Sluiting Sfinks heerenveen

17-09-02 00:00:00 / door wobma / bron: Sfinks site

Eind oktober - begin november zal de gemeenteraad beslissen over het voorstel om Sfinks te sluiten. Het is dus voor iedereen die Sfinks open wil houden zaak dat de gemeenteraadsleden een goed beeld krijgen van wat Sfinks voor jou (en anderen) betekent, waarom Sfinks dus niet dicht mag. Hieronder staan een aantal dingen die je kunt doen om de raadsleden (en andere mensen)  te overtuigen van het nut van Sfinks. Nieuwe ideeŽn zijn altijd welkom. 

Alvast bedankt voor de moeite en hopelijk tot ziens in Sfinks.

Wat kun jij doen:

- E-mail: klik op deze link, daar vind je alle mailadressen van de gemeenteraadsleden. Zij zijn de mensen die uiteindelijk over het voortbestaan van Sfinks gaan beslissen. Enne: geen scheldmailtjes o.i.d. want dat werkt niet!

- Gastenboeken: Laat in ons gastenboek en/of in het gastenboek van van heerenveen.nl weten hoe je over het voorstel van de gemeente denkt.

- Forums: Er zijn verschillende forums die over de mogelijke sluiting van Sfinks gaan. Klik op de links om een van die forums te lezen en hierop te reageren, laat je stem horen!!! Links: Heerenveenforum.nl, Heerenveen.nl, Leefbaar-Heerenveen.nl.

- Handtekeningenactie: In Sfinks kun je lijsten vinden waar je je handtekening op kunt zetten. Je kunt hier ook zo'n lijst uitprinten, kopieren en zelf handtekeningen gaan verzamelen en dan langsbrengen/opsturen (zie adres hieronder). Klik hier voor de lijst.. Deze lijsten kun je tot eind september naar ons opsturen of langsbrengen.

- Verdere actie: IdeeŽn kun je doorgeven aan: info@sfinksl.nl.

<< Veronica Blad! forum offline >>

Reacties

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew