Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Mad Marge & The Stonecutters - Liberated

10-09-07 18:36:01 / door pureandsimple / band: Mad Marge & The Stonecutters / album: Mad Marge & The Stonecutters - Liberated (2007)

Mad Marge & The Stonecutters - Liberated

Nu de Simpsons film uit is, die me persoonlijk een beetje tegenviel, is er nu een plaat van de Stonecutters. Simpsons-kenners weten what’s up?! Anderen moeten stoppen hun leven te vergooien met buitenspelen, school of andere non-sense en hun ass eens wat vaker voor de televisie parkeren! Simpsons ter zijde. Mad Marge is een hete babe met een redelijke stem die met een aantal mannen een stevige pot punkabilly met een extra dot rock’n’roll maken. Wees niet bang dat je iets gemist hebt ofzo, want echt wereldschokkend is het allemaal zeker niet!
Ik hoop voor ze dat ze kunnen mee-moochen met de Horrorpops, want zo klinkt het wel ongeveer. Jaja, net zo matig! Ik snap ook niet waarom mensen het zichzelf aandoen, mja... blijkbaar is er een markt voor.
Dus zeker geen geweldige tracks, maar het zijn wel supervriendelijke lui kan ik je verzekeren. Ik weet nog dat ze op stap met Resurex in een lege zaal stonden en vol gas erop beukten en daarna iedereen in het huis persoonlijk hebben bedankt en kneiterlam zijn geworden met de vrijwilligers. Erg toffe lui en alleen daarom wens ik ze het allerbeste, mja... hoever kom je daarmee? Moeder Theresa, Mahatma Ghandi en Majoor Bosschardt waren ook prima peoples, maar als ze een plaat hadden opgenomen zou ik er zeer waarschijnlijk ook niet warm of koud van worden.
Nee, dit is middelmaat met een redelijk zangeresje en wat aardige muzikanten er omheen. Ik raad je aan om te wachten totdat er echt iets voorbij komt wat de moeite waard is en deze even uit te zitten tenzij je teveel geld hebt of als je nog steeds niet genoeg hebt van middelmatige billy met zangeresjes.
Live wel een aanradertje en misschien moeten we daarom deze gasten ook maar een beetje supporten, want ze doen wel wat ze zelf leuk vinden en dat is natuurlijk uiteindelijk waar het allemaal om draait!


Tracklist:

01. No Looking Back
02. Issues
03. Sickness
04. In The Name Of
05. Dial Z for Zombie
06. Hardest Thing
07. Walk Away
08. Liberation
09. A Shadow
10. Don’t Put Up A Fight
11. Drove Me Mad

PEOPLE LIKE YOU RECORDS

Score: 41/100

<< MUCC - Homurauta Various Artists - The Black And White Double EP >>

Reacties

Gepost door: xanathos Gepost: 10-09-07 22:24:42
Beetje negatief allemaal. En ik vind de vergelijking met horrorpops niet echt goed. Horrorpops heeft geen ballen, mad marge wel. Groot verschil. Ze doen onder voor the creepshow bijvoorbeeld, dat is wel waar, maar ik vond de vorige plaat zeker niet slecht, en ga deze dan ook zeker weer checken...
Gepost door: marnix Gepost: 11-09-07 12:59:38
Als je er van houdt kan ik deze reactie wel begrijpen, maar écht goed is dit natuurlijk niet.
Daarnaast komt er bijna wekelijks een band met vrouw op zang die een soort van rock'n'roll meets psychobilly maken. Ik trek die middelmaat niet meer.

Horrorpops verkoopt als een tiet dus als ze net zo goed gaan verkopen is dat prrrrima voor ze. Het is wel ietsjes rauwer inderdaad...
Gepost door: ifor Gepost: 16-09-07 09:07:25
Die band kan me gestolen worden, maar wat vond je zo slecht aan de Simpsons movie? Ik vond hem erg vermakelijk. Hij haalt het niet bij afleveringen als 'Trilogy Of Error' of 'Homer VS The City Of New York', maar het verhaal is lekker absurd en de grappen megaflauw.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact