Legit - In Defeat

14-01-07 14:44:32 / door mano-revolver / band: Legit / album: Legit - In Defeat (2006)

Legit - In Defeat

Internet kan een doorn in het oog zijn van vele bands, maar er bestaat geen twijfel over mogelijk dat het ook iedere band meer dan geholpen heeft. Ook de muziekliefhebber komt via het internet bijna dagelijks in aanraking met nog onbekende, nieuwe bands. Het Amerikaanse Legit is er daar één van.

Als internet niet bestond was Legit me waarschijnlijk nooit ten oren gekomen. Althans de demo niet, aangezien de band inmiddels is opgepikt door het Amerikaanse Panic Records wat releases van onder andere Trial, Set Your Goals en Brookside op zijn naam heeft staan. Maar zover is het nog niet en vooralsnog moeten we het alleen met deze demo doen. En wat kan ik zeggen, de vier tracks klinken erg lekker! Hardcore-punk die me doet denken aan een mix tussen American Nightmare en When Tigers Fight. Up-tempo en mid-tempo hardcore inclusief de niet meer weg te denken breakdowns. Je krijgt het allemaal voor je kiezen in de tien minuten die deze demo duurt.

Natuurlijk is een vier track tellende, tien minuut durende demo Cd veel te kort om een goed oordeel over een band te vellen, en ben dan ook benieuwd hoe een volledig album gaat uitpakken. De demo klinkt in ieder geval energiek en verassend genoeg om naar de debuut plaat van Legit uit te kijken!

(Geen cijfer, demo)

Tracklist:
01. Painted Red
02. State Of Mind
03. The Ocho MP3
04. In Defeat

<< Only Crime - Virulence Thee Merry Widows - Revenge Served Cold >>

Reacties

Gepost door: sytraxx Gepost: 14-01-07 22:41:10
goeie shit die mp3 dinge.

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew