Good Charlotte - Fast Furure Generation

25-03-07 17:35:54 / door leej / band: Good Charlotte / album: Good Charlotte - Fast Furure Generation (2007)

Good Charlotte - Fast Furure Generation

Fast Future Generation is een zogenaamde 'rockumentaire' over Good Charlotte die een tien shows durende tour deed in September 2005 in Japan.

Deze dvd laat vooral zien wat er achter de schermen gebeurt en weinig van de show zelf. Is dat positief of negatief? Dat is natuurlijk aan jezelf en wat je graag wilt zien en verwacht als je deze dvd koopt. Op deze dvd zie je precies hoe deze jongens leven buiten de shows om. Je ziet hoe ze over zichzelf denken. Ik quote: "To me, there's no other that's our age that speaks to the kids we speak to that can handle it better or do the right thing with it like we could."

Je ziet wat hun hobby's zijn, je ziet hun rituelen voordat ze on stage gaan, ze vertellen wat ze van de tour vinden en ze vertellen wat ze vinden van andere celebrities en je ziet hoe ze, in veel gevallen, heel verveeld hun interviews doen. Je ziet ook kleine stukjes van hun show, soms kleur, soms zwartwit, maar altijd met de albummuziek eronder in plaats van het livegeluid..

Dit alles bij elkaar maakt het een leuke dvd voor de die hard Good Charlotte fans. Ben je niet zo'n enorme fan? Dan zou ik hem lekker laten liggen.

 

<< Longway - Come 'n get it! Kalles Kaviar - Lime Time >>

Reacties

Gepost door: laer Gepost: 25-03-07 22:18:54
Sorry maar wat een kut recentie
Gepost door: six0nenine Gepost: 25-03-07 23:49:15
Good charlotte is pop toch ?
Gepost door: gerdje Gepost: 26-03-07 09:39:13
Dan is het nog altijd recenSie!

Maar goed, vind het een leuke recensie om te lezen. Uit de 3de persoon een recensie schrijven en toch heel sneaky je eigen mening erover vertolken, top!

Toch is het een band die het bij mij totaal niet goed doet, dus ik laat deze lekker links liggen!
Gepost door: frank Gepost: 26-03-07 09:56:33
Hoezo is deze recensie in de derde persoon geschreven?
"...Ik quote:..."
"...Dan zou ik hem lekker laten liggen..."
Gepost door: gerdje Gepost: 26-03-07 11:36:57
Je ziet hoe ze over zichzelf denken. Ik quote "..."....zoiets heet onderbouwen wat je eerder hebt aangegeven. Een ik-vorm hoeft niet meteen een persoonlijke inslag te hebben, waardoor het geen derde persoon kan zijn. Ze heeft immers ervaring met deze dvd, maar door die "ik" vertolkt ze geen mening.

De laatste drie zinnen zijn idd geen vorm van 3de persoon, maar dat vind ik juist die sneaky vertolking van de eigen mening. In een paar zinnen vrij onopvallend aangeven dat je interesse hebt in de dvd!
Gepost door: marnix Gepost: 26-03-07 12:44:58
Ik denk dat je wat minder serieus moet proberen te doen gerdje ;-) Tis ook weer geen bloedstolelnd episch heldendicht ofzo...
Anywhoo, prima review. Ik wil namelijk weten wat er ongeveer opstaat en of het de moeite waard is. Niets meer en niets minder. Wat mij betreft mag leej nog wat duidelijker d'r mening geven, maar verder prima vertolkt wat mij betreft.

Gepost door: leej Gepost: 26-03-07 13:25:47
dankje =] twas mn eerste recensie ooit!
Gepost door: gerdje Gepost: 26-03-07 13:59:24
Marnix, je hebt gelijk, maar ik geef gewoon aan waarom ik het goed vind. Tuurlijk is de recensie niet van het allerhoogste niveau, maar daar gaat het me niet om. Het gaat me erom dat de recensie leuk is om te lezen en dat je nu daadwerkelijk weet wat er op de dvd staat. Een eigen mening over een dvd hoeft niet eens zo erg voor mij, want het gaat erom dat je te weten komt wat er op de dvd staat en daaruit komt vaak al voort of het de moeite waard is.

Voor een muziekreview vind ik een mening juist wel interessant, omdat je muziek wat moeilijk in woorden kan uitdrukken dan een dvd.

Overigens leej, goed werk voor een eerste review. Wat ik persoonlijk ook altijd wel fijn vind bij een review is een tijdsduur van de dvd/cd.
Gepost door: leej Gepost: 26-03-07 14:27:59
90 min staat op de hoes! :P
weet ik dat voor volgende keer :)
Gepost door: poeheepunx Gepost: 26-03-07 15:49:18
wat boeit het wat ze schijft...het is gewoon een lkkrwijf:P
Gepost door: gerdje Gepost: 26-03-07 16:15:36
Gepost door leej op 26-03 om 14:2790 min staat op de hoes! :P
weet ik dat voor volgende keer :)


(y), een zeer nette speeltijd overigens!

Gepost door poeheepunx op 26-03 om 15:49wat boeit het wat ze schijft...het is gewoon een lkkrwijf:P[/quote

Wanneer je vrouwen wilt zien en keuren, ga dan gewoon lekker naar Sugababes.nl of Suicidegirls.com en ga hier niet in het reviewgedeelte de patjakker uithangen ;)
Gepost door: mano-revolver Gepost: 26-03-07 23:58:13
Wat een gejank onder deze review, van iedereen!
Behalve van Marnix uiteraard ;-).
Gepost door: gerdje Gepost: 27-03-07 07:47:03
Gepost door mano-revolver op 26-03 om 23:58Wat een gejank onder deze review, van iedereen!
Behalve van Marnix uiteraard ;-).


Dank je egostreler!
Gepost door: marnix Gepost: 27-03-07 19:36:00
Gepost door mano-revolver op 26-03 om 23:58Wat een gejank onder deze review, van iedereen!
Behalve van Marnix uiteraard ;-).

boys don't crrrrrrrrrryyyy!! ;-)

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew