Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

The Heroines - Hurts So Good

29-12-06 14:54:33 / door mano-revolver / band: The Heroines / album: The Heroines - Hurts So Good (2006)

The Heroines - Hurts So Good

Ik was het Duitse Wolverine Records al enige tijd uit het oog verloren. Dit komt mede door een aantal middelmatige releases in het verleden en eigenlijk het enige wat ik nog echt leuk vond waren de Punk Chartbusters compilatie CD's. Des te groter was de verrassing toen ik de eerste tonen van de nieuwe plaat van The Heroines hoorde...

Want holy shit! Dit klinkt echt super! De biografie meldt dat we vier jaar hebben moeten wachten op dit album, nu kende ik de band niet, maar op iets als dit wacht ik toch al een tijd! Female fronted glampunk die me met vlagen aan The Revolvers doet denken is wat de klok slaat, en het staat als een huis. Net als hun label komen ook The Heroines uit Duitsland. Jammer genoeg hoor je bij veel Duitse bands toch een accent als ze in het Engels zingen. Gelukkig bij zangeres Galactica niet, daarnaast heeft ze ook nog eens een stem waar mening glam, let op, zanger, jaloers zal zijn!

In totaal krijg je negen scheurende tracks voor je kiezen, en of dat nog niet genoeg is, is er ook nog een akoestische bonustrack aan toegevoegd. Goed dat die als bonustrack erop staat en niet ergens tussen de reguliere tracks in. Dat had de vaart uit het album gehaald, nu kan je het zien als een mooie cooling down om vervolgens gewoon weer op play te drukken. Hopelijk hoeven we op het volgende album geen vier jaar te wachten, want dit riekt naar meer!

Tracklist:
01. Suicide Flight MP3
02. Aim And Shoot
03. I Tell
04. Hellboy
05. Bastards Never Die
06. Love Song
07. Kiss
08. Emetics
09. Hero

WOLVERINE RECORDS

Score: 86/100

<< Dir En Grey - Tour '05 It Withers And Withers Suck Stuff - City Rebels >>

Reacties

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact