Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Life Of Agony - 20 Years Strong - River Runs Red: Live In Brussels'

01-07-10 23:33:00 / door pureandsimple / band: Life Of Agony / album: Life Of Agony - 20 Years Strong - River Runs Red: Live In Brussels' (2010)

Life Of Agony - 20 Years Strong - River Runs Red: Live In Brussels'

River Runs Red, uit 1993 alweer, is een ware klassieker. Zo eentje die je ieder jaar nog even afstoft en die nog altijd z'n glans weet te behouden. Life Of Agony heeft daarna nog zo'n supercoole plaat uitgebracht (Ugly), maar is daarna wat betreft plaatwerk compleet overbodig geworden.

Aangezien de band, onder leiding van een irritante dwerg met een gouden stem, nog steeds graag centjes wil verdienen hoeren ze nog wat met hun vergane glorie. Met deze CD/ DVD heeft de band in ieder geval een nieuwe standaard gezet voor het uitmelken van een debuutplaat. Dat deden ze al een jaar of 10, met als resultaat dat er een paar jaar terug al onder de titel River Runs Again wat geld in het laatje kwam. Van mij hoeft het allemaal niet zo nodig voor een plaat die nog steeds bij iedere Free Recordshop te halen is, maar 20 Years Strong River Runs Red: Live In Brussels is verder een prima liveplaat en geinig dvdtje. Zeker niets meer, maar ook niet veel minder.

<< Mongo Ninja - No Cunt For Old Men Subhumans - Same Thoughts, Different Day >>

Reacties

Gepost door: cleany Gepost: 05-07-10 12:08:39
come on! Soul Searching Sun is gewoon een supervette plaat...diverser dan RRR en Ugly (overigens ook beiden super platen)
Gepost door: pureandsimple Gepost: 05-07-10 12:58:57
SSS is een matige plaat met een half handje echt goede tracks. Moeilijk/ niet goed te vergelijken met echte klassiekers als RRR en Ugly (omdat ie ook wat anders klinkt), maar zowel voor de band (Ok... ze willen nog wel eens Weeds, een supergoeie track, spelen) en liefhebber van goede muziek op een paar nummers na compleet overbodig. In tegenstelling tot de eerste twee albums, waar zelfs na 15 jaar nog steeds bijna alles live van wordt gespeeld. Dat zegt natuurlijk ook wel wat.

De discussie is zinloos, maar van de 10,000 mensen die deze band geweldig vinden en goed kennen zal er hooguit 1 SSS evengoed vinden als de eerste twee. Grappig dat die persoon toevallig hier op het board zit, maar je hebt het wel helemaal mis. Dat maakt verder geen hol uit... ieder z'n ding natuurlijk...
Gepost door: davidpoison Gepost: 05-07-10 17:37:42
SSS vergelijken met die 2 is idd een beetje dwaas...

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact