concertagenda
VENEREA - Official Afterparty WK Skateboarden
vrijdag, 15-07-2005 20:00
Nighttown, Rotterdam
7,50
http://www.nighttown.nl

Informatie Bands (4) Wie gingen er (20) Recensies (8)

Recensies door leden

Gepost door: arjan Gepost: 16-07-05 03:06:46
Na drie maanden speelde Venerea weer in Nederland. Met de impact van de (misschien wel gaafste show van het jaar) in de Bazart in het achterhoofd stond het buiten kijf dat we ook naar Rotterdam zouden afreizen.
Ondanks dat we geen idee hadden waar Nighttown zat, toch vrij makkelijk gevonden. De kennismaking met Nighttown was niet echt een plezierige. Arelaxte security, te duur drinken, te hoog podium, weinig sfeer en je moest zelfs betalen voor een bezoek aan het toilet, wat ik echt van de zotte vind.
De eerste band die ik zag was The Riplets. Blijft een kutband.
Toen Venerea om half 11 het podium betrad was de zaal nog maar nauwelijks halfvol. In tegenstelling tot de show in Den Haag waren er nu slechts weinig echte liefhebbers aanwezig en dit had zeker zijn consequenties voor de sfeer in de zaal. Nogal lauw dus. Venerea zelf zette uiteraard weer een superstrakke set neer, jammer dat die maar een half uurtje mocht duren. Toch miste ik enkele klassiekers als Kangaroo, Shake Your Booty en Love Is A Battlefield of Wounded Hearts. De band blijft geweldig. Daarna nog eventjes blijven hangen, maar toch weer vrij snel afgetaaid omdat er niets boeiends meer op het programma stond (en we voor 12 uur weg moesten zijn uit de parkeergarage). Zeker een geslaagde avond, maar bij lange na niet zo memorabel als de show in Den Haag.
Goed nieuws is dat ze in oktober alweer naar Nederland komen, hopelijk dan weer in een wat kleinere, sfeervolle zaal als headliner. Ik zal er zeker weer zijn.
Gepost door: vickyleandros Gepost: 16-07-05 11:48:55
Een paar maanden geleden terug ging ik zonder echte verwachtingen naar Den Haag om daar een van de gaafste shows van het jaar te zien.
In eerste instantie zag het ernaar uit dat we deze show gingen skippen maar met dank aan Arjan konden we toch richting Rotterdam.
Relaxt met de auto, netjes op tijd en eigenlijk zonder enige problemen aangekomen bij Nighttown.
Even gegeten bij een van de vele Oud Hollandsche eettentjes en een beetje gevoetbald met pleintjesvoetballers.

Dan Nighttown zelf, genoeg beveiliging, geen stempels en een betaalsysteem voor de wc. Verder was het erg rustig in de zaal.
Muzikale hoogtepunt van de avond waren de Riplets zowieso niet, leuk dat ze met hun matige en tuttige bandje in een zaal als Nighttown mogen spelen, maar wel een beetje jammer.
Ook jammer dat Venerea in een zaal zoals Nighttown speelde, het podium was veels te hoog en de halfgevulde zaal werd bij lange na niet een kolkende feestmassa. Wel raar als je bedenkt dat er in Den Haag toch echt heel veel volk was. Toch speelde Venerea wel superstrak. Geen moment het idee gehad dat ze ondanks het gebrek aan respons bij het publiek er niet met volle overgave voor gingen. Heb inderdaad ook wat nummers gemist, mede door de korte speeltijd.Na de tijd zei iemand dat het euforische gevoel van Den haag wel ontbrak, en daar kon ik me ook wel goed in vinden. Als dit nou weer in de Bazart was geweest (of de Innocent, wat een show zou dat zijn) dan was dit zeker wel weer het geval geweest.

Terugweg verliep geloof ik ook voorspoedig, praktisch voor de deur afgezet en goed geslapen, om nu lekker de hele dag Harry Potter te lezen.
Gepost door: paal Gepost: 16-07-05 13:45:38
venerea speelde natuurlijk super!, daar krijgen ze een 10 voor...alleen de omstandigheden waren zo kut: podium van 100 meter hoog, publiek van niks, betalen voor de plee consumpties die te duur zijn oftewel zwaar kloten, dus vandaar de 8.
hopen dat ze binnenkort weer in een klein zaaltje spelen...
Gepost door: wendie Gepost: 17-07-05 12:27:14
De eerste keer dat venerea tegenviel maar of dat nou aan de band lag of aan de zaal.. laten we maar van dat laatste uitgaan want met die band is natuurlijk niets mis verder. Volgens mij heb ik trouwens nog nooit een koele show in nighttown gezien. Jammer dat ze niet in de basement speelde misschien was er dan nog iets van terecht gekomen. Hopelijk spelen er voorlopig geen koele bands meer in Nighttown.. het mag wel lekker dicht bij zijn maar met veel plezier ga je daar niet naartoe. Lullig voor de mensen die hiervoor 2 uur in de auto hebben gezeten hehe

Mocht Venerea nog terugkomen in oktber, is het te hopen dat ze dan wel weer in een normale zaal staan en langer mogen spelen dan.. een half uur.
Gepost door: jeroentie Gepost: 18-07-05 13:20:14
lekker gehiphopt ja
Gepost door: onnekhhk Gepost: 18-07-05 19:54:59
Aight.
Gepost door: lolo Gepost: 19-07-05 14:39:17
echt kut dat judasville zo tering vroeg speelde, die had ik dus gemist en daar kwam ik voor en ja de riplets waren slecht yaya de cat speelde veel te lang echt tering de rest heb ik een beetje gemist, was wel super vet verder alleen fuckin druk in die gang daar
ik heb t wel naar mn zin gehad
Gepost door: lordofthedragons Gepost: 21-07-05 02:50:08
Judasville was een beetje tam maar er was ook eigenlijk niemand aanwezig.....

Riplets waren cool......ze hebben tenminste lol in wat ze doen....

Venerea speelde erg goed beetje erg kort en helaas weinig klassiekers

Voicst is een slechte PUSA immitatie

Jaya the Cat vond dit een van de betere shows van ze......die ik dan gezien heb....


Verders totaal niet druk pruts security bij de ingan beetje mijn nectarines in beslag nemen....

Redelijk veel bekende en in fijn gezelschap de optedens gezien© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew