Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

the Slackers - The Great Rocksteady Swindle

29-04-10 21:54:00 / door pureandsimple / band: the Slackers / album: the Slackers - The Great Rocksteady Swindle (2010)

the Slackers - The Great Rocksteady Swindle

Toen ik een tijdje terug aan tafel zat met Victor Ruggiero vertelde hij me dat ie baalde dat het album Self Medication niet op HellCat uitkwam en hij verzekerde me dat het nieuwe album wel weer op het label van Tim Armstrong uit zou gaan komen. Dat is met The Great Rocksteady Swindle, uiteraard een verwijzing naar de pseudodocumentaire over The Sex Pistols, dan ook gebeurd.

Alles van een goed Slackers album is weer te vinden: een enkel intrumentaal nummertje zoals Aint't No Sunshine, een enkele up-tempo track zoals The Same Everyday en een hoop midtempo en laid back deuntjes. Tja, de band maakt al zo'n 15 jaar kwaliteitsalbums en dat ze het ook zonder Marq Lyn konden wisten we ook al weer wat jaartjes. Fans van het latere werk zullen zeker weer tevreden zijn en kids die alleen van Better Late Than Never houden hebben weer wat te zeuren. Ik ga in ieder geval zeker weer genieten van deze band. En dit alles uit de mond van een notoire skahater!

 

Score: 73/100

<< Me vs Poet - Favorite Fix The Other - New Blood >>

Reacties

Gepost door: puyol Gepost: 01-05-10 17:49:30
slackers zijn altijd goed!
Gepost door: xanathos Gepost: 01-05-10 20:42:56
Valt volgens mij nog wel mee met je ska-haat, je uitte ook openlijk een voorliefde voor de bosstones in de groez review... ;)
Gepost door: rancidsuicidemachine Gepost: 12-05-10 16:57:07
Ja tof album, ik mis inderdaad de uptempo nummers, ben fan van het eerdere werk maar dit is zeker geen slecht album, wel ff wennen, net zoals de vorige plaat

© copyright 2002 - 2023 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact