Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Nashville Pussy en Supersuckers verplaatst naar Watt

19-01-09 15:42:00 / door trinus / concert: 31-01-09 - Nashville Pussy + Supersuckers - Watt - Rotterdam

De Rotterdamse poppodia WATT en WaterFront zetten momenteel de puntjes op de i van hun fusie. Concreet houdt de samensmelting op dit moment in dat WaterFront per direct de Boompjeskade verruilt voor de West-Kruiskade en al hun programma naar WATT verhuist. WaterFront neemt heel veel programma mee waaronder  Supersuckers & Nashville Pussy. Deze show zal nu in de grote zaal van Watt plaatsvinden. 

"Do you know what time it is? It's pussy time!" Nashville Pussy is niet zomaar een groep, het is een levensstijl. Dit betekent pure rock’n’roll vol vuur, seks, drugs, wapens, alcohol en meer seks. 

Onvermoeibaar als ze zijn stort Nashville Pussy zich van de ene in de andere tour. Spelen tot je er letterlijk ooit bij neer gaat vallen lijkt het motto van de band. En dan ook nog iedere keer weer een topshow neerzetten. Er is één snelheid, topsnelheid en de versterkers hebben één stand, maximaal. Vanavond kun je in WaterFront losgaan op de rauwe garage en cow punk van dit illustere gezelschap. Verwacht raggende gitaren, likkebaardende vrouwen en refreinen over elke vorm van de seksuele daad. 

De Supersuckers mogen zichzelf met gemak de grootste rock-'n-roll-band ter wereld noemen. Samen met cultheld Eddie Spaghetti in de gelederen draaien ze alweer twintig jaar mee in de rock ‘n’ roll business. En terecht, want de band behoort nog steeds tot een der groten te aarde. Dat zeggen wij niet alleen, maar wordt ook beaamd door artiesten als Eddie Vedder, Lemmy en Steve Earle. Muzikaal zoekt de band het brede spectrum van de rock op. Van rauwe rock naar vuige garagepunk naar country, de sound van de band is uniek in zijn soort. Op 25 november komen ze met het nieuwe album “Get it Together” uit, dus deze zaterdagavond wordt er één vol met duivelse rock-'n-roll in de zuiverste vorm!! 
 
Kaarten zijn te koop via de waterfront site, easyticket.nl en de vaste voorverkooppunten Plato, Velvet en Sounds te Rotterdam. 

Datum: zaterdag 31 januari

Toegang: € 15,-

Deur open: 20.00

Locatie: Watt / grote zaal

Meer info: www.nashvillepussy.com / www.supersuckers.com / www.watt-rotterdam.nl

Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl

<< De Hardheid trekt de stekker eruit... Terror gaat verder met andere gitarist >>

Reacties

Gepost door: tim Gepost: 20-01-09 18:04:04
leuk
Gepost door: cyber Gepost: 21-01-09 19:32:00
Jammer dat ze optreden in de Watt. De show is bij voorbaat al slechter dan het in Waterfront ooit had kunnen zijn. Niet jammer maar tragisch...
Gepost door: pureandsimple Gepost: 22-01-09 09:41:06
Volgens mij gaan ze flink samenwerken en komen op ten duur alle Waterfront showtjes in de WATT terecht. Geen fan van de zaal, maar de show van Iggy daar was SUPERCOOL.

Deze tour komt ook nog langs de Effenaar en (de coolste plek) Deventer.
Gepost door: cyber Gepost: 22-01-09 12:01:24
Waterfront is sinds begin dit jaar al weg. De eigenaar van de Watt is dikke maatjes met de wethouder en Waterfront is opgeofferd om de Watt te redden. Ik betwijfel of in de Watt dezelfde leuke bandjes e.d. geprogrammeerd worden als in Waterfront.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact