste festivals/concerten hing er een goede sfeer in de lucht en op het veld! Ook het mooie weer hielp hier aan mee.

- De bands:
Het waren gewoonweg vette bands die kwamen opdagen. Met nadruk op Machine head, Soulfly en Rammstein!

- De mogelijkheid om brood, snoepjes, koeken e.d en drinken in pakken mee te nemen:
Het was mij bekend dat flessen niet mochten, dus nam ik een pak spa & fruit en een pak Bar le duc mee. Door het weer bleek wel dat dat flink belangrijk was!

- Meestal snelle omwisselingtijden van de bands:
Doordat er 2 main stages stonden kon alles snel omgewisseld worden. Zeker fijn natuurlijk want van al dat wachten wordt je alleen maar chagrijnig. Gemiddeld moest je misschien een minuut of 10 -15 wachten.

- Lever 5 bekertjes in, scoor een muntje:
Dit was een goed idee van de organisatie, ook omdat het hele park er bezaait mee lag. Niet dat ik en de rest het nodig had want wij vonden op het terrein een gestolen ton vol met muntjes (:D:D:D:D). Scheelde ons heel wat geld ;-).

- Veel wc’s aanwezig:
Ook geen overbodige luxe. Overal waren er wel een paar.




Minpunten:
Nou, er vielen ook een paar dingen tegen, kijk maar:

- DRUK, DRUK, DRUK!:
Het was wel te verwachten met Bijna 50.000 mensen en meer in één goffertpark, maar het was toch extreem druk. Dit zorgde er o.a. ook voor dat ik de andere lui vaak kwijt raakte (al op zon 3 meter afstand van de anderen). Ook door de drukte kwam je haast nergens, vooral rond de main stages stond het bomvol. Als een band eenmaal begonnen was, kwam je niet dichterbij als 50 meter van het podium af.

- TE slome service bij de consumptiekraampjes:
Als je een pizza wou hebben, stond je een half uur in de (vrij korte) rij en dan stond je vooraan en werd je volgens mij gewoon genegeerd. Er waren ook te weinig medewerkers bij die kraampjes en het was handiger geweest als ze gewoon magnetron voedsel gebruikt hadden (gaat sneller).

- WARM, FEL EN NA DE TIJD PIJNLIJK!!!
Het was nogal…warm. Dat was al bekend en opzicht ook niet verkeerd, maar na een tijdje begin je het toch wel te voelen. Hierdoor werd je ook snel suf en ik ben achteraf ook ontiegelijk erg verbrand in mijn gezicht.

- (niet direct commentaar op Fields of rock maar toch) De treinreis:
We gingen dus met de trein, maar we ‘zaten’ niet in de trein. Het was vreselijk druk en de trein moest onderweg nog stoppen omdat het in Nijmegen qua treinen helemaal vol zat. De terugweg was minder druk, maar we moesten wel erg lang wachten totdat we uit Arnhem konden komen.

- Een paar kansloze in het publiek:
Op zo’n groot festival heb je natuurlijk ook wel is wat domme lui. Zoals dat ze tijdens Papa roach schreeuwen terwijl hij iets achterlijks aan het uitleggen is “SPELEN, HOMO!”. Opzicht was ik het daarmee eens, maar het helpt toch niet. Ook dat iemand zo snugger was om de zanger van Velvet revolver voor HOMO uit te schelden. Klopt wel, maar het is wel een slimme opmerking natuurlijk. Het domste vond ik nog wel dat ze tijdens Rammstein hun voor KANKERMOFFEN gingen uitschelden.. Of tegen anderen zeggen dat ze in de ‘sieg heil’ stand moesten gaan staan. Aan de ene kant kan je daar om lachen, maar het moet niet teveel voorkomen.

- BULLET FOR MY VALENTINE KWAM NIET :’( :

Bullet for My Valentine komt niet; de NL gothic-band Autumn wel!

16-6-2005
Wegens verplichtingen in de opnamestudio kan Bullet For My Valentine helaas niet naar Nijmegen komen aanstaande zaterdag. Het Nederlandse Autumn zal de band waardig vervangen op het MTV Stage.

Bron: http://www.fieldsofrock.nl/flash/default.asp?id=1&newsid=100#100

GODVERDOMME :@!








Overall rating:


Cijfer van het park: 7
Mooie omgeving met veel bomen en zooi en niet al te groot. In het begin was het naar de main stage (O JA, de main stage was het grootste podium dat Nederland ooit gezien heeft!) een erg mooi uitzicht.

Cijfer van de kraampjes: 5,5
Matig. Je stond er veel te lang te wachten op iets wat niet eens lekker was (opzicht best logisch, met al dat massa gedoe, maar huur dan wat meer medewerkers is ofzo.)

Cijfer van het geluid: 6,5
Ik vond het niet echt strak klinken. Dit komt natuurlijk ook omdat het een erg groot terrein aan geluid moet voorzien, maar de Treble was maar weinig aanwezig. Afstelling was af en toe ook matig. En als je echt ver weg zat, klonk het dramatisch zwak. Als je dichtbij stond daarentegen had je vet bruut geluid! Heerlijk, een bassdrum die in je maag stompt en je hoofdpijn geeft!

Cijfer van de bands: 7,5 (bij elkaar opgeteld)
Heerlijke bands waren er!



Cijfer totaal: 6,6
Ik heb me zeker vermaakt en ga als ik kan volgend jaar weer! Over de bands die zijn op komen dagen was ik zeker tevreden, ondanks dat 1 van de vetste; Bullet for my valentine, niet kwam opdagen.


FIELDS OF ROCK GODVERDOMME!!!!



Gepost door: orgazm Gepost: 20-06-05 00:23:35
ok...
het was dus echt super vet!!!
en nee niet alle bands waren super, bv papa roach die zogen als de tering maar daar gaat het niet om, paar hele chille bands gezien met goeie live performances, en ja de sfeer met vrienden en dronkelappen om je heen (a)..
Motörhead, Slayer en Black Sabbath inclusied Ozzy *die zich vermaakte als een gek met emmers water* was soziezo vet om te zien*.. en ja Flogging Molly was gewoon chill ^^ lekkere pogo pit, bont en blauw, Audioslave vind ik zelf een nogal baggere band om live te zien maar daar moet je dan denk ik echt fan voor zijn, Velvet Revolver waren veel beter dan dat ik verw8 had, ookal deed die Scott me denken aan een verwijfde versie van Jello Biafra XD. Nobody beats Jello!!! en ja de afluiter Rammstein was vet chil.. über grappig! luchtboot? IMMER GERADE AUS!!!
Gepost door: andycap Gepost: 20-06-05 09:32:13
Ja was gaaf
veel lekkere wijven

Slayer: gaaf
Motorhead: gaaf
After Forever: ging
Mastodon: gaaf
Chimaira: vet
Black Sabbath: ECHT GAAF
Rammstein: Geweldig
Gepost door: stamkonijn Gepost: 20-06-05 11:57:33
Ging eigenlijk alleen voor Black Sabbath, dat was wel heel gaaf. De rest was ook gaaf. Alleen jammer dat rammstein de eind act was. Nou ja aan de andere kant, je kon wel ff lekker uitrusten op het grasveld onder rammstein.
Gepost door: neveragain Gepost: 20-06-05 18:26:42
weer een leuke dag zoals gewent. veel bier en metal. de beste combi natuurlijk. kwamen wat later en net nog effe mastodon gezien, daarna slayer voor de 5e keer. maar het beste vond ik machine head en uiteraard de metal goeroe van allen....meneer cavalera met zn soulfly.
laat gaan slapen in den bosch. goede dag
Gepost door: zoetwaterbig Gepost: 21-06-05 14:42:43
dikke shit
ben alleen aan het einde der nog ff in geweest toen de meeste al weer gingen
had dus ook geen kaartje
maar ook buiten de hekken kon je je prima vermaken :)
heel gezellig!
Gepost door: peeroi Gepost: 25-06-05 17:54:21
wauw... wat was dat mooi! en verrekte warm! maar flogging molly was geweldig, en de rest van de bands natuurlijk ook, die ik gezien heb.
Gepost door: ezmo Gepost: 02-07-05 10:06:15
rammstein was weer vet



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact