concertagenda
Revenge Of The Rock&Roll Monsters Tour
zaterdag, 17-12-2005 19:00
Het Bolwerk, Sneek
vvk: € 15,00 | kassa: € 15,00

Informatie Bands (5) Wie gingen er (41) Recensies (20)
5 keer uitzonderlijk goede rock&roll!
Peter Pan Speedrock, Mad Sin, Fifty Foot Combo, 69 Charger en Black Rodeo. Een niet te missen package voor mensen met het rock&roll hart op de juiste plek!

Enige show van deze package in het noorden!

REVENGE OF THE ROCK&ROLL MONSTERS

Het rock&roll jaar 2005 krijgt een mooie afsluiting!

Na het succes van de ‘Revenge of the Rock&Roll Monsters’ in december 2002, vonden de mannen van Peter Pan Speedrock het hoog tijd worden voor een 2e editie van dit ultieme rock&roll evenement. Rock&Roll is bij uitstek de muziek van feest en verbroeding en dat zie je sterk tot uiting komen tijdens dit avondvullende programma. Met alle bands van de line-up onderhoudt Peter Pan Speedrock vriendschappelijke banden en is er wederzijds veel respect voor elkaars muzikale prestaties. Daarnaast willen de Eindhovenaren het Nederlandse publiek graag kennis laten maken met aanstormend binnenlands talent en reeds gevestigde buitenlandse namen, die het verdienen om onder de aandacht van een groter publiek te komen.

Daarnaast zal Jack Daniel's present zijn met een speciale bar om je te laten genieten van dé Rock & Roll drank bij uitstek. Naast de perfect served America's Cocktail "Jack & Coke" zal men ook de onvolprezen mixdrank Jack Daniel's Tennessee Gold aanbieden.

De avonden worden geopend met talent van eigen bodem. Black Rodeo komt uit Drente, maar heeft de muzikale mosterd in andere windstreken opgedaan. Niet voor niets zijn de heren de meest prominente leden van de Turbojugend Klazinaveen: ze weten dat het publiek entertainment verwacht.

Diezelfde overtuiging kun je verwachten van het Eindhovense 69Charger, dat sinds 1999 de Europese rock&roll-velden aan het verkennen is. Vorig jaar brachten zij hun veelgeprezen album Trash Deluxe! uit, een opzwepende plaat met soulvolle, trashy rock&roll. Een stomend en daverend begin van de avond!

Het Belgische 50 Foot Combo brengt muziek voor de fijnproevers. Zij spelen volledig instrumentaal en dat biedt veel ruimte voor de excellente kwaliteiten van deze band, die met name uit de gitaar komen rollen. Of beter gezegd: golven, want de Belgen steken met hun surf-invloeden regelmatig Dick Dale naar de kroon.

Het Berlijnse Mad Sin brengt in oktober hun nieuwe album ‘Dead moon’s calling’ uit en bewijst mondiaal tot de eredivisie van rock&roll te behoren. Hoewel de band reeds in de 80-er jaren is opgericht, weet zij telkens nieuwe elementen in hun muziek te verwerken en tegelijkertijd trouw te blijven aan hun eigen stijl. Die stijl laat zich raden: een dynamisch rock-bulldozer met schakelingen naar rockabilly, punkrock, classic hardcore en psychobilly.

Aansluitend zal Peter Pan Speedrock de avond op de haar gekende manier afsluiten. Met het veel geroemde studio-album ‘Spread Eagle’ liet de band horen en voelen, dat zij haar plafond nog niet heeft bereikt. In de herfst zullen de heren de nodige kilometers maken in Europa, maar in december willen ze het jaar waardig afsluiten in de vaderlandse clubs. Wees dus voorbereid op het moordende tempo van de Peter Pan Speedrock-stoomwals, die op volle kracht een daverend slotstuk van de avonden zal produceren.

Revenge of the Rock&Roll Monsters wordt mede mogelijk gemaakt door Jack Daniel’s en ondersteund door LiveXS.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew