Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Comeback Kid & Bane
maandag, 07-11-2005
Goudvishal, Arnhem
Bands (3) Wie gingen er (43) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: markerman Gepost: 08-11-05 09:12:17
gezellige avond!
o hara vond ik een leuke opener, vette uitstraling op podium!
fc five.... nee vond ik nix
BANE en CK ..... rockte hard..... geweldige show allebei!!!

Die zanger van Bane is wel een monster (maar dat terzijde)
Gepost door: skunk Gepost: 08-11-05 12:31:19
iedereen ging totaal los op bane.. leuke band..
comeback kid viel een beetje tegen
eerste bandje niet gezien, door de lange rij buiten
die japanners waren wel "grappig"
Gepost door: vickyleandros Gepost: 08-11-05 20:08:39
Twee nazi’s (één lelijke en één toffe) getroffen met aanhang uit het hoge noorden. Harde battle met de toffe nazi om als eerste bij de wc te zijn en daarbij m’n ontstoken oor nog verder geblesseerd. Bij het verlaten van de trein de hattem-crew getroffen die z’n boeruh afkomst niet aan het verloochenen was. Verder de mietjeslifters getroffen op het station en richting de lange rij bij de Goudvishal vertrokken. Anne dacht Dirk’s reservering over te kunnen nemen, en dus werd er een nieuwe Dirk gezocht. Zo gezegd, zo gedaan en daar was hij dan: Dirk’s evenbeeld: sXe (of toch niet?), groot, lomp, onbenullig en hard stage diven. Mooi werk. Dirk had overigens helemaal niet gereserveerd, maar gelukkig kwamen de nieuwe Dirk en aanhang toch binnen.

O’Hara bijna helemaal kunnen zien en dat klonk goed. Het geluid stond toen echter al veel te hard. Ook al was de publieksreactie nog redelijk tam, ongetwijfeld dankzij het gebrek aan publiek dat veroorzaakt werd door de grote rij buiten. Ze speelden in ieder geval leuk en met veel enthousiasme.
Ondertussen even teruggerend naar het station omdat ik eigenwijs genoeg was om te beweren dat onze trein eerder ging als op het kaartje stond aangegeven. Domdomdom.
Dankzij de lange rij wel wat gemist van FC Five. Maar die gingen mooi, alleen de zanger vond ik wat minder. In ieder geval heel tof die lui, lieten ook erg duidelijk merken dat ze heel dankbaar waren voor deze show.
Het grote enthousiasme over Bane ontbreek bij mij een beetje. Ik vond de show best ok, en de publieksreactie ook heel aardig, maar muzikaal vond ik het allemaal niet zo fantastisch. Wel een hele mooie speech over het stoere jongens gehalte in de hardcore scene.
Comeback Kid vond ik daarentegen wel fantastisch. Goede mix van nummers van de oude en nieuwe cd en publiek dat toch echt wel harder losging dan bij Bane hoor, geen misverstanden. Ook behoorlijk weinig opgemerkt van het gebrek aan enthousiasme bij de zanger, maar dat zal wel aan mij liggen. En ik wil geen mensen in hun maag trappen.

Beetje chaos bij het ophalen van m’n tas die uiteindelijk werd opgelost door hard te schreeuwen om je spullen. Per ongeluk een Spongebob-fan een verkeerd geplaatste tikje gegeven.(sorry) Relaxt teruggetreind naar Utrecht en daar Ali/Achmed de zwerver ontmoet die alleen voor 2 euro bij ons weg wou gaan. Vroeg eruit om lambal naar school te trappen en Grind te kijken (hard kansloze film), lekker vertraging opgelopen en heel erg hard lopen chillen net aan de IJssel.

++En Dirk was een harde stagediver



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact