Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Glen Matlock & The Philistines - Born Running

12-09-10 18:13:00 / door pureandsimple / band: Glen Matlock & The Philistines / album: Glen Matlock & The Philistines - Born Running (2010)

Glen Matlock & The Philistines - Born Running

Glen Matlock & The Philistines weet met Born Running een prima potje ouwelullenrock voor te schotelen. Niet echt iets wat de moeite waard is om over te schrijven als je niet zou weten dat deze zanger/ bassist eigenlijk het brein achter alle hits van the Sex Pistols is. Een bak meer talent dan Sid en ook nog leven? Dan heb je toch iets goeds gedaan!

Even los van een aantal andere samenwerkingen in punkrockland die Glen Matlock op zijn naam heeft staan is deze plaat niet meer en niets minder dan een goede rockplaat met z'n rauwe, swingende en rustige momenten. Persoonlijk zou ik dit niet snel oppikken, maar dat neemt niet weg dat het best aardig is. Enig nadeel is dat de nummers een flink stuk te lang zijn. Ieder nummer is om en nabij de vier minuten en daar had wel een minuutje vanaf gemogen wat mij betreft, want nu zeuren sommige nummers net iets te lang door en dat gaat af van het overwegend positieve gevoel dat ik over deze plaat heb.

Score: 65/100

<< WR3 - Only The Hard Way Real McKenzies - Shine not Burn >>

Reacties

(Geen reacties gevonden)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact