Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Ripmen - Graveyard in our Memories

06-05-07 16:50:49 / door mano-revolver / band: Ripmen / album: Ripmen - Graveyard in our Memories (2007)

Ripmen - Graveyard in our Memories

Het Duitse trio The Ripmen timmert alweer een aantal jaren aan de weg en had tot voor kort naast de diverse compilatie bijdrage en demo's 2 volledige albums op hun naam staan, Party With The Dead en Terror Of The Beagle Boys. Inmiddels is de band overgestapt naar het meer punk georiënteerde Wolverine Records. Het eerste wapenfeit via dit label ligt inmiddels in de schappen met de titel ‘Graveyard In Our Memories’, een mini-CD met enkele covers om ons alvast op te warmen voor het volledig nieuwe The Ripmen album wat later dit jaar zal verschijnen.

De covers zijn onder andere van Mad Sin, Nekromantix, Klingonz en ons eigen Batmobile. Vernieuwend zijn de covers niet, ze komen uit hetzelfde genre, maar dat maakt ze er niet minder om. Hoewel ik geen groot fan van covers ben heb ik toch met veel plezier naar deze schijf geluisterd. Tevens staan The Ripmen er niet alleen voor op dit album en worden ze onder andere bijgestaan door Stein (Mad Sin), Nekropete (ex-Nekromantix) en Hammer (Batmobile). De covers zijn dus tevens ‘approved’ door originele leden van de bands die ze ten gehore brengen!

Naast de 7 reguliere tracks staan er ook nog 4 bonusnummers op wat het totaal op 11 brengt. De bonustracks bestaan uit 2 moeilijk te verkrijgen compilatie tracks (Death School van ’Welcome To Circus Punkabilly 1’ en Blutrot van ‘Zombies From Mars‘) en nog 2 covers (Tainted Love en Only Happy When It Rains) die van demo opnames afkomstig zijn.

Graveyard In Our Memories is een leuk tussendoortje voor de fans van The Ripmen, maar persoonlijk kan ik niet wachten tot het volledig nieuwe album dat naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar uit gaat komen.

(Geen cijfer, cover album)

Tracklist:
01. Brainstorm
02. Broken Home
03. Graveyard In Your Memory
04. Killers Crew
05. Let Loose
06. Werewolf Boogie
07. Killers Crew (Hammer's Mix)
Bonus Tracks:
08. Death School
09. Tainted Love
10. Blutrot
11. Only Happy When It Rains

WOLVERINE RECORDS

<< Enemy Ground - In memory of them all Shadow Reichenstein - It's Monster Rock >>

Reacties

Gepost door: majormohican Gepost: 19-05-07 19:42:50
vet!!!!!!!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact