ForumForum - feedback - Wobma's frustraties komen naar buiten.

[1] [2] [3]
Wobma's frustraties komen naar buiten.
Gepost door: kringspiermusketier gepost: 20-04-2006 13:48:01
hulde voor deze lap tekst(zie richtlijnen):

"Als iemand om hulp vraagd, ga hem dan niet persoonlijk aanvallen. Zoek een leven inplaats van de godsganze dag achter de computer zitten. Jullie hele leven speelt zich af achter de computer. Jullie zuipen achter de computer, blowen achter de computer, maken ruzie achter de computer, worden verliefd achter de computer. Steken je leuter in de computer. En buiten komen homaar. Sociaal leven... Homaar. "Jah, mijn sociale leven bestaat uit met me grote bek onbekende mensen lastig vallen ACHTER DE COMPUTER" Zelf zijn jullie net zo kansloos als iedereen die jullie trachte af te zeiken want zodra de computer thuis staat en ineens live een gesprek met iemand moet beginnen pissen jullie in je broek staan jullie zenuwachtig met je voetjes voor je uit te schopen en tja, beginnen jullie maar over dat topic van gister avond op punx.nl Allemaal roepen dat je zo fucking stoer en punk bent. (en als je geen punk bent vraag ik me af wat je inhemels naam doed op deze site Dus ontken het focking niet of donder op!) (ik verwijs je met plezier door naar tmfchat) En als er dan iemand die jou nooit wat kwaad heeft gedaan een situatie voorlegt. Een probleem in een kraakpand. Beginnen ze weer met afzeiken en zichzelf stoer voelen (achter het beeldscherm) En zo gaat het in elk topic. Tegen iedereen en alles wat een buitenstaander lijkt. Tja, kansloos, Ik denk dat ik maar en scheiding neem een krijtstreeppak ga kopen, ga sparen voor een villa en BMW en gewoon een jup word. Dan hoor ik in iedergeval bij een bevolkingsgroep die z'n zaakjes wel op orden heeft en waar verdomme nog een beetje toekomst in zit. Want deze kansloze verzameling ontkenende huppelkutjes en vereidelde nerds zijn niet de mensen waar uberhaubt iemand zich aan kan spiegelen."
Gepost door: olga gepost: 20-04-2006 13:56:13
dit was er toch al?
Gepost door: olga gepost: 20-04-2006 13:56:22
maar inderdaad hulde!
Gepost door: kringspiermusketier gepost: 20-04-2006 13:56:54
hmm het is mij nooit eerder opgevallen, dus dat dat dit een van de vernieuwingen van het forum was.
Gepost door: wobma gepost: 20-04-2006 14:07:35
Deze tekst is er inderdaad al een hele tijd (volgens mij wel een jaar). Het is overigens niet door mij geschreven, het is een quote van het forum. Ik ben trouwens vergeten wie het gepost had.
Gepost door: myrte gepost: 20-04-2006 16:09:16
iemand met niet zoveel gevoel voor taal
Gepost door: wobma gepost: 20-04-2006 16:12:32
Eigenlijk zou iemand zich geroepen moeten voelen om alle foutjes eruit te halen of het zelfs helemaal te herschrijven
Gepost door: myrte gepost: 20-04-2006 16:25:53
Als iemand om hulp vraagt, ga hem dan niet persoonlijk aanvallen. Zoek een leven in plaats van de godsganze dag achter de computer te zitten. Jullie hele leven speelt zich af achter de computer. Jullie zuipen achter de computer, blowen achter de computer, maken ruzie achter de computer, worden verliefd achter de computer. Steken je leuter in de computer. En buiten komen ho maar. Sociaal leven... Ho maar. "Jah, mijn sociale leven bestaat uit met me grote bek onbekende mensen lastig vallen ACHTER DE COMPUTER" Zelf zijn jullie net zo kansloos als iedereen die jullie trachtten af te zeiken want zodra de computer thuis staat en ineens live een gesprek met iemand moet beginnen pissen jullie in je broek staan jullie zenuwachtig met je voetjes voor je uit te schopen en tja, beginnen jullie maar over dat topic van gister avond op punx.nl Allemaal roepen dat je zo fucking stoer en punk bent. (en als je geen punk bent vraag ik me af wat je inhemels naam doed op deze site Dus ontken het focking niet of donder op!) (ik verwijs je met plezier door naar TMF-chat) En als er dan iemand die jou nooit wat kwaad heeft gedaan een situatie voorlegt. Een probleem in een kraakpand. Beginnen ze weer met afzeiken en zichzelf stoer voelen (achter het beeldscherm) En zo gaat het in elk topic. Tegen iedereen en alles wat een buitenstaander lijkt. Tja, kansloos, Ik denk dat ik maar en scheiding neem een krijtstreeppak ga kopen, ga sparen voor een villa en BMW en gewoon een jup word. Dan hoor ik in iedergeval bij een bevolkingsgroep die z'n zaakjes wel op orde heeft en waar verdomme nog een beetje toekomst in zit. Want deze kansloze verzameling ontkenende huppelkutjes en vereidelde nerds zijn niet de mensen waar uberhaubt iemand zich aan kan spiegelen."
Gepost door: myrte gepost: 20-04-2006 16:26:17
en om 'm ECHT helemaal goed te veranderen, daar heb ik geen zin in.
Gepost door: wobma gepost: 20-04-2006 16:32:50
Dit is al een stuk beter
Gepost door: wobma gepost: 20-04-2006 16:33:25
Hoewel er nog wel een aantal foutjes te bespeuren zijn
Gepost door: raarwijf gepost: 20-04-2006 16:48:47
Zoals ontkennende huppelkutjes ipv ontkenende huppelkutjes
Gepost door: miep gepost: 20-04-2006 16:51:09
Gepost door myrte op 20-04 om 16:25Als iemand om hulp vraagt, ga hem dan niet persoonlijk aanvallen. Zoek een leven in plaats van de godsganse dag achter de computer te zitten. Jullie hele leven speelt zich af achter de computer. Jullie zuipen achter de computer, blowen achter de computer, maken ruzie achter de computer, worden verliefd achter de computer, steken je leuter in de computer. En buiten komen? Ho maar! Sociaal leven? Ho maar! "Ja, mijn sociale leven bestaat uit met m'n grote bek onbekende mensen lastig vallen ACHTER DE COMPUTER" Zelf zijn jullie net zo kansloos als iedereen die jullie trachten af te zeiken, want zodra de computer thuis staat en je ineens live een gesprek met iemand moet beginnen, pissen jullie in je broek, staan jullie zenuwachtig met je voetjes voor je uit te schopen en tja, beginnen jullie maar over dat topic van gister avond op punx.nl. Allemaal roepen dat je zo fucking stoer en punk bent. En als je geen punk bent, vraag ik me af wat je in hemelsnaam doet op deze site! Dus ontken het focking niet of donder op (ik verwijs je met plezier door naar TMF-chat)! En als er dan iemand die jou nooit wat kwaad heeft gedaan een situatie voorlegt, zoals een probleem in een kraakpand, beginnen ze weer met afzeiken en zichzelf stoer voelen (achter het beeldscherm). En zo gaat het in elk topic. Tegen iedereen en alles wat een buitenstaander lijkt. Tja, kansloos. Ik denk dat ik maar en scheiding neem, een krijtstreeppak ga kopen, ga sparen voor een villa en een BMW en gewoon een jup word. Dan hoor ik in iedergeval bij een bevolkingsgroep die z'n zaakjes wel op orde heeft en waar verdomme nog een beetje toekomst in zit. Want deze kansloze verzameling ontkennende huppelkutjes en verijdelde nerds zijn niet de mensen waar uberhaubt iemand zich aan kan spiegelen."

Ook nog een paar foutjes eruit geplukt en wat leestekens toegevoegd.
Gepost door: miep gepost: 20-04-2006 16:52:06
En het moet geloof ik 'van achter de computer' zijn, maar dat weet ik niet 100% zeker.
Gepost door: raarwijf gepost: 20-04-2006 16:55:56
En er moeten nog puntjes op de u van uberhaupt toch?
Gepost door: miep gepost: 20-04-2006 16:56:35
Ja. Hoe doe je puntjes op de u?
Gepost door: wobma gepost: 20-04-2006 16:57:30
zo: ü
Gepost door: raarwijf gepost: 20-04-2006 16:58:18
Als iemand om hulp vraagt, ga hem dan niet persoonlijk aanvallen. Zoek een leven in plaats van de godsganse dag achter de computer te zitten. Jullie hele leven speelt zich af achter de computer. Jullie zuipen achter de computer, blowen achter de computer, maken ruzie achter de computer, worden verliefd achter de computer, steken je leuter in de computer. En buiten komen? Ho maar! Sociaal leven? Ho maar! "Ja, mijn sociale leven bestaat uit met m'n grote bek onbekende mensen lastig vallen ACHTER DE COMPUTER" Zelf zijn jullie net zo kansloos als iedereen die jullie trachten af te zeiken, want zodra de computer thuis staat en je ineens live een gesprek met iemand moet beginnen, pissen jullie in je broek, staan jullie zenuwachtig met je voetjes voor je uit te schopen en tja, beginnen jullie maar over dat topic van gister avond op punx.nl. Allemaal roepen dat je zo fucking stoer en punk bent. En als je geen punk bent, vraag ik me af wat je in hemelsnaam doet op deze site! Dus ontken het focking niet of donder op (ik verwijs je met plezier door naar TMF-chat)! En als er dan iemand die jou nooit wat kwaad heeft gedaan een situatie voorlegt, zoals een probleem in een kraakpand, beginnen ze weer met afzeiken en zichzelf stoer voelen (achter het beeldscherm). En zo gaat het in elk topic. Tegen iedereen en alles wat een buitenstaander lijkt. Tja, kansloos. Ik denk dat ik maar en scheiding neem, een krijtstreeppak ga kopen, ga sparen voor een villa en een BMW en gewoon een jup word. Dan hoor ik in iedergeval bij een bevolkingsgroep die z'n zaakjes wel op orde heeft en waar verdomme nog een beetje toekomst in zit. Want deze kansloze verzameling ontkennende huppelkutjes en verijdelde nerds zijn niet de mensen waar überhaubt iemand zich aan kan spiegelen."


Klaar?
Gepost door: miep gepost: 20-04-2006 16:59:09
Gepost door wobma op 20-04 om 16:57zo: ü


Maar nu weet ik het toch nog niet Leg het me uit! Asjeblieft?
Gepost door: miep gepost: 20-04-2006 16:59:59
En uberhaupt schrijf je niet met 2 b's.
[1] [2] [3]

Dit topic is gesloten je kunt niet meer reageren.
Terug naar het feedback-forum.


© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew