ForumForum - Nieuws&politiek - Programma juli / abustus grote broek nijmegen


Programma juli / abustus grote broek nijmegen
Gepost door: hoesoodan gepost: 02-07-2012 00:00:50
Maandag 2 juli / 20:00 / de Onderbroek / 3 - 5 euro
Graf Orlock & Millions of Them
Eindelijk Graf Orlock in de OB! Deze knullen uit de omgeving van San Francisco zijn obsessed met Hollywood en brengen al jaren supergoeie, creatieve platen uit. Verwacht kenkerharde hardcore met blasts, veel snelheid en een enorme hoeveelheid samples van Bruce Willis, Jurassic Park en Heat! Millions of Them uit het mooie België komt ons verblijden met een lekkere portie chaos en mathcore. Alles naar de kloote!!!

Woensdag 4 juli / open 18:30 aanvang 20:00 / de Klinker
Een leven op straat als verslaafde
Hippie, sinds enige tijd actief voor Straatmensen voor Straatmensen in de Grote Broek, vertelt over zijn levenservaringen als dakloze en het bestaan als voormalig drugsverslaafde.

Donderdag 5 juli / 21:30 / de Onderbroek
Knuffelrock Kroegavond
Als voorbereiding op de Affaire, muziek over en voor affaires. Geen hippe muziek zoals je die al meer dan genoeg op het Valkhof kunt gaan horen, maar lekkere power ballads met een ideaal: keihard knuffelen! Vanavond is jouw kans om uit de kast te komen als knuffelrockliefhebber!

Vrijdag 6 juli / 19:00 Extrapool, 01:00 de Onderbroek / vrijwillige bijdrage
1 jaar Maw Maw afterparty
Maw Maw viert haar eerste verjaardag en pakt uit met een ontzettende afterparty in de Onderbroek met dj’s HyperHyper (NON), Body II Body en Spectacle Brothers. Dat wordt dansen!

Zondag 8 juli / 20:30 / de Onderbroek / 3 - 5 euro
Vestiges & Downfall of Gaia
Vestiges komt helemaal uit Amerika om atmosferische crust met black metal invloeden te brengen. Uit Duitsland komt Downfall Of Gaia met heftige vocalen en epische riffjes. Twee super goede bands in de Onderbroek dus, komt allen alsjeblieft.

Donderdag 12 juli / 20:00 / Valkhofpark of de Klinker
Bataforum Open Avond
Maandelijkse Open Avond van Bataforum, het Nijmeegs Sociaal Forum: een ontmoetingsplek voor mensen uit Nijmegen en omgeving die zich willen inzetten voor een andere, duurzame, vreedzame globalisering met een eerlijke verdeling van kennis, macht en welvaart. Let op: deze maand komen we samen in het Valkhof (bij slecht weer wijken we uit naar de Klinker).

Donderdag 12 juli / 20:00 / de Onderbroek / 3 - 5 euro
DIY FEST IV: Masakari, Tyrannicide, Sloth & Unrest
Masakari (us) is een van de beste crust/hardcore bands van de laatste jaren. Enorme energie en woede, maar mega sympathieke lui. Tyrannicide komt ons verblijden met een complete catharsis, maar wel op een fucking goede manier. Onze goeie eigen Sloth (hardcore blasts en pure afgunst) speelt het laatste showtje voor hun zomersabatical en Unrest (de) maakt D-beat zonder poespas. Verder is er wellicht taart, een plek om politiek gevangenen te schrijven en wijze boekjes om het systeem mee omver te schoffelen!

Vrijdag 13 juli / 18:30 / de Klinker / naar draagkracht (richtprijs € 10,-)
Mulawan: Solidariteitscafé, eten zonder grenzen!
Solidariteitsmaaltijd in drie gangen van uitheemse receptuur. De opbrengst gaat naar Migranten In Nood. Het eten wordt geserveerd vanaf 19:00 uur.

Zaterdag 14 juli / 23:59 / de Onderbroek / vrijwillige bijdrage
String Swing met Gardenfest
String Swing tijdens de zomerfeesten, dan weet je het wel. Zou het record van een deurstop na 17 seconden dit jaar verbroken worden? Wie op tijd binnen geraakt, krijgt gelijk vuige live electro van Gardenfest (nu echt!)!

Dinsdag 17 juli / 23:00 / de Onderbroek / vrijwillige donatie
Underpants #6 Loves Summer!
Zomerparty met warme klanken van Franky D. Deze geweldenaar weet als geen ander de temperaturen te laten stijgen tot het kookpunt. Daarnaast Karma Kamelion, onze steun en toeverlaat in warme tijden. Tip: trek je zwembroek aan en doe je bloemetjeskrans om!

Woensdag 18 Juli / 23:55 / de Onderbroek / vrijwillige bijdrage
Roze Woensdag Cruise Control
Speciaal voor roze woensdag hebben we weer een aantal dj’s van Cruise Control uitgenodigd. Dj Partizan, Sletski, Warschau en Modderpunk brengen je weer een echte queerparty electronique!!!

Donderdag 19 juli / 0pen 21.00 aanvang 22.00 / de Onderbroek / 3-5 euro
Benefiet voor The Black Fish: Brat Pack, Antillectual & Through the Struggle
Van het Valkhof afgetrapt? Welkom bij het toetje in de Onderbroek! Herrie in de keuken, met verantwoorde regioproducten op het menu: Antillectual, Brat Pack en Through the Struggle. De deuropbrengst gaat deze avond naar The Black Fish, “until every net is empty!”.

Vrijdag 27 juli / 20:00 / de Onderbroek / 3 euro
Faintest Idea, Derrick Rake & the Popsicles, Hil Aiari
Faintest Idea (uk) maakt strakke skacore, Derrick Rake & the popsicles (NMGN) gaat meer richting reggae/folk/ska en Hil Aiari uit Baskenland produceert een gezonde dosis hardcore/rock n’ roll. Voor ieder wat wils dus!

Donderdag 9 augustus / open 19.45 aanvang 20.15 / de Onderbroek
Noise & Resistance [Engels ondertiteld]
Documentaire over de DIY scene in Europa: je eigen vrijheden creëren en je gevoel uitdrukken door middel van het organiseren van concerten, festivals en demonstraties, of distributie van muziek en merchandise zonder commercie. Met o.a. Crass (uk), Seein Red (nl) en What we feel (rus). Aansluitend DIY / punk kroegavond!

Vrijdag 24 augustus / 18:30 / de Klinker / naar draagkracht (richtprijs € 10,-)
Mulawan: Solidariteitscafé, eten zonder grenzen!
Solidariteitsmaaltijd in drie gangen van uitheemse receptuur. De opbrengst gaat naar Migranten In Nood. Het eten wordt geserveerd vanaf 19:00 uur.
Gepost door: hoesoodan gepost: 02-07-2012 00:02:06
augustus !

Je kunt alleen reageren als je bent ingelogd.


Terug naar het Nieuws&politiek-forum.


© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew