ForumForum - Nieuws&politiek - Jorg haider, de oostenrijkse nazi is gestopt met roken

[1] [2] [3] [4] [5] [6]
Jorg haider, de oostenrijkse nazi is gestopt met roken
Gepost door: skapeople gepost: 22-10-2008 23:11:40
Gepost door olga op 22-10-2008 22:20:48je kunt aan de kaak stellen, provoceren en gewoon een complete randdebiel uithangen. klaus behoort tot de laatste categorie.


maja na 5 jaar ga ik me daar niet zo druk meer om maken we weten ieders standpunt nou toch wel........
Gepost door: olga gepost: 22-10-2008 23:49:28
klopt, maar dat maakt het toch echt niet minder leuk om Sander heel snel op die hele hoge kast te jagen
Gepost door: coldpromises gepost: 22-10-2008 23:53:51
Gepost door skapeople op 22-10-2008 21:52:21het enige wat klaus volgens mij in al zijn discussie graag aan de kaart wilt stellen is dat het soms ook van een andere kant mag worden bekeken ipv meteen een punk corecte afa mening te geven omdat die persoon rechtse ideeen had

en dat gebeurt hier nogal eens....

Daar kan ik me idd ook aan ergeren, terwijl ik zelf niet eens per se rechts ben.
Gepost door tom op 22-10-2008 22:46:39Mark Rutte heeft rechtse ideeŽn, JŲrg Haider was een nazi.

Mark Rutte is een liberaal, dat is niet hetzelfde als rechts.
Gepost door: jonazdeponaz gepost: 23-10-2008 00:13:03
Gepost door coldpromises op 22-10-2008 23:53:51Mark Rutte is een liberaal, dat is niet hetzelfde als rechts.


Gepost door: tom gepost: 23-10-2008 00:16:04
Gepost door coldpromises op 22-10-2008 23:53:51Mark Rutte is een liberaal, dat is niet hetzelfde als rechts.


Een echte links-liberaal die Mark Rutte, die met zijn partij hard op weg is om Verdonk en Wilders in te halen om stemmen te trekken. Wat een communist is het toch ook. Hij vind nazi's vast stom dus het moet wel een communist zijn.
Gepost door: tom gepost: 23-10-2008 00:17:19
Oh, coldpromises was diegene die aan de Universiteit Utrecht studeert en daarmee zijn slimheid bewees. Tegen zo'n authoriteit kan ik niet op. Ik zal het wel mis hebben.
Gepost door: coldpromises gepost: 23-10-2008 10:32:41
Sukkel, schrijf dan op zijn minst autoriteit goed...
Maar Wilders en Verdonk zijn rechts, Mark doet zijn best idd om hun stemmen af te pakken door zo nu en dan een 'gewaagde' opmerking te maken. Maar als je hem eerst hoorde tijdens de verkiezingsdebatten, was hij nou niet zo'n uitgesproken rechts persoon. Dat doet hij nu pas, omdat hij merkt dat Verdonk en Wilders populairder zijn dan hijzelf, en de VVD achterban hem waardeloos vindt.
Gepost door: tom gepost: 23-10-2008 10:49:31
Ik vind je een grotere sukkel als je roept dat je het wel even beter weet omdat je opleidingsniveau hoog is. Ik vind je ook een sukkel als je zegt dat Mark Rutte niet rechts is maar dat nu af en toe doet om stemmen te trekken of omdat ze hem waardeloos vinden. Rutte lag al dingen te verkloten als staatssecretaris, maar toen leerde jij nog rekenen in groep 8.
Gepost door: coldpromises gepost: 23-10-2008 11:10:04
Ik vind jou een sukkel omdat je dingen uit mijn posts haalt die er niet in zitten, zoals dat ik 'roep dat ik het wel even beter weet'. De enige reden waarom ik dat zei, is omdat ik daarmee wilde ontkrachten dat ik dom zou zijn. En ik vind jou een sukkel als jij in een discussie kansloze sarcastische opmerkingen gaat maken, met dan nog met spelfouten ook.
Wat betreft Mark Rutte, ik ken hem inderdaad alleen als lijsttrekker van de VVD, van zijn verleden daarvoor weet ik niks af. Maar, uit zijn optreden sindsdien blijkt niet echt dat hij zo'n hardliner is. Misschien is hij dat wel, maar dat blijkt nergens uit, afgezien van zo af en toe een stoere opmerking. Maar dat komt iig op mij, en een hoop medelanders, over alsof hij baalt dat de rechtse kiezers niet meer automatisch op de VVD stemmen.
Gepost door: danann gepost: 23-10-2008 11:20:49
Gepost door jonazdeponaz op 23-10-2008 00:13:03
Gepost door coldpromises op 22-10-2008 23:53:51Mark Rutte is een liberaal, dat is niet hetzelfde als rechts.


(Afbeelding)


dat is willie oosterhuis rechts


kleine kale flikker

Gepost door: jonazdeponaz gepost: 23-10-2008 18:23:55
Coldpromises, de nieuwe punx.nl profeet.. holy shit! Goeie debater ook!
Gepost door: wokkel gepost: 23-10-2008 23:24:11
I dig the battle of the sukkels.
Respect voor Willy "Loat goan" Oosterhuus.
Mark Rutte heeft veel verkloot als rechtse staatssecretaris.
Was Elvis maar hier.
Gepost door: trevor gepost: 23-10-2008 23:38:10
... of Ian Stuart ghe ghe... of samen.
Gepost door: vickyleandros gepost: 24-10-2008 09:01:02
Lijkt me echt zon ventje die als beste vrienden vriendinnetjes heeft.
Gepost door: vickyleandros gepost: 24-10-2008 09:01:31
Willy is trouwens baas.
Ging in Heino op de Pompdagen neit helemaal goed met Willy toen die een gehandicapt meisje op de kont sloeg.
Gepost door: dechaotik gepost: 24-10-2008 13:41:59
Gepost door coldpromises op 23-10-2008 11:10:04Ik vind jou een sukkel omdat je dingen uit mijn posts haalt die er niet in zitten, zoals dat ik 'roep dat ik het wel even beter weet'. De enige reden waarom ik dat zei, is omdat ik daarmee wilde ontkrachten dat ik dom zou zijn.

Je zei idd dat je ''redelijk wat van het onderwerp wist omdat je een of andere studie deed''. Dus niet dat je slimmer zou zijn. Das waar. Voor jouw ontkracht je misschien het idee dat andere je dom vinden, maar voor veel mensen benadruk je daardoor het idee dat jij vind dat mensen die geen studie hebben gedaan WEL dom zijn. Je bedoelt het vast niet zo want jij studeert en ik niet dus jij weet het vast beter dan ik. Was jij nou ook niet de gene die iemand een ignorant fuck noemde??? Geloof dat jij hier op dit forum nog het meeste de nadruk legt op wie wel en wie, zogenaamd, niet slim is. Maar ja, jij studeert, dus je zal et allemaal wel weten.

En ik vind jou een sukkel als jij in een discussie kansloze sarcastische opmerkingen gaat maken, met dan nog met spelfouten ook.


Gast, maakt hij ook es een spelfout, wat een mierenneuker ben jij toch!!! Dus de spelfouten zijn van zulk hoog belang dat et de discussie te niet doet???? Of waren et de, volgens Here Jesus Coldanus, om de kansloze en sarcastische opmerking?? Of waren et de kansloze en sarcastische opmerking en waren de spelfouten de druppel??
Gepost door: dechaotik gepost: 24-10-2008 13:43:10
O jee coldanus, volgens mij heb ik de quote van jouw verkracht. Et spijt me. Ik heb allemaar MBO gedaan, dus weet ik veel hoe zoiets moet...
Gepost door: trevor gepost: 24-10-2008 19:29:16
hoezo off topic...
Gepost door: jonazdeponaz gepost: 24-10-2008 19:34:26
Wťl ontopic:

QuoteOntslag opvolger Haider die bekent: "Ik was zijn minnaar"

JŲrg Haider blijft ook na zijn dood nog voor grote beroering zorgen in Oostenrijk. Zijn opvolger Stefan Petzer (27) heeft in een radio-interview bekend dat hij de minnaar was van de getrouwde Haider, 58 en vader van twee kinderen. De twee zouden op de fatale avond ruzie gehad hebben op een feestje, waarna Haider zich ging bezatten in een gay-bar in Klagenfurt. Tegen veel te hoge snelheid reed hij vervolgens zijn wagen te pletter. Het biseksuele dubbelleven van Haider was al een tijdje een publiek geheim, maar de bekentenis van Petzer heeft toch grote gevolgen. Zijn extreemrechtse partij BZ÷ - met op zijn zachtst gezegd homofobe kantjes - heeft hem op staande voet ontslagen als partijleider. De partij die als geen ander de traditionele familiewaarden wil belichamen, kon zich deze ideologische spreidstand niet veroorloven. Na zijn tragische dood eist het controversiŽle dubbelleven van Haider dus al een tweede (politieke) slachtoffer.

Jonge mannen
Haider had een voorkeur voor jonge mannen, wat zijn partij de nickname 'Haiders jongens partij' opleverde. Op de avond van zijn dood zat de extreem-rechtse leider eerst op een feestje met Stefan Petzer. De 31 jaar jongere Petzer was zijn assistent, gedoodverfde opvolger en ook jarenlang minnaar. Het homokoppel kreeg echter ruzie en Haider liep boos weg. Hij trok naar een homobar in Klagenfurt, waar hij zich in de armen van de 18-jarige Daniel N. volkapte met vodka. Enkele uren later stoof Haider weg, met fatale gevolgen.

"Man van mijn leven"
Kort na de dood van Haider benoemde de BZ÷ zoals verwacht Petzer tot zijn opvolger. Die deed heel wat Oostenrijkers zich in hun ontbijt verslikken door in een radio-interview toe te geven dat hij al jarenlang de minnaar van Haider was geweest. "Ik kwam hem vijf jaar geleden tegen op een persconferentie. Ik voelde meteen een magische attractie voor hem. Wij werden verbonden door iets heel speciaals. Onze relatie ging al snel veel verder dan vriendschap. Hij was de man van mijn leven."

Vrouw
Volgens Petzer had Haiders vrouw Claudia (de moeder van zijn twee kinderen en nu weduwe) geen bezwaar tegen hun relatie. "Zij hield van hem als een vrouw, hij hield van haar als een man. Ik hield van hem op een heel andere en heel persoonlijke manier. Zij begreep dat." Dat wordt echter formeel tegengesproken door Petzners zuster. "Soms was Claudia jaloers omdat JŲrg meer tijd met Stefan doorbracht dan met haar."

Partij
De BZ÷ wist uiteraard van de relatie en probeerde krampachtig het interview nog tegen te houden. Tevergeefs. Eerst wilde de partij 'de schade nog beperken' door Petzer op non-actief te zetten, maar al snel volgde de beslissing om de opvolger van Petzer te ontslaan als partijleider voor zijn controversiŽle bekentenis.

Family man
In Oostenrijk was de biseksualiteit van Haider een publiek geheim. Tien jaar geleden doken de eerste geruchten op, maar Haider wilde zijn imago van 'family man' niet verliezen en wilde vooral geen stemmen verliezen bij zijn extreem-rechtse kiezers, die niet meteen bekend staan om hun homovriendelijke standpunten. Hypocrisie ten top dus.

30 procent
De Oostenrijkse media spaarden Haider al die tijd door niet te schrijven over het dubbelleven van de toppoliticus. Ook zijn politieke tegenstanders hebben er tijdens zijn leven nooit gebruik van gemaakt. Bij de laatste verkiezingen haalden de extreem-rechtse partijen samen liefst 30 procent van de stemmen, maar de dood van Haider en de controverse over zijn dubbelleven zouden na het wegvallen van de nummer 1 ťn de nummer 2 van de partij weleens verstrekkende gevolgen kunnen hebben. De nieuwe partijleider, de 43-jarige Josef Buchner, is ook geen toonbeeld van de huweljikstrouw. De hoteleigenaar en vader van twee kinderen is gescheiden. (hlnsydney/kh)


Hahhahaha. Ik vraag me af wat de stormfrontaapjes die "R.I.P Jorg Haider - Murdered by ZOG" in hun signature hebben staan nu denken...
Gepost door: nickyyyyyy gepost: 24-10-2008 19:55:43
SIEG HAIDER
[1] [2] [3] [4] [5] [6]
Je kunt alleen reageren als je bent ingelogd.


Terug naar het Nieuws&politiek-forum.


© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew