Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The Toasters (Usa) + Westbound Train (Usa) + The Continentals
zondag, 13-11-2005 nnb
Patronaat, Haarlem
nnb
Informatie Bands (2) Wie gingen er (14) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: omejoop Gepost: 14-11-05 10:47:38
Continentals vond ik erg goed. De beste set die ik tot nu toe van ze gezien had. Gewoon lekker.
Westbound Train begreep ik niet helemaal. Eigenlijk deden ze niks fout, en toch miste ik iets. Misschien iets te amerikaans ofzo.
Dave Barker had ik me al lang op verheugd. Die man heeft de mooiste stem van al die Jamaicanen die nog leven. Maar de man was boos. De man was chagrijnig. De man had een humeur van een beerput en had er absoluut geen zin in. Jammer. The Continentals deden zichtbaar hun best en speelden hun stukkies, maar Dave wou niet.
The Toasters waren maar met een doel gekomen, en dat was ieders trommelvliezen aan gort helpen. Had best leuk kunnen zijn als het wat zachter stond.
Gepost door: smiekie Gepost: 15-11-05 10:52:32
Het begon lekker met de Continentals. Dit is echt een topband! Westbound Train deed me eigenlijk niet zoveel, de nummers leken op elkaar en er was weinig actie op het podium. Dave Barker met de Continentals kwam daarna. Tsja, wat moet daar over gezegd worden... Jammer voor de Continentals, ze deden hun best. Dave was compleet van de wereld en zette een show van niks neer. De Continentals verdienen wel wat beters dan dit! Hierna volgde The Toasters. Dit was een feestje! Ineens kwam de hele zaal flink los en vooraan was toch ineens niet meer zoveel ruimte om je lekker uit te leven.
Al met al een fijne avond, ook al was het aantal bezoekers wat laag.
Gepost door: kat Gepost: 15-11-05 13:44:45
Daar sta je dan om één van de iconen van de rocksteady te zien; bummer!

Continentals is gewoon een leuk bandje, ideaal voorprogramma.
Westbound Train een iets minder voorprogramma, maar toch nog goede opwarmer.
Dave Barker: als dit de rode draad is van zijn shows mag hij van mij met pensioen..
En ja, dan The Toasters: altijd goed, maar veel te kort nu. Sympathieke gasten, doen altijd hun best voor het publiek hoeveel dat er ook mogen wezen.

Rare avond, niet echt een eenduidige mening over vandaar de zes.
Gepost door: wicked Gepost: 15-11-05 22:01:35
continetials leuk, westbound train irritante stem van zanger verder wel ok, continentials en barker had overgeslagen kunenn worden, toasters altijd leuk alleen die neger moet terug met zijn kleine trompetje...
Gepost door: punk2000ad Gepost: 17-11-05 02:10:47
The Continentals hebben zich in de korte periode dat ze nu de Nederlandse podia onveilig maken - terecht - opgewerkt naar een solide plek in top van het Nederlandse Classic Ska-circuit.
Westbound Train klonk lekker, maar niet overtuigend. Pas tegen het eind van de set sloeg de vlam een beetje in de pan. Dit helaas ook maar voor één nummer.
Dave Barker begon erg lekker. Of moet ik zeggen dat the Continentals een erg lekker intro voor Dave Barker speelden. De heer Barker zelf had vanaf het begin problemen met het geluid, wat hem niet kwalijk kan worden genomen. Wat hem wél kwalijk kan worden genomen, is het feit dat hij er met de pet naar gooide, en meerdere keren de band stillegde om daarna weer overnieuw te beginnen.
The Toasters stonden in uitgedunde versie op het podium, en als je dat gemis met gitaar probeert op te vullen, geeft dat toch een steviger geluid dan gewoonlijk.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact