Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

the Pietasters - All Day

08-09-07 14:47:54 / door mano-revolver / band: the Pietasters / album: the Pietasters - All Day (2007)

the Pietasters - All Day

Vroeger, toen ik nog veel naar ska luisterde, waren The Pietasters samen met The Skoidats mijn favoriete ska bands. Inmiddels luister ik sporadisch naar een ska plaat maar aan bovenstaand feit is niets veranderd, ondanks dat ik The Pietasters een beetje uit het oog was verloren. Niet zo gek natuurlijk, want na het album 'Turbo' was het akelig stil rond dit achttal uit Washington D.C., maar nu is er dan toch echt 'All Day', de spiksplinternieuwe nieuwe schijf van The Pietasters!

En om maar gelijk met de deur in huis te vallen; wat voor één! Als ik heel eerlijk ben had ik niet verwacht dat ik dit nog zo erg zou waarderen als dat ik nu doe. De met soul / mod overgoten ska / rocksteady klinkt weer bijzonder fijn! Misschien wat rustiger dan voorheen, maar daar door zeker niet minder. The Pietasters hebben meer diversiteit dan ooit te voren. Tracks als Keep On Lyin', So Long en Ordinary hadden zo door The Jam ingespeeld kunnen zijn terwijl een track als Fozzy Part 1 zo vanaf 'the dock of the bay' had kunnen komen. Tel daar ook nog de tracks met de oude vertrouwde sound van The Pietasters er bij op om je te realiseren dat je weer met een fantastische plaat te maken hebt!

All Day verveelt dan ook werkelijk geen moment en het is ook echt zo'n cd geworden die je 'all day' kan luisteren, over en over en dan nog één keertje voor het slapen gaan... The Pietasters zijn weer terug en hoe! Ik kan niet wachten om deze band weer live aan de bak te zien, super!

Tracklist:
01. Change My Ways
02. Don't Wanna Know
03. Late Night Call
04. Triflin'
05. Keep On Lyin'
06. Dream Of You
07. Anj Gil
08. Fozzy (Part 1)
09. Listen To Her Heart
10. So Long
11. Ordinary
12. Oolooloo
13. Sketch Dub
14. G To F

INDICATION RECORDS

Score: 86/100

<< Dir En Grey - Vulgar Dir En Grey - Withering To Death >>

Reacties

Gepost door: ifor Gepost: 10-09-07 08:22:01
Superplaat inderdaad! Zeker van het niveau van alles na Willis! Eind november in Sittard en begin mei weer terug in Nederland :)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact