concertagenda
Punkrock night met The Apers, The Freckles & Chip Hanna (us bombs)
vrijdag, 23-09-2005 20:00
Het Podium, Hoogeveen
6 euro
http://www.hetpodium.nl

Bands (2) Wie gingen er (9) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: arjan Gepost: 24-09-05 00:55:40
The Freckles: bandje met zeer jeugdige leden. De toekomst van punkrockend Nederland. Het klonk zeker niet onaardig, alleen duurde de set wel iets te lang, dat was jammer.
Chip Hanna: Erg goed. Leuke set met covers van o.a. Johnny Cash, Hank Williams, Buddy Holly en The Clash. Jammer dat hij voor een relatief grote lege zaal stond te spelen en niet in een lekker drukke rokerige kroeg. Je kunt niet alles hebben.
The Apers: Weer een hele leuke show. Toch echt een van de beste punkbands van Nederland. En Kevin Aper is een ontzettend goede frontman. Briljant was het solonummer dat hij inzette na de set toen iemand over baffen begon.
Minpuntje was de matige opkomst, maar het heeft de pret gelukkig niet gedorven. Het was een gezellige avond met leuke bands!
Gepost door: cassidy Gepost: 25-09-05 12:45:46
vond de freckels wel tof, maar ze mochten van mij ongeveer 3 x zo kort spelen wooow duurde echt veeeeel te lang! chip hanna: ja ik hou niet zo van country maar t was wel ok en de apers vond ik veel toffer dan in kampen!
Gepost door: heidi Gepost: 25-09-05 13:21:05
the freckles deden het wel weer luek maar op lowlands kwam de vonk tussen band en publiek beter over
chip hanna goede gitarist goede zanger maar niet echt mijn ding maar wel respect voor
the apers gaven wel beste optreden die ik tot nu toe heb gezien van hun nieuwe gitarist deed het ERG goed had er zin in deed goed zijn best en speelde lekker strak houden zo
en uiteraard de sexuele voorlichting van kevin aper heb er veel van geleerd hahah
Gepost door: paal Gepost: 25-09-05 14:11:57
the freckles: leuke muziek, maar een beeetje lang optreden voor voorprogramma. Chip Hanna goed aan te horen, maar volgende keer graag in een cafee ofzo, paste niet echt bij de avond. The Apers, super show! en dat wassut...owja ennuh, ANAAL IS OK!© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew