concertagenda
No Use For A Name
dinsdag, 16-08-2005
Melkweg, Amsterdam

Bands (1) Wie gingen er (41) Recensies (19)

Recensies door leden

Gepost door: arjan Gepost: 17-08-05 03:36:29
Tribute To Nothing: leuker dan eerder dit jaar in Duitsland. Lekker energiek, ze hadden er duidelijk zin in en wisten het goed over te brengen.
Useless ID: eveneens een stuk leuker dan eerder dit jaar in de GVH; toen speelden ze verplicht hun nummertjes en waren ze blij dat ze klaar waren (althans zo kwam het over). Nu speelden ze met veel meer enthousiasme en hun zoete poppunkliedjes sloegen goed aan.
NUFAN: Geweldige band, zowel op cd als live. Ze speelden strak, goede setlist en ja eigenlijk alles klopte wel.

+ Dirk die tijdens NUFAN de securitygozer het publiek ingooit.
+ de vele bekenden
+ de gezelligheid en de goeie sfeer
Gepost door: beukuhnootjuh Gepost: 17-08-05 09:41:13
Huh?! ik was hier helemaal niet.....
Gepost door: erikmelvin Gepost: 17-08-05 11:20:47
ik heb er geen woorden voor het was echt geweldig!
Gepost door: ifor Gepost: 17-08-05 11:51:32
aardig wat ouwe meuk, best wel hard en een ruige pit, wat wil een mensch nog meer
Gepost door: ferk Gepost: 17-08-05 12:00:29
Echt top. Hun nieuwe nummers klonken ook erg leuk. Tribute to Nothing vond ik wel gaan, niet echt geweldig en Useless I.D. zuigt.
Gepost door: tonzo Gepost: 17-08-05 12:25:51
geweldig! echt de beste show ooit! Wel irritant dat we eerder weg moesten ivm het openbaar vervoer, maar het was een extreem strakke set! Useless ID was ook lachen! de eerste band haddenw e gemist...
Gepost door: neals Gepost: 17-08-05 12:44:20
kwam binnen bij Useless ID, was ooit een van de eerste punkbandjes die ik op een podium heb gezien, dus had er wel redelijk grote verwachtingen bij.
Mijn mening is vanaf nu: Zie je een band spelen die je kent omdat je ze 5 jaar geleden cool vond. NIET HEEN GAAN valt alleen maar tegen.
Het was slap, onorgineel en bovendien erg te gemaakt vrolijk. Beetje jammer allemaal.


En NUFAN, ken de band maar een heel klein beetje. Wat ze op CD hebben vind ik over het algemeen maar mwah mwah. En de show. Beetje erg veel ups en downs. Zowieso is het een beetje een band die je echt moet kennen voor je er een oordeel over kan geven.

Voorlopig gun ik ze een herkansing alvorens ik ze afdoe als kutband.
Gepost door: niels Gepost: 17-08-05 13:31:55
wat is useles id een gayband.Wat een gejankt....We hebben ons maar in amsterdam gestort en kwamen net op tijd binnen toen nufan ging spelen.Ik had gehoopt op veel oude nummers. Er kwamen veel bij alleen toen ik ze 4 jaar terug zag vondt ik ze nog veel cooler. Helaas helaas schijnt het in te zijn om eerst vette skatepunk te maken wat naarmate de bands groeien(ouder worden) meer gejankt word. Een mooi voorbeeld hiervan is ook No fun at all. Wat ooit ook een geniale band was, nog steeds alleen sja die nieuwe shit. Het lijkt wel of er persee voor meisjes van rond de 14 word geschreven....
Toch ben ik blij dat ik deze show heb gezien en ik heb zeker genoten van de klassiekers die voorbij komen.
Onze terugreis bij neals in de car verliep weer als gewoonlijks. De auto vonden we deze keer echter moesten we nog wel zoeken in de parkeergarage.:P
Kortom een avond vol cliches, een misselijk gevoel bij de gay-meidenband useles idea en verkeerd publiek..
Gepost door: cleany Gepost: 17-08-05 14:09:57
ik was er niet, omdat een vriend van me zich in de week had vergist en dan maar geen kaarten is gaan halen...

nou ja NUFAN zal wel weer net zo saai zijn geweest als de vorige keer, Useless ID wel cool (je moet wel eerst wat van ze beluisteren natuurlijk, mensen die kritiek uiten)

TTN ken ik niet
Gepost door: aardappelanders Gepost: 17-08-05 14:51:52
ttn: minder slecht dan de vorige keer. ze proberen er echt wat van te maken, goed actief op het podium. muziek boeit me minder. ik vraag me af of de andere recentie-postende-mensen wel hebben gekeken naar useless id, want ze speelden echt wel heel goed. en no use vond ik super tof, maar vanaf de helft werd het steeds minder. maar toch wel een super vette avond!
Gepost door: markerman Gepost: 17-08-05 16:14:31
ik vond het een vette show..... alleen die nieuwe nummers zijn wel een stuk minder!
useless id was ook niet onaardig!
Gepost door: kloender Gepost: 17-08-05 16:32:51
Useless ID, jezus wat een jankerige teenybopper band. heb me ook dood geirriteerd aan het 13 jarige publiek. gauw maar amsterdam ingegeaan, naar the minds, maar die was helaas dicht... toen we terugkwamen was nufan al aan het spelen. ik ken er eigenlijk maar bar weinig nummers van aangezien het niet helemaal in mn straatje ligt en mede door het voorprogramma had ik er niet zulke hoge verwachtingen van. toch vond ik het wel een aangename show, strakke nummertjes, alleen tegen het einde werd het weer wat jankerig. en ik heb het niet zo op gitaristen die 20x op 1 avond een andere gitaar laten aangeven. en wijfies hou alsjeblieft op met dat domme gestagedive, tis om je dood te schamen!
(oh ja, geniaal trouwens dat die crewmember die zich bezig hield met de stagedivers zelf het publiek in werd gegooid! :D)
Gepost door: hairypunkerr Gepost: 17-08-05 16:59:05
tribute to nothing was bij vlagen leuk maar niet helemaal mijn ding. Useless ID hele leuke band. speelden leuk alleen dat het publiek zo lam was. NUFAN strakke show publiek deed lekker mee en was dus wel leuk.!
Gepost door: ricdickulous Gepost: 17-08-05 17:27:46
Tribute to Nothing opende de avond gruwelijk. Kende ze al vaag, maar dit is zeker een band die ik in de toekomst regelmatig zal luisteren. Useless ID leek mij heel leuk, maar viel verdomde tegen. Ik was blij dat zij het podium verlieten voor No Use. No Use is gewoon fucking dik en ook gisteren. Niet beter dan de vorige shows in NL, maar zeker geen geklaag. Het was weer een gruwelijk avondje punkrock. Ik heb er van genoten (en dan kan een ontspoorde trein mij geen ene sheit schelen).
Gepost door: minoeisgek Gepost: 17-08-05 23:31:47
Het was een groot feest, vooral toen de securityguy t publiek ingegooid werd! Klasse jongens!!!!
Gepost door: chan Gepost: 18-08-05 10:52:54
vond alle 3 de bands goed!!

heb een leuke avond gehad...
Gepost door: wendie Gepost: 18-08-05 14:58:11
no use was wel weer ok de rest heb ik niet gezien omdat we te laat waren.
Gepost door: paal Gepost: 19-08-05 00:35:55
de eerste band vond ik kwa muziek stijl niet zo super, maar die show van hun, props!!!
useless id vond ik super, lekker mee blêren...en no use was natuurlijk het hoogtepunt, super show!!

en er gaat natuurlijk een bedankje naar Arjan...
Gepost door: elvira Gepost: 19-08-05 21:06:31
Tirbute to Nothing....nooit van gehoord...is reuze meegevallen. Die gasten hadden echt teveel energie dat weer doorwerkte op het enthousiaste publiek (ahum).
Useless: Wel ok....beter dan in de Bazart, maar goed er was ook meer publiek, meer respons etc. Wel vette set en keihard meegeschreeuwd natuurlijk.
En Nufan..kende ik niet alleen een paar nummers, die ze gelukkig allemaal gezongen hebben. Hun show rockte meesterlijk© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew