Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Suicidal Tendencies heruitgave

03-08-10 12:50:00 / door pureandsimple / band: Suicidal Tendencies

Suicidal Records zal op 7 september No Mercy Fool/ The Suicidal Family uit gaan brengen. Het album zal zowel heropnames van Join the Army als van No Mercy bevatten. 

<< Makh Daniels overleden Yellowcard tekent bij Hopeless Records >>

Reacties

Gepost door: speedmetalpunk Gepost: 03-08-10 13:52:25
Iedereen zit natuurlijk meer te wachten op nieuw materiaal, maar toch is het wel heel gaaf dat die No Mercy nummers nu in goede kwaliteit te horen zijn. En denk dat veel mensen deze band niet goed kennen ondanks dat die toch wel heel vet is.
Gepost door: andy Gepost: 03-08-10 14:07:40
Ja inderdaad, laten we het authentieke geluid eruit halen door middel van digitale remasters.....
Gepost door: pureandsimple Gepost: 03-08-10 14:22:16
Ik gok dat jij die No Mercy tracks niet op cd hebt anders had je daar wel een andere mening over en daarbij wordt alles opnieuw ingespeeld en opgenomen. Net zoals met Still Cyco After All These Years dus eigenlijk. Ik verwacht dat het juist heel erg cool gaat worden!

Iedereen die niet Free Your Soul... heeft gehoord zal enthousiaster zijn dan ik (en dit is mijn favoriete band!). Sinds die plaat ben ik een stuk sceptischer, maar ik koop de nieuwe plaat vast wel. Toch hoeft het van mij hoeft niet zo nodig (ook al vond ik die nieuwe track live dan weer wel best aardig klinken)
Gepost door: andy Gepost: 03-08-10 17:43:46
Oeps ik las het verkeerd, ik dacht dat het gewoon opnieuw uitgebracht zou worden, ok wel tof dat ze opnieuw gaan opnemen maar ''Join the army'' is denk ik wel mijn favoriete album van ST, en kan dus niet veel beter worden door her-opnamen.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact