Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Blink 182

Band:Blink 182
Genre:Punk
Medium:CD
Type:
Jaar van uitgave:2003
Release datum:
Uitgever:MCA Records

Toevoegen aan favoriete albums

Artikelen

(Geen artikelen gevonden)

Reacties door leden

Gepost door: neppunker Gepost: 09-11-03 00:00:00
het heeft eigenlijk helemaal geen ruk meer met punk te maken
Gepost door: donotspunk Gepost: 10-11-03 00:00:00
hier valt werkelijk geen goed woord over te zeggen...blink 182 heeft een nieuwe stijl, kutstijl, gadverdamme!!!
dit is gewoon geen punk meer...
Gepost door: bulma182 Gepost: 03-12-03 00:00:00
Tsja Punk is het niet meer.., teminste het gros van de nieuwe nummers, 2 of 3 neigen er nog wel naar maar.. Blink is meer richting Emo gegaan.. toch is het geen slechte cd en vind ik ze nog steeds erg vet..
Er staan een aantal hele goede nummers op: Asthenia, Go, Feeling This, Easy Target.. noujah eigelijk zijn ze allemaal wel goed.. Behalve fallen interlude:S Das net Hiphop ofzo, en dat vindik nogal kut:)
Nouwjah
hele vette cd dus..
Gepost door: snusnu Gepost: 19-03-04 13:38:12
vergeleken bij hun andere cds is dit bagger egt zonde
Gepost door: blinkje182 Gepost: 10-05-04 21:48:01
Ik ben ut helemaal eens mee riot girl!!!!!!! Deze cd Moet je eerst een paar x luistere voorda je um leuk vind!! Liedjes als down zijn gewoon geweldig of always!!!!! Je moet nie gelijk roepe dit is niks dit is geen punk!!!! En trouwens hoe wete jullie dan wat punk is? Punk is een soort van mening!!!! En als je over alles zegt das nie punk dan ben je zelf niet punk!!!!! En punk komt trouwens van oorsprong van bands als the who the beatles en the kinks en da was ook geen punk dus.....................
Dit album is gewoon de beste tot nu toe hebbe jullie wel geluisterd naar de technische begaafdheid van travis en de goeie samenzang van tom en mark. Dit album bevat alles en blink is opeens gegroeit van een stel gave pubers die hele gave muziek maakte naar een soort van wereldmuzikante (niet in bekendheid dan)!!!! Dit is gewoon 1 van de beste albums die ik ooit heb gehoord!!!!! punkliedjes als go en asthenia en rocksongs (met een ssort postpunkgeluid) zoals stockholm syndrome!!!!!!!!!!!!
En voortaan zou ik eerst maar us denke/luistere voordat ik iets zij en niet gelijk zegge dit is geen punk en dat is geen punk!!!!!! Ik vind dit een geweldig album en als FAN zou ik um heel vaak luistere tot die net zo geweldig is als ik nu uitdruk
Gepost door: suus182 Gepost: 24-05-04 11:20:41
de ouwe blink was beter, dis meer richting Box Car Racer, maar ik vind het toch wel een lekkere cd om naar te luisteren
Gepost door: ier182 Gepost: 07-11-04 00:45:23
je moet deze cd echt heel goed luisteren. veel zeiken dus dat het geen punk meer is en daarom bagger maar luister nou gewoon is. muzikaal gezien zit dit album zoooooo veel beter in elkaar dan al die andere. wat maakt het uit of het echte punk is of niet? zolang de liedjes goed zijn! toch? ik vind dit echt een briljant album. harde en zachte liedjes zijn zeer goed afgewisseld. deze cd verveeld je echt niet.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact