Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Punx.nl steunt Stichting KiKa

23-11-08 21:47:00 / door mano-revolver

Punx.nl steunt Stichting KiKa

Onlangs kon je op Punx.nl een poll terug vinden met de vraag of de site door zijn grote ledenaantal en lezers zich niet in zou moeten zetten voor een ‘goed doel’ zoals mensen -of dierenrechten. Deze vraag stellen we natuurlijk niet zomaar, we zijn altijd bezig met nieuwe ideeën voor de site maar zijn dan wel geïnteresseerd in de reacties van onze leden om te kijken of ze hier achter staan ja of nee. Echter hebben we als ‘goed doel’ niet gekozen voor een mensen -of dierenrechten organisatie maar voor een doel dat veel dichter bij onze lezers staat en waar zo goed als iedereen wel eens een keer mee is geconfronteerd in zijn familie of vriendenkring. Ik heb het dan ook over kanker en de strijd daar tegen.

Ook bij Punx.nl hebben we hier in 2007 op onfortuinlijke manier mee te maken gehad. Eén van de oprichters, Wobma, overleed aan deze ziekte nadat hij hier enkele jaren tegen heeft moeten vechten. De reacties waren geschokt omdat zo goed als niemand op Punx.nl dit aan zag komen en het iets was wat alleen bij familie en beste vrienden bekend was. En hoewel Wobma de leeftijd om als ‘kind’ bestempelt te worden reeds lang gepasseerd was hebben we toch gekozen om Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) te steunen.

Stichting KiKa in het kort.
KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Steun KiKa!
Draag daarom ook je steentje bij en steun Stichting KiKa! Dit kan op vele manieren, je kan bijvoorbeeld donateur worden of een éénmalige gift op girorekening 8118 storten, de keuze is geheel aan jou zelf. Voor meer (fiscaal aantrekkelijke) informatie verwijs ik jullie dan ook graag door naar de volgende pagina; KiKa Donatie Pagina.

Om het goede voorbeeld te geven doneert punx.nl jaarlijks 100 euro aan stichting KiKa.

Voor meer informatie over Stichting Kika zelf kijk je natuurlijk op http://www.kika.nl.


Reacties

Gepost door: agentorange Gepost: 27-11-08 18:39:46
super goed initiatief!!!
Gepost door: angelofdestiny Gepost: 27-11-08 20:14:13
echt helemaal te gek! ik maak het nu zelf ook van dichtbij mee, geen kind, maar mn moeder, dus ben zeker voor een goed doel als deze!
Gepost door: vandal Gepost: 27-11-08 22:03:40
goede actie, goede organisatie
Gepost door: egel Gepost: 28-11-08 18:04:38
helemaal goed dit!
Gepost door: skapeople Gepost: 30-11-08 15:47:22
mischien een punx.nl benefiet feest een idee
Gepost door: mano-revolver Gepost: 30-11-08 16:25:22
Heb jij thuis een glazen bol? ;-)
Gepost door: xanathos Gepost: 01-12-08 19:54:59
zat dr al op te wachten ;)
Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 03-12-08 01:57:25
Ah, prima zaak dit.

Een punx.nl show, al dan niet een benefiet, mag er wel weer eens komen!!
Gepost door: rageakid999 Gepost: 31-12-08 10:04:35
ik heb het van dichtbij mee gemaakt me moeder met kanker dus als die benefiet show er komt zal ik zeker spelen :)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact